Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
athina mpet

Mrs

Κριτική για: Diana Hotel
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 8 Οκτ 2021μέσω κινητής συσκευής
Σε κάθε επίσκεψη μου στη Ζάκυνθο πάντα προτιμώ το ξενοδοχείο Diana. Προσεγμένο, καθαρό δωμάτιο, με όλες τις ανέσεις και σούπερ εξυπηρετικό προσωπικό. Υπέροχο πρωινό με πολλές επιλογές φροντισμένο από τη Μιμοζα.
Για χαλάρωση και θέα τη πόλη της Ζακύνθου, συνιστώ το μπαρ στο τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου. Ένας φιλόξενος χώρος στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.
Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε μόνος/-η
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Εστιατόριο
0.1 χλμ. από Diana Hotel
Εστιατόριο
Ζάκυνθος (Χώρα): Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 8 Οκτωβρίου 2021

Πολύ καλό ξενοδοχείο στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, καθαρό με άριστη εξυπηρέτηση και ανέσεις.Βρισκόταν σε πολύ βολική τοποθεσία στο κέντρο της Ζακύνθου, στις πλατείες και στο λιμάνι. Το δωμάτιο μοσχοβόλαγε λεβάντα. Διέθετε καλό πρωϊνο και εξυπηρετικό προσωπικό. Επίσης υπήρχε στον τελευταίο όροφο πισίνα και μπάρ με θέα από ψηλά τις πλατείες της Ζακύνθου.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Καλύτερα να επιλέξουν ένα δωμάτιο στους πάνω ορόφους για να έχουν και καλύτερη θέα. Τα μονόκλινα δωμάτια δεν είναι μεγάλα.
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2021
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, AnnaG10585
Ο/η KATERINA MARGARI, General Manager του Diana Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2022
Μετάφραση Google

Dear AnnaG10585,
Thank you very much for choosing our hotel for your vacation, it was a pleasure accommodating you. We are delighted to read that you labelled our hotel clean, with excellent service and amenities.
Also we would like to thank you for your kind comments about our helpful staff, good breakfast and that the room smelt of lavender. We are glad that you enjoyed the location and had the opportunity to enjoy our rooftop pool bar.
We look forward to welcoming you back again one day soon. All of the team at Diana Hotel wish you good health and happiness for the future.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 5 Σεπτεμβρίου 2020

Το μόνο καλό ήταν ότι το προσωπικό ήταν ευγενέστατο και εξυπηρετικό και πως άλλαζαν αρκετά συχνά τις πετσέτες και γενικά η καθαριότητα του δωματίου ήταν καλή .
Η τοποθεσια του ξενοδοχείου είναι καλή αν είσαι με τα πόδια και θέλεις να κάνεις βόλτες στη πλατεία , αλλά αν υπάρχει αυτοκίνητο δεν βολεύει καθώς δεν υπάρχει πάρκινγκ για όσους διαμένουν στο ξενοδοχείο . Επίσης υπάρχει εκκλησία ακριβώς απέναντι και σε ξυπνούν οι καμπάνες νωρίς το πρωί .
Ηχομόνωση ανύπαρκτη : μπορεί κάνεις να ακούσει τα πάντα από τα γύρω δωμάτια .
Τα έπιπλα ήταν παρά πολύ παλιά , κάτι το οποίο ήταν τελείως αντίθετο από τις φωτογραφίες που προβάλει το ξενοδοχείο !!! Ζητήσαμε ένα διπλό κρεβάτι και μας έβαλαν δυο μονά ενωμένα - όχι τόσο καλά ενωμένα καθότι χωρίζονταν συνέχεια . Το πρωινό ήταν μέτριο παρείχε τα βασικά δεν είχε ποικιλία και η ποιότητα τους ήταν πολύ μέτρια πολλές φορές τα αυγά και τα λουκάνικα που πήρα συγκεκριμένα ήταν κρύα και στεγνά αφού ήταν στον μπουφέ από τις 7.30 το πρωί που άνοιγε και δεν τα άλλαζαν αν δεν τελειώσουν ότι ώρα κι κατέβαινες για πρωινό!!
Γενικά δεν ήταν εικόνα ξενοδοχείου 4 αστέρων !!!
Τέλος , στο τηλέφωνο όταν κάναμε την κράτηση μας ζήτησαν το 30% του συνολικού ποσού ως προκαταβολή και τη στιγμή που φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας ζήτησαν το υπολειπόμενο ποσό πριν καν ακόμα ανέβουμε στο δωμάτιο, δεσμεύοντας σε να μείνεις θέλεις δεν θέλεις !!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, mariatopouidouu
Ο/η Katerina Margari, General Manager του Diana Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα σας και σας ευχαριστούμε που δημοσιεύσατε την κριτική σας για το ξενοδοχείο Diana και μοιραστήκατε μαζί μας την προσωπική σας σκέψη.

Πρώτα απ 'όλα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επισημάνατε τις θετικές πτυχές που βρήκατε και δώσατε ένα έπαινο στο προσωπικό μας, στη καθαριότητα και στη τοποθεσία του ξενοδοχείου.

Στην τηλεφωνική κράτηση που κάνατε σας είχαμε ενημερώσει ότι η εξόφληση για το υπόλοιπο της διαμονής σας γίνεται κατά την άφιξη , καθώς επίσης οτι η προτίμηση σας για διπλό κρεβάτι είναι κατόπιν διαθεσιμότητας .

Λυπούμαστε πολύ που δεν καταφέραμε να καλύψουμε τα standars σας, θα μπορούσατε να μας έχετε ενημερώσει κατά την παραμονή σας στο ξενοδοχείο ώστε να προσπαθήσουμε να καλύψουμε κάποιες από τις ανάγκες σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας

Η κριτική έγινε: 21 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Μειναμε στο ξενοδοχειο κατα τις διαρκεια των καλοκαιρινων διακοπων μας. Το μπανιο ηταν πολυ χαλια λιμναζαν τα νερα. Η καθαριοτητα γενικα μετρια ως ανεπαρκης. Το μονο καλο ηταν οτι ειναι στο κεντρο. Δεν θα το προτεινα!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
2  Ευχαριστούμε, erato201880
Ο/η Katerina Margari, General Manager του Diana Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 31 Αυγούστου 2020

Αγαπητή Ερατώ,

Σας ευχαριστούμε που δημοσιεύσατε την κριτική σας για το ξενοδοχείο Diana και μοιραστήκατε μαζί μας την προσωπική σας σκέψη.

Πρώτα απ 'όλα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επισημάνατε την θετική πτυχή που βρήκατε και δώσατε ένα έπαινο στη τοποθεσία του ξενοδοχείου.

Λυπούμαστε πολύ που δεν καταφέραμε να καλύψουμε τις προσδοκίες σας, θα μπορούσατε να μας έχετε ενημερώσει κατά την παραμονή σας στο ξενοδοχείο ώστε να προσπαθήσουμε να καλύψουμε κάποιες από τις ανάγκες σας, όπως ενημερώθηκατε κατά το check in σας, μέσω του εντύπου Πληροφορίες Άφιξης, το καθάρισμα των δωματίων και η αλλαγή λινών, λόγω του Covid-19, γίνεται μόνο μετά από εντολή δική σας στην Υποδοχή. Ουδέν ποτέ δεν ζητήσατε κάτι από το προσωπικό του ξενοδοχείου μας και εμείς δεν αναταποκριθήκαμε άμεσα.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και σας ευχόμαστε ένα όμορφο χειμώνα. Με εκτίμηση από το προσωπικό και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Diana.

Η κριτική έγινε: 3 Μαρτίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Επισκέφθηκα το Diana Hotel στη Ζάκυνθο για το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας με γκρουπ από την Αθήνα. Το δωμάτιο ήταν καθαρό, άνετο και ήσυχο. Το μπαλκόνι από το συγκεκριμένο δωμάτιο έβλεπε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Το πρωινό είχε μεγάλη ποικιλία με σπιτικά εδέσματα. Η πρόσβαση από το ξενοδοχείο είναι πολύ εύκολη σε ταβερνουλες, εστιατόρια, καφετέριες, τσιπουραδικα, μουσεία και άλλα αξιοθέατα. Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.

Ημερομηνία διαμονής: Μάρτιος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα
Ευχαριστούμε, Maria G
Ο/η Katerina Margari, General Manager του Diana Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 15 Αυγούστου 2020

Αγαπητή Μαρία,

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας να δημοσιεύσετε τα σχόλια σας για το Diana Hotel.

Εκ μέρους όλων των μελών του προσωπικού και της οικογένειας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα θετικά σας σχόλια

Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα που καλύψαμε τις προσδοκίες σας και θα ήταν ευχαρίστηση μας να σας ξαναδούμε στο μέλλον.

Με εκτίμηση από την ομάδα του Diana!

Η κριτική έγινε: 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ένα ξενοδοχείο που προσφέρει πρόσβαση στην πλατεια, στην πόλη, στα μαγαζιά, παντου. Βεβαια το νησι χωρις αυτοκίνητο δεν μπορείς να το απολαύσεις.
Το δωμάτιο καθαρό, θέα ανύπαρκτη αλλα λογικό εκεί που βρίσκεται. Επίσης ο εξωτερικος θορυβος ειναι αναποφευκτος αλλα με το a/c αυτοματα αποκτάει καποιος ηχομονωση.Πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό ακόμη και οι κοπέλες που καθαρίζουν τα δωμάτια. Το πρωινό είναι σε κλειστό χώρο και δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακο γευστικά. Ο καφες (που ειναι ο βασιλειας του πρωινου) απαράδεκτος μια και έχουν το μηχάνημα με τα κουμπιά που ότι κι αν πατήσεις έχει την ίδια γεύση. Οπότε τρωγαμε πρωινο και βγαίναμε έξω για καφέ.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2019
    • Ποιότητα
    • Ποιότητα ύπνου
Ευχαριστούμε, foskla
Ο/η katerina-dianahotels, Διευθυντής του Diana Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2019

Αγαπητή Foskla,

Εκ μέρους όλων των μελών του προσωπικού και της οικογένειας θα ήθελα να δείξω την εκτίμησή μας για την καλοσύνη και την αναγνώρισή σας.

Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα που αναφέρεται κάποια στοιχεία που θα μας κάνουν ακόμα καλύτερους.

Με εκτίμηση από την ομάδα του Diana!