Πλέον στο συγκρότημα λειτουργεί μόνο το meliton. Παλαιότερα είχαμε επισκεφθεί το sithonia και είχαμε περάσει υπέροχα. Φέτος επιλέξαμε το meliton - πιο ακριβό - και εννοείτε πως δεν θα ξαναπάμε. Ξεκινάω από το δωματιο το οποίο είναι παμπάλαιο σχεδόν όλα ετοιμόρροπα μέσα, η τηλεόραση χωρίς ίντερνετ και ένα ψυγείο που με το ζόρι χωράει μέσα 3 αναψυκτικά. Το κρεββάτι king size ανετότατο. Η θέα καταπληκτική- sea view- . Οι καθαριστρια την πρώτη μέρα μπήκε με το έτσι θέλω στο δωμάτιο χωρίς καν να χτυπήσει έστω για τους τύπους ρωτώντας με ύφος πότε θα " φύγουμε " .
Η θάλασσα μέσα στην πέτρα ( περίμενα ιδιωτικη παραλια να είναι τουλάχιστον καθαρισμένη , βραβευμένη όμως γιατί???? )
Οι πισίνες καθαρές αλλά όπως πάντα οι τουρίστες αφήνουν την πετσετουλα τους , καπαρωνουν τις ξαπλώστρες και επιστρέφουν μετά από κάνα 2ωρο για να κάνουν το μπάνιο τους και κανένας δεν τους λέει και τίποτα.
Όσο αφορά το φαγητό περιμενα πλούσιους μπουφέδες ( τρώγαμε στο crystals- δωματιο superior suite- ) και είχε τις ίδιες σαλάτες κάθε μερα και φαγητά από την προηγούμενη. Γλυκα 5 στον αριθμό που αν προλάβαινες έτρωγες.
Το προσωπικό ευγενέστατο όλοι με χαμόγελο και πρόθυμοι.
Αυτά απο εμένα ελπίζω να βοήθησα