Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
nirelol
Θάσος (Λιμάνι), Ελλάδα

It was a pleasure!

5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 30 Οκτ 2024
Πανέμορφο,περιποιημένο,πεντακάθαρο με απίστευτους και καλοσυνάτους ανθρώπους να σε βοηθήσουν σε ότι χρειάζεσαι! Όλα προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια! Η διακόσμηση υπέροχη , τα κρεβάτια , τα λευκά είδη …..όλα αριστα! Η τοποθεσία ιδανική για χαλάρωση ! Απολαύσαμε κάθε μας λεπτό ! Σίγουρα θα τα ξαναπούμε!
Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 31 Οκτ 2024
Η διεύθυνση και το προσωπικό του "MAREGGIO" σας ευχαριστούν από καρδιάς για τα άκρως τιμητικά για όλους εμάς σχόλια σας,
σχετικά με τις εγκαταστάσεις μας, τις ανέσεις που παρέχουμε στους επισκέπτες μας και εν κατακλείδι για το προσωπικό μας και το service που λαμβάνατε από αυτό κατά την διάρκεια της διαμονής σας.

Ευελπιστούμε όποτε η μαγευτική Μάνη αποτελέσει ξανά προορισμό καλοκαιρινών διακοπών για εσάς να μας τιμήσετε και πάλι με την παρουσίας σας.
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
0.5 χλμ. από Mareggio Exclusive Residences & Suites
      53 €
    • Vio.com
    2.6 χλμ. από Mareggio Exclusive Residences & Suites
    Δωρεάν WiFi
    Πανοραμική θέα του κτιρίου μας όπου βρίσκονται τα στούντιο με θέα θάλασσα και τα πλαινά στούντιο με μερική θέα θάλασσα. Στα αριστερά  του κτιρίου υπάρχει μονοπάτι το οποίο οδηγεί στην θάλασσα .
    • Expedia.com
    21.1 χλμ. από Mareggio Exclusive Residences & Suites
    20.7 χλμ. από Mareggio Exclusive Residences & Suites
    Σελινίτσα: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
    Η κριτική έγινε: 21 Οκτωβρίου 2024

Ο χώρος ήταν απίστευτης αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών. Η καθαριότητα ήταν καθημερινή και εν γένει οι υπηρεσίες που προσφέρονταν ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόσουν για την απόλύτη χαλάρωση. Όλο το προσωπικό ήταν ιδιαίτερα ευγενικό και φιλικό που σε έκαναν να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου. Το πρωινό ήταν πλούσιο με δεκάδες επιλογές. Η τοποθεσία είναι γραφική με μοναδική ομορφιά. Το συστήνω ανεπιφύλαχτα αν θέλεις να βιώσεις ήρεμες διακοπές με όλες τις ανέσεις. Σίγουρα θα το επισκεφτώ ξανά στο μέλλον.

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2024
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    Ευχαριστούμε, Δήμητρα Π
    Ο/η Ilias Kourounakos, Owner του Mareggio Exclusive Residences & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2024

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
    Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
    Η κριτική έγινε: 20 Αυγούστου 2024

Φιλικότητα, εξυπηρέτηση, εγκαταστάσεις, θέα θάλασσα. Θάλασσα στο 1'. Ατομικές ξαπλώστρες, ομπρέλλα θαλάσσης και κουκέτα στην παραλία. Πλούσιο πρωινό στο χώρο διαμονής. room service με εκλεκτά πιάτα αλλά και διευκόλυνση για παραγγελίες από έξω. Μοναδικό την περιοχή Γυθείου. Parking εσωτερικό. Χώρος διαμονής με βεράντα.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, ATHANASIOS P
    Ο/η Ilias Kourounakos, Owner του Mareggio Exclusive Residences & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 20 Αυγούστου 2024

σχετικά με τις εγκαταστάσεις μας ,τις ανέσεις που παρέχουμε στους επισκέπτες μας και εν κατακλείδι για το προσωπικό μας και το service που λαμβάνατε από αυτό κατά την διάρκεια της διαμονής σας, μα πάνω απ' όλα μας άγγιξε ιδιαίτερα ο χαρακτηρισμός παράδεισος που επιλέξατε
    για να περιγράψετε την καλοκαιρινή σας εμπειρία διακοπών κοντά μας. Ειλικρινά αυτός είναι ο στόχος όλου του έμψυχου δυναμικού μας
    να εκπληρώνει για όλους τους επισκέπτες μας το νόημα των καλοκαιρινών διακοπών, υπέροχες αναμνήσεις ,νοσταλγία και φυσικά την γλυκιά προσμονή της επιστροφής το επόμενο καλοκαίρι.

Η κριτική έγινε: 14 Αυγούστου 2024

Υπέροχο περιβάλλον, τρομερή θέα, ευγενικό κι εξυπηρετικό προσωπικό. Καθαρό δωμάτιο, υπέροχη βλάστηση με ιδιωτική καμπάνα κ ξαπλώστρα. Τρία υπέροχα μπαλκόνια για χαλαρωμα. Εντυπωσιακό κρεβάτι με μαλακό στρώμα κ ωραία διακόσμηση. Μια ζωγραφιά σκέτη

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, Rouf R
    Ο/η Ilias Kourounakos, Owner του Mareggio Exclusive Residences & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 16 Αυγούστου 2024

σχετικά με τις εγκαταστάσεις μας ,τις ανέσεις που παρέχουμε στους επισκέπτες μας και εν κατακλείδι για το προσωπικό μας και το service που λαμβάνατε από αυτό κατά την διάρκεια της διαμονής σας.

Η κριτική έγινε: 30 Ιουλίου 2024

Το Mareggio θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη όλων μας, με υπέροχες στιγμές που περάσαμε σε αυτό με την οικογένεια μου....
    Υπέροχος χώρος,εξαιρετική αισθητική, πολυτέλεια, ιδιωτικοτητα,ασφάλεια. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι μαγευτική, αφού βρίσκεται ακριβώς πάνω στο κύμα, προσφέροντας μια μοναδική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας. Ο Κος Ανδρέας και ο Κος Ηλίας και όλο το προσωπικό ήταν εξαιρετικά επαγγελματίες,φιλικοί ευγενικοί και πρόθυμοι νά βοηθήσουν σε οποιαδήποτε ανάγκη μας.
    Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους !!!
    Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε σύντομα!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2024
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    Ευχαριστούμε, geonstath
    Ο/η Ilias Kourounakos, Owner του Mareggio Exclusive Residences & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 31 Ιουλίου 2024

σχετικά με τις εγκαταστάσεις μας , το προσωπικό μας και το service που λαμβάνατε από αυτό κατά την διάρκεια της διαμονής σας
    μα πάνω απ όλα μας άγγιξε ιδιαίτερα η έκφραση σας ( Το Mareggio θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη όλων μας ) ειλικρινά αυτός είναι
    ο στόχος όλου του έμψυχου δυναμικού μας, να εκπληρώνει για όλους τους επισκέπτες μας το νόημα των καλοκαιρινών διακοπών,

τιμήσετε και πάλι με την παρουσίας σας.

Η κριτική έγινε: 15 Ιουλίου 2024

Το ξενοδοχείο κ το δωμάτιο ήταν πολυτελέστατο με όλα τα comfor. Πολύ καθαρό με καθημερινή φροντίδα.Το πρωινό θαυμάσιο, πλούσιο και γευστικό. Το προσωπικό κ ο ιδιοκτήτης θαυμάσιοι άνθρωποι, πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί. Η θάλασσα θαυμάσια κ πολύ ήρεμα χωρίς φασαρία. Ιδανικά εάν θέλεις να ηρεμήσεις κ να ξεκουραστείς. Σίγουρα θα ξανά πάω ❤️❤️

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2024
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, Ελένη Κ
    Ο/η Ilias Kourounakos, Owner του Mareggio Exclusive Residences & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 17 Ιουλίου 2024

Η διεύθυνση και το προσωπικό του "MAREGGIO" σας ευχαριστούν από καρδιάς για τα άκρως τιμητικά για όλους εμάς σχόλια σας σχετικά με τις εγκαταστάσεις μας ,το πρωινό μας και εν κατακλείδι για το προσωπικό μας και το service που λαμβάνατε από αυτό κατά την διάρκεια της
    διαμονής σας

Ευελπιστούμε όταν επιλέξετε πάλι την φυσική ομορφιά και τις κρυστάλλινες παραλίες της Μάνης για τις διακοπές σας
    να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.