Αν υπάρχει παράδεισος στην γη τότε είναι σίγουρα στο Marbella elix!
Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που επισκεπτόμαστε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, και ανυπομονούμε ήδη για την επόμενη φορά!
Αν και είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς την τελειότητα με λέξεις, θα προσπαθήσω να περιγράψω την δική μας εμπειρία.
Ξεκινώντας από τα υπέροχα πεντακάθαρα δωμάτια που παρόλο που είσαι σε ξενοδοχείο σε κάνουν να νιώθεις την ζεστασιά του σπιτιού, με την μαγευτική θέα που δύσκολα συναντάς παρόμοια!
Το προσωπικό χαμογελαστό, πρόσχαρο και πάντα διαθέσιμο να σε εξυπηρετήσει ευχαρίστως! Εκπαιδευμένο προσωπικό πεντάστερου ξενοδοχείου, χωρίς όμως να είναι απρόσωπο και απλά διεκπεραιωτικό.
Το φαγητό είναι προσεγμένο και φτιαγμένο για κάθε γούστο. Μεγάλη ποικιλία που μπορεί να ευχαριστήσει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.
Η πισίνα πάντα καθαρή, ενδείκνυται για ξεκούραση, ποτό και φαγητό. Ησυχία με θέα το απέραντο γαλάζιο!
Η παραλία από τις καλύτερες τις Ελλάδας! Απολαύστε το μεσημεριανό σας στην αναπαυτική ξαπλώστρα χωρίς καν να μετακινηθείτε, αν αυτό επιθυμείτε! Υπάρχει φυσικά και το εστιατόριο.
Για εμάς αυτός ο χώρος είναι μαγικός!
Εκεί ξεκουράζεται το μυαλό και η ψυχή!
Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, δεν πρόκειται να το μετανιώσετε!
Marbella elix σας ευχαριστούμε για όλες τις φορές που μας φιλοξενείτε και μας κάνετε να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας - αλλά με αυτή την δόση πολυτελείας που μόνο εσείς μπορείτε να παρέχετε!