Η παραγγελία ήταν ξεκάθαρη, μια μπριζόλα μέτρια προς ωμή και 2 σουβλάκια χοιρινά,τα σουβλάκια ήρθαν καμμένα και η μπριζόλα ψημένη over στα όρια σολας,όταν πήρα τηλέφωνο να το αναφέρω ότι η μπριζόλα δεν τρώγεται ο υπάλληλος αντέδρασε δυσανασχετοντας και συνέχισε σε ειρωνικό ύφος του τύπου πες μου γιατί βιάζομαι ,όταν του είπα να αλλάξει τη μπριζόλα με 4 σουβλάκια κοτόπουλο η πρώτη αντίδραση-απάντηση ήταν ότι δεν μπορεί να καλύψει τη διαφορά χρημάτων, εν τέλει μίλησε όπως πρέπει μόνο όταν του είπα πως δεν θέλω τίποτα και να κρατήσει τα λεφτά γιατί δε μου άρεσε το ύφακι του,κρίμα κάποτε το φαγητό ήταν αξιοπρεπές και τώρα σε ελεύθερη πτώση,όταν δε ήρθαν τα σουβλάκια,ηρθανμε συνοδεία πατάτες και όχι ρύζι, η διαφορά χρημάτων φυσικά δεν επεστραφει ποτέ, για κοτομπουκιες με λιωμένο τυρί και κανένα παιδικό μπουφέ ίσως είναι οι κατάλληλοι αλλά μέχρι εκεί,πολύ κακό για το τίποτα υπεεεερρρτιμημενο φαγητό όσο δεν πάει.
Αυτός που σώζει λίγο την κατάσταση είναι το παιδί στο ντελιβερι, πραγματικά ευγενεστατος.