Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Vasileios loukidis

Sea view resort

Κριτική για: Sea View Resorts & Spa
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 1 Σεπ 2021
Ήταν όλα τέλεια εξυπηρέτηση καθαριότητα άνετοι χώροι πεντακάθαρα.ευγενεια όλα.δινουμε ραντεβουν για το επόμενο καλοκαίρι με υγεία φαι πολύ και μπάνια.θα το ξανά προτιμούσα.σας ευχαριστώ πολύ για την φίλο Ξένια
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
0.2 χλμ. από Sea View Resorts & Spa
Chios Shallow Sea apartments
0.5 χλμ. από Sea View Resorts & Spa
Otelin restoranından plajın görünümü
Δωρεάν πάρκινγκ
Apartments looking from the sea
Go to your Happy Price
Κριτικές (130)
130 αποτελέσματα
5 - 10 από 130 κριτικές
Η κριτική έγινε: 31 Αυγούστου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Έμεινα 10 ημέρες στο ξενοδοχείο και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ ανώτερο των προσδοκιών μου. Το δωμάτιο ήταν πεντακάθαρο και το πρωινό αρκετά πλούσιο.
Η μόνη παρατήρηση μου αφορά την φασαρία στην πισίνα,την οποία επισκέπτονται και άτομα εκτός ξενοδοχείου χωρίς έλεγχο. Το προσωπικό πάντως είναι υπέροχο και πολύ εξυπηρετικό. Σαφώς και θα ξαναπήγαινα.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Road38060372446
Η κριτική έγινε: 26 Αυγούστου 2021

Το ξενοδοχείο Sea View Resorts, κτισμένο πάνω στον γραφικό λόφο του Καρφά, προσφέρεται για διακοπές χαλάρωσης. Μείναμε στην νέα πτέρυγα του ξενοδοχείου με θέα το απέραντο γαλάζιο. Το δωμάτιο καθαρό , το πρωινό καλό, και το μπαρ της πισίνας μας βοηθούσε να χαλαρώσουμε , απολαμβάνοντας τον καφέ μας η το ποτό μας ανάλογα την περίσταση.

• Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, 825petrosf
Η κριτική έγινε: 22 Αυγούστου 2021

Όλα ξεκίνησαν με την άφιξη μου στο ξενοδοχείο. Δεν υπήρχε κάνεις να βοηθήσει με τις αποσκευές πράγμα απαράδεκτο όταν θες να πουλάς το ξενοδοχείο για 4 αστέρια. Από την αρχικη επικοινωνία μου με το ξενοδοχείο ζήτησα δωμάτιο στην νέα πτέρυγα. Μπαίνοντας στο δωμάτιο αντικρυζω ένα δωμάτιο αδιάφορο και τίποτα δεν παρέπεμψε σε καινούργιο δωμάτιο. Μπαίνοντας στο μπάνιο αντικρίζω την ντουζιέρα που ήταν ένα με το πάτωμα με μια κουρτίνα βρώμικη και την ντουζιέρα γεμάτη τρίχες. Αναγκάστηκα να καθαρισω εγώ το δωμάτιο όλο. Συνεχίζουμε την επόμενη μέρα το πρωί που ήρθε η ώρα για το πρωινό. Απελπισία. Όλα προκάτ όλα κατεψυγμένα. Φρούτα δεν υπήρχαν. Και ενώ το νησί παράγει δικά του γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες όλα ήταν του εμπορίου και της χειρότερης ποιότητας. Ο καφές δεν πινοταν. Έτοιμος από μηχάνημα. Μετά από παράπονα που έγιναν έβαλαν φρούτα στο πρωινό. Τέλος η καθαριότητα του δωματίου ήταν ελλιπής έως ανύπαρκτη. Μετά από παρατηρήσεις που έκανα το δωμάτιο καθάρισε ας πούμε κάπως καλύτερα. Και τέλος το κερασάκι στην τούρτα ενώ από την πρώτη μας συζήτηση που έγινε μου είπαν πως η τιμή του δωματίου ανά άτομο θα ήταν 35 ευρώ την ημέρα + 10 ευρώ για την ανύπαρκτη θέα στη θάλασσα +3 ευρώ ο φόρος δωματίου σύνολο 48 ευρώ. Αυτοί με χρέωσαν 58 ευρώ και μου είπαν ότι εγώ έχω λάθος. Πληρώσαμε δηλαδή περίπου 1200 ευρώ για 10 ημέρες 2 άτομα για ένα ξενοδοχείο χάλια. Κρίμα γιατί το νησί έχει πολύ ενδιαφέρον πράγματα να δεις και να κάνεις υπέροχο φαγητό αλλά όλα τα ξενοδοχεία είναι μέτρια έως χάλια. Λυπάμαι πολύ.

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, N748PM_
Η κριτική έγινε: 24 Ιουλίου 2017

Η τοποθεσία υπέροχη για όποιον θέλει να έχει εύκολη πρόσβαση σε μια πολύ καθαρή κι οργανωμένη παραλία,αλλά χρειάζεται μέσο για πρόσβαση στην πόλη με πολύ άνετη διαμονή μας αναβάθμισαν δωρεάν το στούντιο σ΄ένα υπέροχο διαμέρισμα,καθαρό και πολύ άνετο,το προσωπικό ευγενέστατο και πολύ εξυπηρετικό,με καθαρή πισίνα και προσεγμένο φαγητό.Το πρωινό ικανοποιητικό που θα μπορούσε μελλοντικά να εμπλουτισθεί...Το μόνο μειονέκτημα ότι η ρεσεψιόν δε λειτουργεί μετά τις 11 το βράδυ για κάποιον που κάτι θα χρειαστεί....

Συμβουλή για το δωμάτιο: Δωμάτιο με θέα τη θάλασσα!!!
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, ΙΩΑΝΝΑ Μ
Η κριτική έγινε: 21 Σεπτεμβρίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Λοιπόν. Έχουμε και λέμε. Με την πρώτη επαφή, το ξενοδοχείο με αφησε έκπληκτο.
Κλίνες που αγγίζουν τα 60 τ.μ.
Σε έναν τεράστιο μονοκόμματο χώρο, απολαμβάνει κανείς το μεγάλο σαλόνι με καναπέ και τραπεζάκι, δύο δίφυλλες ντουλάπες, ενα μεγάλο γραφείο με τεράστιο καθρέφτη, έξτρα τραπέζι για φαγητό, κουζίνα με εστία ματιών, φουρνάκι και ψυγείο, ένα εκπληκτικό υπέρδιπλο κρεβάτι με απίστευτα ανατομικό στρώμα και δύο κομοδίνα. Τηλεόραση και κλιματιστικό περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Μία τεράστια μπαλκονόπορτα με ηλεκτρικό ρολό, σε οδηγεί σε ένα άνετο μπαλκόνι με απίστευτη θέα στην θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή του Καρφά.

Ο προαύλιος χώρος είναι κατάφυτος και γύρω του υπάρχουν δωμάτια σε ξεχωριστά επίπεδα και διαζώματα, έχοντας στο κέντρο την πολύ μεγάλη πισίνα καθώς και μία μικρότερη για τα παιδιά.

Στο εστιατόριο θα απολαύσει κανείς το πλούσιο πρωινό από βάφλες, γλυκά, σαλάτες, λουκάνικα, μπέικον, αυγά και τόστ, έως γιαούρτι με διάφορα γλυκά του κουταλιού, φρούτα, φρουτοσαλάτα, κέικ, χυμούς και αρκετά ακόμη καλούδια.
Έχουν καταπληκτικά πιάτα και σαλάτες για κυρίως γεύματα.

Το προσωπικό αποτελείτε από όμορφες και χαμογελαστές κοπέλες με άψογη εξυπηρέτηση.

Στην καθαριότητα δίνουν ρέστα. Τα πάντα αστράφτουν και υπάρχει καθημερινή αλλαγή σε πετσέτες και κλινοσκεπάσματα.

Το Sea View Resorts & Spa απέχει μόλις 10 λεπτά από την Χίο, με αυτοκίνητο. Σε λιγότερο απο 100 μέτρα βρίσκεται η οργανωμένη παραλία του Καρφά.

Αυτά τα ολίγα από εμένα. Το συστήνω με πάση βεβαιότητα.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2016
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
1  Ευχαριστούμε, markozaf