Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
141 άτομα βλέπουν αυτό το ξενοδοχείο
Booking.com
595 $
Προβολή προσφοράς
Ακύρωση χωρίς χρέωση έως: 19/06/21
Expedia.com
660 $
549 $
Προβολή προσφοράς
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 111 $
Ακύρωση χωρίς χρέωση έως: 20/06/21
Hotels.com
660 $
549 $
Προβολή προσφοράς
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 111 $
Ακύρωση χωρίς χρέωση έως: 20/06/21
CheapTickets549 $
Orbitz.com549 $
Priceline660 $
Προβολή και των 16 προσφορών
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Κοντινά ξενοδοχεία
Φιλτράρισμα κριτικών
855 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
718
103
27
6
1
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
718
103
27
6
1
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
1 - 6 από 855 κριτικές
Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 εβδομάδες μέσω κινητής συσκευής

Ήταν η 3η φορά που επισκεπτόμαστε το στολίδι στον τουρισμό της Κρήτης, κάθε φορά το βλέπουμε και διαφορετικό μιας και μπαίνουν συνεχώς και νέες πτέρυγες με καινούρια δωμάτια αλλά η αισθητική του χώρου παραμένει σε υψηλά στάνταρ. Αυτή τη φορά όμως πρέπει να παραδεχτώ ότι φύγαμε με παράπονα. Υπήρχε στο μπαρ μία παρέα Ελλήνων και σε όλο το ξενοδοχείο αρκετοί πελάτες από το Ισραήλ οι οποίοι έκαναν διάφορα πηγαδάκια σε όλο το ξενοδοχείο και συμπεριφερόντουσαν σαν να είναι σε κάποιο Beach Bar, με φωνές, βουτιές και παιχνίδια μέσα στην πισίνα και ακούγοντας τη μουσική που τους άρεσε από ηχεία που κρατούσαν οι ίδιοι αλλοιώνοντας έτσι το χώρο και την ατμόσφαιρα αλλά και την ταυτότητα του ξενοδοχείου. Δεν θυμάμαι κι εγώ πόσες φορές αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε ξαπλώστρες αλλά δυστυχώς υπήρχαν παντού! Και όποτε το αναφέραμε στο προσωπικό η απάντηση ήταν πάντα μια: το γνωρίζουμε, έχουν γίνει πολλά παράπονα, συγνώμη! Ούτε λόγος να τους γίνει κάποια παρατήρηση. Κατα τ’άλλα “adults only”. Εύχομαι μόνο να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό γιατί η διοίκηση θα αδικήσει τον εαυτό της αν συνεχίσει να επιτρέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές..

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, 3011manolisk
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 5 Οκτωβρίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Μια ακόμα γαστρονομική εμπειρία στο πιο φιλόξενο εστιατόριο από το τόσα που μπορείς να βρεις μέσα σε αυτό τον παράδεισο ξενοδοχείων. Τα γευστικά ντολμαδάκια και η μαγειρευτή κατσίκα της Κα Καλλιρρόης καθώς και οι σαλάτες της χρυσοχέρας Χρυσής μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη βραδιά

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
2  Ευχαριστούμε, IoannisKakos
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Dimitris Tzirakis, Γενικός Διευθυντής του Stella Island Luxury Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2020
Μετάφραση Google

Dear Guest Ioanni,

We gratefully accept your 5-star review recently posted on Trip Advisor, and we appreciate you taking the time to share your feelings and your experience here at Stella Island Resort & Spa with us and with the travel community.

It is a great pleasure to know that you enjoyed our well-cared facilities, our Food & Beverage quality and our exceptional service, which is based on high quality attention, warmth, care and understanding and remains the essence of the Stella Island hospitality.

Such positive feedback is not only rewarding and inspiring, but also monitors our aspiration of constantly delivering memorable experiences to our valued guests.

On behalf of the entire Stella Island Team, we would like to thank you once again for your generous review and we hope to welcome you back!

Best Regards
The Stella Island Team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 31 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Πραγματικα οτι γραψω ισχυει 100%.

Ειμαι λατρης του all inclusive και καθε χρονο επιλεγω με την συζηγο μου ξενοδοχεια εκτος ελλαδας σε πιο εξωτικα μερη οπως μαλδιβες καναρια νησια κλπα.
Περσι ομως επισκεφθηκα το stella island και απλα εντυπωσιαστηκα με τις παροχες του που ηταν αναλογες με τις Μαλδιβες.
Οποτε και φετος ενα μερος των διακοπων μου επελεξα να ειναι το ξενοδοχειο αυτο.
Το ερωτευτηκα ακομα περισσοτερο αλλα και αρκετοι φιλοι μου απο τις φωτογραφιες που ανεβασα στα social και το πασχα θα ειμαι παλι εκει(μαζι με 2 ζευγαρια φιλους μας).
Ειναι ενα εκπληκτικο ξενοδοχειο που ειναι λες κ βρισκεσαι πραγματικα στις Μαλδιβες.
Τα δωματια φανταστικα*****
Ειναι φοβερο απο το δωματιο σου να πεφτεις απ ευθειας στην κοινοχρηστη πισινα(προσωπικα δεν το ειχα ξανα δει ποτε).
Ο μπουφες τελειος τα εστιατορια αλα καρτ φανταστικα.

Το σημαντικοτερο ομως ολων ειναι η εξυπηρετηση του προσωπικου.
Ολα τα παιδια απο την ρεσεψιον μεχρι το σερβις ηταν μεσα στο χαμογελο και ετρεχαν να σε εξυπηρετησουν.
Εχω κρατησει καποια ονοματα απο καποια παιδια που εντυπωσιαστηκα και αξιζει να τα αναφερω.

Στο σερβις οι 2 Κωνσταντινες απο την πατρα και το περαμα στο cabana ηταν φοβερες.
Ο θανασης στο steak house απο τον πυργο ηλειας με πολλες γνωσεις στα κρασια.Η Σουλτανα πραγματικα εξυπηρετικοτατη κοινωνικη και πολυ καλη στην δουλεια της ο Κωνσταντινος απο το umami φοβερος και Η Κωνσταντινα Π.η υπευθυνη του Μπουφε ηταν εκπληκτικη με χαμογελο και ολα δουλευαν ρολοι.(Το καλυτερο μπουφε εβερ).

Το καλυτερο με διαφορα ξενοδοχειο που εχουμε παει στην Ελλαδα και οχι μονο.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
2  Ευχαριστούμε, konstantinosp734
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Dimitris Tzirakis, Γενικός Διευθυντής του Stella Island Luxury Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2020
Μετάφραση Google

Dear Guest Konstantinos,

We gratefully accept your 5-star review recently posted on Trip Advisor, and we appreciate you taking the time to share your feelings and your experience here at Stella Island Resort & Spa with us and with the travel community.

It is a great pleasure to know that you enjoyed our well-cared facilities, our Food & Beverage quality and our exceptional service, which is based on high quality attention, warmth, care and understanding and remains the essence of the Stella Island hospitality.

Such positive feedback is not only rewarding and inspiring, but also monitors our aspiration of constantly delivering memorable experiences to our valued guests.

On behalf of the entire Stella Island Team, we would like to thank you once again for your generous review and we hope to welcome you back!

Best Regards
The Stella Island Team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 27 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Καταπληκτικό luxury ξενοδοχειο ! Ένα κόσμημα στην Κρήτη ! Νιώθεις λες και βρίσκεσαι σε κάποιον εξωτικό προορισμό αφού οι φοίνικες κυριαρχούν παντού ! Έχουμε επισκεφτεί πολλά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και σε εξωτικά μέρη όπως οι Μαλδίβες , Σευχελλες αλλά το Stella island κατακτά την πρώτη θέση ! Όλα λειτουργούσαν ρολόι το προσωπικό ήταν εξαιρετικά ευγενικό και θα ήθελα να αναφέρω την καταπληκτική Κωνσταντίνα( captain trainee) στα Kimata που με την ευγένεια και το χαμόγελο της μας εξυπηρέτησε άψογα και μας έφτιαχνε τη μέρα ! Άψογη εππαγελματιας ! Την Κωνσταντίνα από την Πάτρα (στην πισίνα ) που ήταν άψογη σε όλα και πάντα πρόθυμη να μας βοηθήσει στο οτιδήποτε ! Ευγενική ,γλυκύτατη και πάντα χαμογελαστή ! Την Σουλτάνα στο εστιατόριο la Parilla για τον επαγγελματισμό της και την άψογη συνεργασία της ! Τον Θανάση (la Parilla) από τον Πύργο για την καταπληκτική εξυπηρέτηση και όλα τα παιδια που είναι κίνητρο για να επισκεφτούμε το Stella πάλι ! Οι υπηρεσίες αντιπροσώπευαν στο 100% την τιμη , η ποιότητα όλων των παροχών καταπληκτική όπως Κ όλα τα γεύματα εξαιρετικά με πολυάριθμες επιλογές ! Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία και ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε εκεί το Πάσχα καλως εχόντων των πραγμάτων ! Thank u to all the stuff for making our stay so memorable ! Will be back soon

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
1  Ευχαριστούμε, marah2016
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Dimitris Tzirakis, Γενικός Διευθυντής του Stella Island Luxury Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2020
Μετάφραση Google

Dear Guest Mara,

We gratefully accept your 5-star review recently posted on Trip Advisor, and we appreciate you taking the time to share your feelings and your experience here at Stella Island Resort & Spa with us and with the travel community.

It is a great pleasure to know that you enjoyed our well-cared facilities, our Food & Beverage quality and our exceptional service, which is based on high quality attention, warmth, care and understanding and remains the essence of the Stella Island hospitality.

Such positive feedback is not only rewarding and inspiring, but also monitors our aspiration of constantly delivering memorable experiences to our valued guests.

On behalf of the entire Stella Island Team, we would like to thank you once again for your generous review and we hope to welcome you back!

Best Regards
The Stella Island Team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 12 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Εξαιρετικό μέρος το συνιστώ ανεπιφύλακτα πολύ προσεγμένο,καθαρό,τακτοποιημένο με ευγενέστατο προσωπικό εξαιρετική εξυπηρετηση.
Προσεγμένο και εξαιρετικά νόστιμο φαγητό με καταπληκτικές γεύσεις από διαφορα μέρη του κόσμου.
Το σημαντικότερο από όλα το εξαιρετικό προσωπικό πάντα χαμογελαστό μας έκαναν να νιώσουμε σαν οικογένεια.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
2  Ευχαριστούμε, 553nikosp
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η Dimitris Tzirakis, Γενικός Διευθυντής του Stella Island Luxury Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2020
Μετάφραση Google

Dear Guest Nikos,

We gratefully accept your 5-star review recently posted on Trip Advisor, and we appreciate you taking the time to share your feelings and your experience here at Stella Island Resort & Spa with us and with the travel community.

It is a great pleasure to know that you enjoyed our well-cared facilities, our Food & Beverage quality and our exceptional service, which is based on high quality attention, warmth, care and understanding and remains the essence of the Stella Island hospitality.

Such positive feedback is not only rewarding and inspiring, but also monitors our aspiration of constantly delivering memorable experiences to our valued guests.

On behalf of the entire Stella Island Team, we would like to thank you once again for your generous review and we hope to welcome you back!

Best Regards
The Stella Island Team

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές