Καλημέρα! Ένα θα σας πούμε....ελάτε άμεσα στο μαγαζί μας (στο νησί είστε ακόμα) με τα προιόντα που ισχυρίζεστε ότι υπάρχουν στα super market και εάν είναι ίδια με τα δικά μας θα σας επιστρέψουμε το ποσό που ξοδέψατε στο μαγαζί μας στις 22/8/22 επί Δ Ε Κ Α . Αναφορικά με το κοτόπουλο .....ΝΑΙ όταν ήρθατε δεν είχαμε φιλέτο κοτόπουλο και στη συνέχεια ήρθε η παραγγελία από το κρεοπωλείο και έτσι κάναμε την επόμενη πώληση περίπου 20 λεπτά αργότερα. Μα γιατί να μη θέλουμε να σας δώσουμε φιλέτο κοτόπουλο? Ειλικρινά απορώ με τον άδικο τρόπο σκέψης σας. Τέλος, σχετικά με τη λέξη ¨'ανέντιμο' που χρησιμοποιήσατε στην κριτική σας ώς τίτλο να σας πούμε πως είναι κάτι που δε μας χαρακτηρίζει και ΠΟΤΕ δεν κοροιδέψαμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Αντίθετα, προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τον κάθε πελάτη όσο το δυνατο καλύτερα. Από ότι φαίνεται σε εσάς δεν τα καταφέραμε, κρίμα, θα προσπαθήσουμε περισσότερο...Μην δυσφημείτε όμως τόσο εύκολα τις προσπάθειες του άλλου... και εάν στην Καρδίτσα τα λουκάνικα είναι διαφορετικά (όπως είπατε) δε σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα είναι από το super market.Να είστε καλά.