Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Camper29077194024

Περάσαμε ένα εκπληκτικό ελληνικό Πάσχα. Πολύ ωραία διασκέδαση χορός σπάσιμο πιάτων. Φιλικό, συνεργασίας, ευγενικό προ

Κριτική για: Mareblue Beach Resort
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 11 Μαΐ 2024
Εκπληκτική καθαριότητα καθημερινά, πλούσια κουζίνα όλη μέρα, ψυχαγωγία το βράδυ λόγω απόστασης από την κοντινή Αχαράβη. Πολύ φιλικό, ευγενικό, πρόθυμο κ ευγενικό προσωπικό. Ευγενέστατη κ πολύ γλυκός ο σεφ κ Όθων. Φιλικός κ εξυπηρετικος ο μαιτρ κ ολο το προσωπικο του εστιατορίου. Συγχαρητήρια στην οικογένεια Ρόκα που είναι ιδιοκτήτες. Περάσαμε ένα αξέχαστο Ελληνικό Πάσχα με πολύ κέφι, χορό, διασκέδαση. Κ πολύ σπάσιμο πιάτων!!!!!
Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
Συμβουλή: Να το προτιμήσει ο κόσμος, ίσως λίγο μακριά από το κέντρο, αλλά μένεις ευχάριστα διότι παρέχουν...
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Room View
1.622
1.268
1 - 6 από 3.934 κριτικές
Η κριτική έγινε: 8 Μαΐου 2024

Εξαιρετικό ξενοδοχείο, άριστο και πολύ φιλικό προσωπικό, άψογη καθαριότητα, πλοπυσιοι και νόστιμοι μπουφεδες- ο ευγενικότερος σεφ που εχουμε συναντησει κ.Οθωνας , ημασταν εκει για Πασχα και ηταν το πιο απίθανα εξαιρετικό πασχαλινό γλέντι ever. Λιγο μακριά απο το κεντρο της Πολης , αλλά αυτο ειναι πολύ μικρό μπρος την ποιοτητα που προσφέρουν . Ευχαριστούμε πολύ, σιγουρα θα ξαναπάμε.

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, Maria Konstanti... C
Η κριτική έγινε: 8 Μαΐου 2024

Καλημέρα σας! Καλημέρα σε όλο το υπέροχο προσωπικό του ξενοδοχείου! Ταξιδέψαμε από Ηράκλειο Κρήτης με το γραφείο 365 tours για να απολαύσουμε το περίφημο Κερκυραϊκό Πάσχα! Σίγουρα η πρώτη ημέρα μετά την αποβίβαση μας από το πλοίο των Μινωικών γραμμών ήταν αρκετά κουραστική γιατί είμαστε 12 ώρες στο δρόμο μέχρι να φτάσουμε στο βορειοδυτικό άκρο της Κέρκυρας στο ξενοδοχείο μας! Με την πρώτη ματιά εξερευνώντας το ξενοδοχείο διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα πολυτελές κατάλυμα σε όλα τα επίπεδα! Μείναμε 4 απολαυστικές ημέρες! Αυτό όμως που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν οι παροχές ,η ποικιλία του Πρωινού & του δείπνου & η άψογη συμπεριφορά του προσωπικού κουζίνας & εστιατορίου ! Θέλω όμως να σταθώ ιδιαίτερα στην παρουσία την ευγένεια & υπευθυνότητα του Σεφ Όθωνα που όλες τις ημέρες με την παρουσία του σαν άνθρωπος αλλά & την συμμετοχή του σαν υπεύθυνος της κουζίνας στα μαγειρικά δρώμενα μας έκανε να αισθανθούμε σημαντικοί ως πελάτες του ξενοδοχείου! Ιδιαίτερη αναφορά για τους υπεύθυνους & το προσωπικό του εστιατορίου! Πάντα χαμογελαστοί & με διάθεση να εξυπηρετήσουν τον πελάτη! Την ημέρα του Πάσχα είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε & τον ιδιοκτήτη & την οικογένεια του! Προσωπικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κυρίως η άριστη συμπεριφορά του προς το προσωπικό του & αντίστροφα! Θέλω επίσης να αναφερθώ στο γλέντι που στήθηκε μετά το φαγητό & μέχρι αργά το βράδυ περάσαμε πολύ όμορφα! Ιδιαίτερη αναφορά για τα πολύ λειτουργικά δωμάτια την άψογη υπηρεσία των δωματίων! Τέλος έμεινα κατάπληκτος με τους κήπους ,το πράσινο & τις διαμορφωμένες σαν μπονζάι ελιές! Σας ευχαριστούμε πολύ που φροντίσαμε ολοι εσείς με τον επαγγελματισμό σας να αισθανθούμε σημαντικοί σαν πελάτες! Ελπίζω στο μέλλον να μπορέσουμε να επανέλθουμε! Νίκος Καστανάκης!!

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Ποιότητα ύπνου
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, Νίκος Κ
Η κριτική έγινε: 11 Αυγούστου 2023

Καθαρο πολυ! Περιποιημένο! Ο animateur κ η ομαδα του αψογοι επαγγελματίες! Το προσωπικο φιλοξενο!!το φαγητο προσεγμενο κ σε ποικιλία! γιος μας ειχε γενεθλια μια απο τις βραδιες που ημασταν εκει κ του εφτιαξαν τουρτα για να τα σβησει! Ο μικρος ενθουσιαστηκε!! Περασαμε ολοι καλα!! Θα ξαναρθω!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, GOGO P
Ο/η Management Team, Sales του Mareblue Beach Resort, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπητή Gogop589,
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στο Mareblue Beach Resort και για τη θετική σας βαθμολογία. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι απολαύσατε τις υπηρεσίες μας, το φαγητό και το προσωπικό. Και πάλι σας ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το Mareblue Beach Resort για τη διαμονή σας σας και ευελπιστούμε να σας καλωσορίσουμε και πάλι.
Με εκτίμηση,
Mareblue Beach Resort Management Team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 31 Ιουλίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Πρώτον τα μυρμήγκια μετακινούσαν τα πράγματα μας μέσα στο δωμάτιο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα 🤦🏻
Δυο αστέρια μόνο και μόνο για τον κόπο που κάνουν το προσωπικό που δουλεύει στην κουζίνα, λόγο του μεγάλου φόρτου εργασίας που έχουν είναι πάντα με το χαμόγελο.
Η καθαριότητα δεν είναι το φορτε τους, τουλάχιστον αλλάζουν πετσέτες!!!
Αρκετά βρόμικα δωμάτια, οι μπαλκονόπορτες δεν άνοιγαν βρομιά στο μεγαλείο τις αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε να μας καθαρίσουν ξανά το δωμάτιο κατά την άφιξη μας. Μας δώσανε δωμάτιο και δεν έκαναν καν τον κόπο να Αλλάξουν τα σεντόνια ηταν από τον προηγούμενο επισκέπτη έλεος.
Δεν θέσω να αναφέρω και για τα παιδιά του που ξέχασε κάποιος στο Κεφαλάρι του κρεβατιού και δεν κάναν καν τον κόπο να το καθαρίσουν!!!!!!!
Το φαγητό τίμιο αλλά το ίδιο χωρίς παραλλαγές!
Κατά την άφιξη μας μας είπαν ότι υπάρχει πάντα διαθεσιμότητα για κράτηση στα εστιατόρια τους μα την μεθεπόμενη ημέρα που προσπαθήσαμε να κάνουμε κράτηση μας είπαν ότι τελικά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και ότι πρέπει να κάναμε νωρίτερα.🤷🏻 Ήταν σαν να μην θέλαν να κάνουμε κράτηση δεν ξέρω τι να πω αλλά δεν υπάρχουν λόγια.
Οι εξωτερικές εγκαταστάσεις είναι τέλειες και τις περιποιούνται τακτικά.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Καλύτερα να πάτε άλλου
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, GoPlaces44307861262
Η κριτική έγινε: 30 Ιουλίου 2022

Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω! Αλλά ας ξεκινήσω από την ρεσεψιόν που δεν μας ενημέρωσε για στοιχειώδεις πράγματα που είχαμε στο πακέτο και τα χάσαμε.. Το δωμάτιο βρώμικο και παλιό.. τους γύρισα να το καθαρίσουν και η καθαρίστρια μου είπε δηλαδή τώρα θέλεις γενική; 😖 τα μαξιλάρια και το κουβερλι πάνω στο κρεβάτι με λεκέδες και χρησιμοποιημένα ξανά γιατί μύριζαν…
Επίσης οι καθαρίστριες καθαρίζουν τα πανιά και τις παρκετέζες έξω στην αυλή με το λάστιχο! Τραγικό θέαμα για ένα και καλά resort! Δύσκολη μετακίνηση με καρότσι η αμαξίδιο δεν υπάρχουν ράμπες αλλά μόνο σκάλες! Φασαρία φασαρία πολύ φασαρία όλη μερα μικρόφωνα κακό μουσικές.. εγώ με ένα μικρό παιδί που αναζητούσα ησυχία δεν την βρήκα! Η παιδική χαρά πολύ μικρή με λιγοστά παιχνίδια!
Το περισσότερο προσωπικό είναι με μούτρα και κουρασμένο! Περνάω στο τελευταίο και καλύτερο στο ξενοδοχείο είναι το εστιατόριο! Πολύ δουλειά πολύ φαΐ τις περισσότερες μέρες καλό! Το προσωπικό ευγενικό με χαμόγελο!
Το all inclusive δεν περιέχει κρύους καφέδες και κοκτέιλ ποτά ενημερωτικά!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια