Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την διαμονή μας στα συγκεκριμένα διαμερίσματα! Προσφάτως ανακαινισμένα, με τους ιδιοκτήτες να έχουν βάλει την προσωπική τους πινελιά στην διακόσμηση, η οποία ξεφεύγει από τις κοινότυπες περιπτώσεις δωματίων θερινής διαμονής!
Πέρα από τα όμορφα δωμάτια, εκείνο που μας έκανε πολύ θετική εντύπωση ήταν η φιλική συμπεριφορά των ιδιοκτητών και η διάθεσή τους να μας εξυπηρετήσουν σε ότι τους ζητήσαμε! Αν και έχω πάει αρκετές φορές στην Κρήτη, οι πληροφορίες που μας έδωσαν για τα αξιοθέατα του νησιού ήταν τόσο αναλυτικές, γεγονός που σε έκανε να νιώσεις πως δεν έχεις δει τίποτα! :)
Το δωμάτιό μας ήταν καθαρό, ευρύχωρο με καλό γούστο στην διακόσμηση, διέθετε κλιματισμό, tv, κουζίνα, ψυγείο και μια εκπληκτική θέα στην θάλασσα, η οποία απείχε μερικές μόνο δεκάδες μέτρα.
Το χωριό Καλύβες, διέθετε ότι χρειαζόμασταν από εστιατόρια, σουπερ μαρκετ, κτλ, όποτε εξυπηρετηθήκαμε άνετα. Βρίσκεται κοντά σχετικά στα Χανιά, με το πλεονέκτημα της δυνατότητας να μπορέσαμε να αποφύγουμε την πολυκοσμία και την φασαρία της πόλης, ενώ είμασταν αρκετά κοντά στο να την επισκεπτόμαστε όποτε επιθυμούσαμε.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!Περισσότερα