Αγαπητέ επισκέπτη,
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας και χαιρόμαστε που η ευγένεια του προσωπικού μας, η όμορφη τοποθεσία μας και η ποιότητα της κουζίνας μας είχαν θετική επίδραση στη διαμονή σας.
Θα θέλαμε να αντιμετωπίσουμε ορισμένες από τις ανησυχίες που αναφέρατε. Πρώτον, όσον αφορά το ασανσέρ, τα προβλήματα προκλήθηκαν από διακυμάνσεις τάσης εκτός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου. Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι ανελκυστήρες μας ελέγχονται τακτικά σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, είναι πιστοποιημένοι και συμμορφώνονται με τα πρωτόκολλα ασφαλείας ISO 45001. Οι τρεις ανελκυστήρες που βρίσκονται κοντά στη ρεσεψιόν είναι καινούριοι και εξοπλισμένοι με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που αποτρέπουν το κλείσιμο της πόρτας σε περίπτωση εμποδίου.
Κατανοούμε τις ανησυχίες σας σχετικά με τις τιμές των ποτών και σας διαβεβαιώνουμε ότι ευθυγραμμίζονται με τα πρότυπα ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας στην αριστεία.
Όσον αφορά τη χρήση χάρτινων ποτηριών στο Beach Bar και το Pool Bar, αυτό είναι ένα μέτρο ασφαλείας για να διασφαλιστεί η ευημερία των επισκεπτών μας κατά την απόλαυση των ποτών τους.
Σχετικά με τις εμπορικές μας περιοχές, το θέρετρό μας διαθέτει μια ποικιλία καταστημάτων λιανικής, όπως δύο μίνι μάρκετ, τρία καταστήματα κοσμημάτων, δύο καταστήματα δώρων, τέσσερα καταστήματα ρούχων και αξεσουάρ, τρεις γκαλερί τέχνης, ένα φαρμακείο, ένα κατάστημα οπτικών και ένα κομμωτήριο. Διαθέτουμε επίσης καταστήματα προώθησης δραστηριοτήτων, όπως καταδύσεις και ενοικιάσεις ποδηλάτων.
Λυπούμαστε ειλικρινά που δεν επικοινωνήσατε με την ομάδα Σχέσεων Πελατών κατά τη διάρκεια της διαμονής σας για να συζητήσετε τα ζητήματα που αντιμετωπίσατε, συμπεριλαμβανομένων αυτών με τις βρύσες. Δεσμευόμαστε να επιλύουμε άμεσα τις ανησυχίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία όλων των επισκεπτών μας.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για τα σχόλιά σας. Εκτιμούμε τη πολύτιμη συνεισφορά σας και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα.
Με εκτίμηση,
Guest Relations Team