Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Εξασφαλίστε τη χαμηλότερη τιμή από αυτούς τους ιστότοπους
Booking.com
StayForLong84 $
Travelocity81 $
Vio.com77 $
Προβολή και των 13 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 19 Αυγούστου 2015 μέσω κινητής συσκευής

Πολυ καλα δωματια (το 37, σουιτα),πολυ καλη εξυπηρετηση απο ολους, αριστο πρωινο, αριστη συμπεριφορα, ο Σπυρος ειναι φοβερος ...σε βλεπει σαν φιλο οχι σαν πελατη...η θεα ειναι υπεροχη κ ο χωρος με την πισινα επισης

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2015
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, Nikos N
Η κριτική έγινε: 13 Αυγούστου 2015 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καλό ξενοδοχείο που ανταποκρίνεται στην τιμή του. Ευρύχωρα δωμάτια που τα διατηρούν καθαρά με πολύ άνετα και μεγάλα κρεβάτια.
Very good Hotel with big rooms and good accommodation for the price. The beds are big and very comfortable and they keep the room very clean.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2015
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, georgiosa565
Η κριτική έγινε: 14 Οκτωβρίου 2013

Η θεα απο το δωματιο εκπληκτικη και η κουζινα του δωματιου πληρως εξοπλισμενη. Μου εκανε τρομερη εντυπωση η καθαριοτητα.Το πρωινο ηταν πλουσιο και το προσωπικο πολυ προθυμο να με εξυπηρετησει.Το βρηκα τυχαια οταν η κρατηση μου στο ξενοδοχειο που ειχα κλεισει δεν ηταν η αναμενομενη. Τελικα ολα γινονται για καλο καθως η διαμονη μου εγινε ευχαριστη περαν του αναμενομενου σε αυτο το ξενοδοχειο!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Τα δωματια στην σοφιτα !!!
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2013
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
2  Ευχαριστούμε, Kostas H
Η κριτική έγινε: 10 Σεπτεμβρίου 2013

Η 6ήμερη διαμονή της οικογένειάς μου (5 άτομα) στο ODEON ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες. Τα δωμάτια ευρύχωρα και πεντακάθαρα, άψογο service από το προσωπικό αλλά και τους ευγενικούς ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου. Καθημερινή αλλαγή πετσετών και καθαριότητα του δωματίου, king size διπλό κρεβάτι, κλιματισμός, TV, κουζινάκι και ψυγείο. Πολύ κοντά στη θάλασσα (40m) με διαδρομή πάνω στο γρασίδια, αλλά διαθέτει και πισίνα. Η επίσκεψη στο χωριό της Βασιλικής γίνεται άνετα με τα πόδια σαν περίπατος μιας και είναι λιγότερο από χιλιόμετρο.
Αν ξαναπάμε Βασιλική, θα επιλέξω το ίδιο ξενοδοχείο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Επιλέξτε 1ο όροφο γιατί δεν διαθέτει ανελκυστήρα.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2013
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, Alex A
Η κριτική έγινε: 28 Αυγούστου 2013

Εξαιρετικό οικογενειακό ξενοδοχείο. Φροντίδα από την πρώτη στιγμή έως την τελευταία. Φροντισμένο με πολύ καλή φιλοξενία. Η οικογένεια Πολίτη μας προσέχει και φροντίζει να είμαστε σαν το σπίτι μας. Το επισκεπτόμαστε 10 χρόνια. Θα τα πούμε ξανά του χρόνου!!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2013
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια