Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Michalis T
Αθήνα, Ελλάδα

ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 22 Ιουν 2024μέσω κινητής συσκευής
Σε λίγες ώρες θα είμαστε η οικογένεια μου και εγώ στο MAREGGIO
Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε να ζήσουμε τις απίστευτες στιγμές ησυχίας και χαλαρότητας που έχουμε βιώσει στις 7 προηγούμενες διαμονές μας
Το ξενοδοχείο ( ένα κριμένο διαμαντάκι ) αυτό το ανακαλύψαμε τυχαία την εποχή του κορονοϊού
Από που να ξεκινήσει κανείς
Πρώτα πρώτα η καθαριότητα
Η δομή του κάθε μεζονέτα σε απόσταση 20 μέτρων από την θάλασσα μπροστά στην θάλασσα με τις δυο ατομικές ξαπλώστρες μπρος και πίσω
Τα δωμάτια πολύ λειτουργικά με το σαλονάκι και το κουζινάκι
Το πρωινό που το επιμελείται όπως και το μεσημεριανό μια υπέροχη μαγείρισσα
Αφήνω στο τέλος τον ιδιοκτήτη και τον βοηθό του που είναι πάντα έτοιμοι να σε βοηθήσουν
Όλα είναι τέλεια και εγγυημένα γιαυτό άλλωστε πήγαμε τόσες φορές και καλά να είμαστε όλοι να ξαναπάμε
Για την θάλασσα έχω να πω ότι είναι πεντακάθαρη αλλά θα συνιστούσα να έχετε παπουτσάκια γιατί έχει πέτρες και να απολαύσετε το πρωινό σας μπάνιο που σου δίνει μια αίσθηση ότι κολυμπάς σε πισίνα
Οι φωτογραφίες είναι από προηγούμενες διαμονές
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 23 Ιουν 2024
Η διεύθυνση και το προσωπικό του "MAREGGIO" σας ευχαριστούν από καρδιάς για τα άκρως τιμητικά για όλους εμάς σχόλια σας ,
μα πάνω απ' όλα για την εμπιστοσύνη μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως αναφέρουμε και σε προηγούμενα σχόλια το MAREGGIO
σαν οργανισμός με γνώμονα τις αξίες που μας διέπουν είναι ανθρωποκεντρικός και πάντα αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά όταν οι παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες πληρούν τις προδιαγραφές που θέτουν οι επισκέπτες μας.

Με την υπόσχεση να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και φυσικά να στο μέτρο του δυνατού να συμβάλουμε στο να δημιουργούνται
σε όλους εσάς ευχάριστες και νοσταλγικές αναμνήσεις καλοκαιρινών διακοπών, ευελπιστούμε να έχουμε την τιμήν και την χαρά να μας επισκέπτεστε όποτε ο προορισμός σας για διακοπές είναι το μαγευτικό τοπίο και οι κρυστάλλινες παραλίες της Μάνης.

Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Booking.com
3.6 χλμ. από Mareggio Exclusive Residences & Suites
Παραλιακό
Σελινίτσα: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 20 Ιουνίου 2024

Εξωπραγματικά χαλαρωτική εμπειρία, σε ένα παραμυθένιο χώρο όπου όλα ήταν προσεγμένα για να ανταποκριθούν σε κάθε μας επιθυμία. Από το απίθανο περιβάλλον, τα facilities των κατοικιών, το εξαιρετικό service, την προσωποποιημένη επαφή και εξυπηρέτηση.. μέχρι το πρωινό στη βεράντα σου με θέα τη θάλασσα.. Δεν θέλεις να φύγεις.. όπως είπε και ο υπέροχος κος Αντρέας στην υποδοχή: «Ο στόχος μας είναι να μας νοσταλγήσετε όσο το δυνατόν συντομότερα..».. Τον πέτυχαν!! Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα..

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, Maria B
Ο/η Ilias Kourounakos, Owner του Mareggio Exclusive Residences & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Ιουνίου 2024

Η διεύθυνση και το προσωπικό του "MAREGGIO" σας ευχαριστούν από καρδιάς για τα άκρως τιμητικά για όλους εμάς σχόλια σας σχετικά με τις εγκαταστάσεις μας ,το πρωινό μας και εν κατακλείδι για το προσωπικό μας και το service που λαμβάνατε από αυτό κατά την διάρκεια της
διαμονής σας. Στόχος μας είναι πάντα οι επισκέπτες μας να νοιώθουν αυτό ακριβώς που πολύ εύστοχα αναγράφεται στο σχόλιο σας, την
προσωποποιημένη επαφή και εξυπηρέτηση και γενικότερα τις αξίες που διέπουν το MAREGGIO σαν οργανισμό και που πάντα έχουν ως
γνώμονα τον άνθρωπο. Ευελπιστούμε όταν θελήσετε να επισκεφτείτε ξανά την Μάνη να μας τιμήσετε και πάλι με την παρουσία σας.

Η κριτική έγινε: 14 Μαΐου 2024

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SERVICE ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΩΙΝΟ, ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, ΧΡΥΣΟΥΛΑ Μ
Ο/η Ilias Kourounakos, Owner του Mareggio Exclusive Residences & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 15 Μαΐου 2024

Η διεύθυνση και το προσωπικό του "MAREGGIO" σας ευχαριστούν από καρδιάς για τα άκρως τιμητικά για όλους εμάς σχόλια σας σχετικά με την καθαριότητα ,το πρωινό μας και εν κατακλείδι για το προσωπικό μας και το service που λαμβάνατε από αυτό κατά την διάρκεια της διαμονής σας.

Ευελπιστούμε ότι θα μας τιμήσετε ξανά με την παρουσία σας όποτε επιλέξετε και πάλι να απολαύσετε την ομορφιά της Μανιάτικης
φύσης για τις διακοπές σας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι

Η κριτική έγινε: 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΑΡΙΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΗΣΥΧΗ ΠΑΡΑΛΙΑ....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ Mareggio.ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, nikolaos a
Ο/η Ilias Kourounakos, Owner του Mareggio Exclusive Residences & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2023

Η διεύθυνση και το προσωπικό του "MAREGGIO" σας ευχαριστούν από καρδιάς για τα άκρως τιμητικά για όλους εμάς σχόλια σας σχετικά με την καθαριότητα ,τις ανέσεις που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις μας και φυσικά όσον αφορά την κρυστάλλινη παραλία μας.

Η κριτική έγινε: 5 Σεπτεμβρίου 2023

Εξαιρετικές εγκαταστάσεις(μείναμε στη σουίτα elite με το ιδιωτικό jacuzzi)αλλά κυρίως εκπληκτικά φιλόξενοι άνθρωποι.
Η Πελοπόννησος μαγική όπως πάντα!
Απο τα ξενοδοχεία που απλά ξέρεις ότι θα επιστρέψεις.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Αναστασία Μ
Ο/η Ilias Kourounakos, Owner του Mareggio Exclusive Residences & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2023

Η διεύθυνση και το προσωπικό του "MAREGGIO" σας ευχαριστούν από καρδιάς για τα άκρως τιμητικά για όλους εμάς σχόλια σας σχετικά με το προσωπικό μας και όσον αφορά τις ανέσεις που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις μας.

Η κριτική έγινε: 31 Αυγούστου 2023 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετική τοποθεσία μπροστά από μια υπέροχη ιδιωτική παραλία, άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικο, σύγχρονες εγκαταστάσεις. Ιδανικό για οικογένειες και για όσους θέλουν πραγματικά να χαλαρώσουν στις διακοπές τους. Σίγουρα θα το επιλέξω και πάλι στο μέλλον.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, 719andreasi
Ο/η Ilias Kourounakos, Owner του Mareggio Exclusive Residences & Suites, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 2023

Η διεύθυνση και το προσωπικό του "MAREGGIO" σας ευχαριστούν από καρδιάς για τα άκρως τιμητικά για όλους εμάς σχόλια σας σχετικά με το προσωπικό μας ,τις ανέσεις που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις μας και φυσικά για την υπέροχη παραλία μας.