Επισκέφτηκα το elpida village για μια εβδομαδα τον Αύγουστο του 2015. Είχα ακούσει πως το Ιστρον ειναι πολυ όμορφη περιοχή με εξαιρετικές θάλασσες όπως το Βουλισμα και πολυ κοντά σε γνωστές περιοχές όπως τον άγιο Νικόλαο και την πολυ γνωστή Ελούντα και Σπιναλόγκα. Ηθελα μια πιο οικονομική διαμονή που όμως θα μου έδινε τη δυνατότητα να επισκεφτώ αυτά τα μέρη. Το elpida village ήταν μια εξαιρετική επιλογή. Στην περιοχή δεν υπάρχουν γενικά ξενοδοχεία πάνω στη θάλασσα αλλα αυτο ειναι μολις περίπου 500 μέτρα απο τρεις διαφορετικές παραλίες (μια ερημική, μια σχετικά οργανωμένη και μια πολυ οργανωμένη) και οι τρεις με υπέροχα νερά. Η μια απο αυτές ειναι το γνωστό Βουλισμα. Παντως αν κάποιος δεν είχε τη διάθεση να περπατήσει ουτε αυτο δίνει τη δυνατότητα μετακινήσης με προγραμματισμένα δρομολόγια με όχημα του ξενοδοχείου. Το elpida village διαθέτει εκπληκτική θέα (sea view) και έχει αρκετές παροχές. Εγω εντυπωσιάστηκα με το γυμναστήριο που με κάλυψε όλη τη βδομάδα και ήταν δωρεάν. Έχει και δραστηριότητες αν και εγω προτιμούσα παντα να πίνω τα ποτό μου στη πισίνα χαζευοντας τη θέα. Το φαγητό ήταν πολυ καλο, το all inclusive με κάλυψε, το προσωπικό φιλικό, η διεύθυνση πολυ εξυπηρετική (μη ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφία με τον κύριο Νίκο στη reception!!!). Μια απο τις ημέρες της διαμονής μου νοίκιασα αυτοκίνητο και επισκέφτηκα περιοχές που ανέφερα στην αρχή (όπως το νησί, απο το βιβλίο της Victoria Hislop). Η απόσταση ειναι μικρη και αξίζει τον κόπο. Συνολικά το ξενοδοχείο ειναι όμορφο, καθαρό, έχει πολυ πράσινο, τα δωμάτια άνετα, απλά ειναι λιγο παλιό και αν περπατάτε πολυ έχει σκαλιά και μια μικρη ανηφορα. Overall σας το προτείνω.