Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Ευριπιδης Μ
Παλαμάς, Ελλάδα

Διακοπές

Κριτική για: ΤΟ ΠΟΥΝΤΙ
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 3 Σεπ 2024
Ξενοδοχείο σε παλιό σπίτι τυπικό του Πυργίου.Εκπληκτική διακόσμηση,ακόμη πιο εκπληκτική η κυρία Σταματία.Εξαιρετικό και προσεγμένο πρωινό.Τα δωμάτια είναι λίγο μικρά ωστόσο εμάς μας βόλεψαν για τις τρεις μέρες που μείναμε Χίο ήταν πολύ καλά.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΔωμάτια
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
5,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα ύπνου
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
108 €
Όχι χρεώσεις, μόνο εξαιρετικές προσφορές
    0.1 χλμ. από ΤΟ ΠΟΥΝΤΙ
    Κριτικές (28)
    28 αποτελέσματα
    1 - 6 από 28 κριτικές
    Η κριτική έγινε: 16 Μαΐου 2023

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία η διαμονή μας σε ένα τόσο όμορφο παραδοσιακό δωμάτιο ενός πυργόσπιτου στο Πυργί. Τόσο παλιό και τόσο καινούργιο ταυτοχρονα. Ζεις σε ένα δωμάτιο μιας άλλης εποχής έχοντας όλες τις ανέσεις του σημερα. Πεντακάθαρο, με καθημερινή φροντίδα από την οικοδέσποινα η οποία ήταν πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει να μας ενημερώσει να μας εντάξει στη ζωή ενός από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα μαστιχοχωρια της Χιου. Το καλοσωρισμα με λικέρ μαστίχα και γλυκό του κουταλιού μας περίμενε . Και επειδή δεν είχαμε κλείσει διαμονή με πρωινό μας είχε ετοιμάσει ένα υπέροχο κέικ για να έχουμε κάτι με τον πρωινό καφέ μας! Η θέση του σχεδόν δίπλα στην πλατεία. Επίσης να σημειώσω ότι το Πυργί μπορεί να γίνει η βάση για εξορμησεις σε όλη τη Χίο και κυρίως στη νότια και κεντρική Χίο με τις υπέροχες εναλλαγές στο τοπίο και με τις πολλές και ωραίες παραλίες!
    Αξέχαστη εμπειρία! Νοιωθω πολύ τυχερή για την επιλογή μου!!!!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Επειδή δεν έχει πολλά δωμάτια προγραμματιστε νωρίς τη διαμονή σας. Επίσης αξίζει να δοκιμάσετε και το πρωινό!!!
    Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2023
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
      • Ποιότητα
      • Τοποθεσία
    1  Ευχαριστούμε, f-deligiannidou
    Η κριτική έγινε: 5 Σεπτεμβρίου 2022

Μόλις γυρίσαμε από τη Χίο όπου μείναμε 10 υπέροχες ημέρες στο καταπληκτικό παραδοσιακό χώρο ΤΟ ΠΟΥΝΤΙ.Ένας χώρος φτιαγμένος με πολύ αγάπη και μεράκι για την παράδοση και την αρχιτεκτονική του Πυργιού.Καθαρό,προσεγμένο σε ήσυχο σοκάκι πάνω από την κεντρική πλατεία.Η φιλοξενία της κας Τούλας σε υποχρεώνει,σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου, με ένα προσεγμένο πρωινό πάντα φτιαγμένο με πολλή αγάπη και ντόπια προιόντα.Εύχομαι σε όλους να μπορέσουν να έχουν αυτή την όμορφη φιλοξενία.Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2022
      • Ποιότητα ύπνου
      • Καθαριότητα
    1  Ευχαριστούμε, 23041974van
    Η κριτική έγινε: 31 Ιουλίου 2022

Καταπληκτικός χώρος!Η κα Τουλα πολύ ευγενική και φιλόξενη.Πολυ καθαρό δωμάτιο.Περασαμε τέλεια!
    Το Πουντί βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Πύργι, στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό κτίσμα στο οποίο έχουν διατηρήσει την αρχική παραδοσιακή διαρρύθμιση, έτσι ώστε ο επισκέπτης να παίρνει την εικόνα του πώς ήταν τα σπίτια παλιά στην περιοχή. Άψογα διακοσμημένο με παλαιά παραδοσιακά επιπλα, υφάσματα και χρώματα, σε μεταφέρει σε άλλη εποχή.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    Ευχαριστούμε, karatzikisa
    Η κριτική έγινε: 20 Ιουλίου 2022

Και μόνο η γνωριμία με την προσωπικότητα της ιδιοκτήτριας - εμπνεύστριας του χώρου κ. Τούλας, είναι μια εμπειρία μοναδική. Αισθάνεσαι σαν να φιλοξενούμενος και όχι απλώς σαν πελάτης. Το δωμάτιο μικρό αλλά εξοπλισμένο με όλα τα χρειώδη και επιπλωμένο με αντίκες που θα τις ήθελες στο σπίτι σου. Η ταράτσα(ες) με τα φυτά και τα καθιστικά τις νύχτες αλλά και τις μέρες είναι μια όαση, πάνω απ' το χωριό. Ευχαριστούμε κ. Τούλα!

Συμβουλή για το δωμάτιο: το δίκλινο με το παράθυρο στο στενάκι
    Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
      • Τοποθεσία
      • Δωμάτια
    Ευχαριστούμε, pavlos--thessaloniki
    Η κριτική έγινε: 27 Σεπτεμβρίου 2019

Χαρήκαμε την διαμονή μας στο ΠΟΥΝΤΙ τον Σεπτέμβρη. Το ξενοδοχείο με την αρχιτεκτονική του, το ωραίο πρωινό και τα όμορφα πανηγύρια είναι λόγος να ξαναεπισκευτούμε την Χίο. Η θέση του ξενοδοχείου είναι πολύ καλή γιατί είναι κοντά σε ωραίες παραλίες και αξιοθέατα. Η ιδιοκτήτρια είναι ευγενέστατη και χρυσοχέρα! Ευχαριστούμε Τούλα για τις ωραίες διακοπές που είχαμε

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2019
      • Ποιότητα ύπνου