Το Ξενοδοχείο Νεφέλη είναι ένα υπέροχο μέρος για να μείνετε στην Κάλυμνο. Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, το διευθύνουν δύο αδέρφια, που είναι φιλικοί όσο δεν παέι. Πάντα φιλόξενοι με ένα μεγάλο χαμόγελο όταν κατεβαίνετε τα πρωινά. Δεν υπάρχει πισίνα, αλλά διαθέτουν τον πιο πολύχρωμο κήπο που μπορείτε να φανταστείτε και είναι υπερήφανοι γι' αυτόν. Υπέροχο μέρος για να καθίσετε και να φάτε μεσημεριανό ή ένα σνακ - και το βραδάκι, δοκιμάστε τα κοκτέιλ τους, είναι σίγουρα τα καλύτερα. Εκεί κοντά, υπάρχουν πολλές ταβέρνες. Οι περισσότερες από αυτές είναι παρόμοιες μεταξύ τους - αλλά υπάρχουν μια-δυο πάνω στον λόφο στα αριστερά στις οποίες ξαναπήγαμε επειδή φαίνονταν κάπως καλύτερες. Το αποκορύφωμα του ταξιδιού μας, που θα μας κάνει να ξανάρθουμε, είναι που πήγαμε στην Τέλενδο. Υπάρχει ένας υπέροχος κολπίσκος σε σχήμα πέταλου στο τέλος του μονοπατιού, που ήταν φανταστικός (πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να βγάλετε τα μαγιώ σας!!!) - αλλά το κολύμπι στον κολπίσκο χωρίς μαγιώ ήταν καταπληκτικό και ένα συναίσθημα που θα μας ξαναφέρει εκεί.