“Ιδανικό μέρος!”

Πιστοποιητικό διάκρισης
Κουζίνες: Ελληνική
Στοιχεία εστιατορίου
Η κριτική γράφτηκε 11 Ιανουαρίου 2022

Επισκεφτηκαμε με τη φίλη μου τον ξενώνα και τον βρήκαμε υπέροχο!Πολυ γραφικός με παραδοσιακή διακόσμηση και υπέροχη θέα στο βουνό.Φάγαμε στο εστιατόριο το οποίο είχε πλούσιο πρωινό και γευστικό φαγητό.Αλλά το καλύτερο από όλα ήταν οι άνθρωποι στον χώρο που ήταν πηγαία ευγενικοί και πρόθυμοι να απαντησουν σε κάθε μας ερώτηση για την περιοχή!

Ευχαριστούμε, _A1042RB
Γλώσσα

Η κριτική γράφτηκε 28 Δεκεμβρίου 2021

Τέλειο φαγητό, ταχύτατο- ευγενικό service, φανταστικό τσίπουρο στην τελειότερη τοποθεσία στο Μικρό Πάπιγκο

Ευχαριστούμε, A7498IW_
Η κριτική γράφτηκε 15 Δεκεμβρίου 2021

Το φαγητό ήταν πολύ νόστιμο (πήραμε γίγαντες, μπιφτέκι σαλάτες) και η εξυπηρέτηση ευγενική. Καθίσαμε δίπλα στο τζάκι.

Ευχαριστούμε, Mariana_evg
Η κριτική γράφτηκε 27 Νοεμβρίου 2021

Πολύ ωραίες γεύσεις και χορταστικές μερίδες, κάτω από τη σκιά των πύργων της Αστράκας της οροσειράς της Πίνδου. Ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη η οικογένεια που το λειτουργεί. Οικονομικές τιμές.

Ημερομηνία επίσκεψης: Νοέμβριος 2021
    • Αξία
    • Φαγητό
Ευχαριστούμε, 411is
Η κριτική γράφτηκε 21 Νοεμβρίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Φαγαμε μια τέλεια κοτόσουπα.
Δεν νομίζω να έχω φάει καλύτερη στη ζωή μου!
Οτι πήραμε ήταν γευστικό και ντόπιο.
Οι τιμές φυσιολογικές και τρομερό λευκο κρασακι.
Εξυπηρετικοί και χαμογελαστοί άνθρωποι .
Μας έδωσαν πληροφορίες για ότι τους ζητήσαμε!
Πανέμορφη αυλή καθαρή και γεμάτη λουλούδια.
Να πάτε!

Ημερομηνία επίσκεψης: Νοέμβριος 2021
Ευχαριστούμε, eirhnht2015

Εστιατόριο Δίας: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Μικρό Πάπιγκο, Ζαγόρι

Εστιατόριο Δίας: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.