“Κάμπινγκ και φαγητό στην Αλμυρίχη”
Κριτική για: Cavo Almirihi

Cavo Almirihi
Εύρος τιμών: 6 € - 15 €
Περιγραφή: Παραδοσιακή οικογενειακή ταβέρνα απ'το 1999. Λαχταριστές γεύσεις, σε προσιτές τιμές. Σπεσιαλιτέ μας, παραδοσιακό Τηγανόψωμο, με τυρί παραγωγής μας και τα μαγειρευτά μας. Η κουζίνα μας βασίζεται αποκλειστικά σε παραδοσιακές συνταγές, σε αγνά υλικά ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ μας και στις αρχές που διέπουν την Αυθεντική Ευβοική Κουζίνα, μια κουζίνα με παράδοση γεύσεων, αρωμάτων και υλικών, που ξεκινά από τα προϊστορικά χρόνια και φθάνει μέχρι και σήμερα.
Στοιχεία εστιατορίου
Η κριτική γράφτηκε 7 Αυγούστου 2024

Εξαιρετικό μαγαζί, πολυ ωραίο φαγητό ,
πολύ εξυπηρετικό προσωπικό και φανταστική παραλία. Ιδανικό μέρος για κάμπινγκ αλλά και μονοήμερη εκδρομή για μπάνιο.

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2024
    • Ατμόσφαιρα
Ευχαριστούμε, Θάνος Μ
Κριτικές (64)
Γλώσσα

1 - 5 από 64 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 25 Ιουνίου 2024

Εξαιρετικό μαγαζί για όλες τις ώρες , μέρες για φαγητό κοντά σε μια φοβερή οικογένεια γεμάτη μεράκι και καλή διάθεση να σε εξυπηρετήσουν. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα !!!

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούνιος 2024
Ευχαριστούμε, Nefeli P
Η κριτική γράφτηκε 7 Σεπτεμβρίου 2023

Ιδανικό σημείο για όλες τις ώρες!!!!!
Σπάνιο φυσικό περιβάλλον.
Εξαιρετική κουζίνα.
Εξαιρετικοί άνθρωποι.
Πολύ φυσιολογικές τιμές.
Εύχομαι να παραμείνει για πάντα έτσι αυτή η ταπεινότητα.

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2023
    • Ατμόσφαιρα
Ευχαριστούμε, Discover04660371617
Η κριτική γράφτηκε 4 Ιουλίου 2023

Τα καλύτερα παιδιά!!! Φοβερό φαγητό, τρομερή παραλία και πολύ καλή εξυπηρέτηση. Ότι πρέπει για γρήγορη απόδραση από την Αθήνα

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούνιος 2023
Ευχαριστούμε, Connector54463874836
Η κριτική γράφτηκε 2 Ιουλίου 2023

Εξαιρετικό φαγητό!!Μεγάλες μερίδες!Πολυ φιλικό προσωπικό, γρήγορη εξυπηρέτηση και αρκετά οικονομικό.

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούνιος 2023
Ευχαριστούμε, chrissotiralis

Cavo Almirihi: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Νέα Στύρα, Εύβοια

Cavo Almirihi: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.