Η εξερεύνηση αυτού του τόπου με το ευρύχωρο και όμορφο σκαφάκι ήταν μια πρωτόγνωρη και υπέροχη εμπειρία! Τα νερά καταπράσινα θύμιζαν Καραϊβική
Ο Βασίλης και την Έφη εκαναν τη διαφορά στην εξυπηρετηση μας .Μας βοήθησαν σε όλα και μας καθοδήγησαν πλήρως!
Ευχαριστούμε για όλα Boat-fun!
Ευχαριστούμε σας περιμένουμε ξανά!!
Τρομερή εμπειρία με απίστευτους ανθρώπους οι οποίοι μας βοήθησαν πολύ με τις οδηγίες τους. Τα σκάφη πεντακάθαρα και το μέρος αυτό μοναδικό. Πρέπει ο καθένας να το επισκεφτεί έστω μια φορά στην ζωή του
ευχαριστούμε πολύ! ελπίζουμε να σας ξαναδούμε!
Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Μας καθοδήγησαν και έδωσαν τις πιο χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για την περιοχή και τη χρήση του σκάφους. Υπέροχη εμπειρία, φανταστικά μέρη και παραλίες προς εξερεύνηση. Τα παιδιά ξετρελάθηκαν. Σίγουρα θα επιστρέψουμε με παρέα!
Ευχαριστούμε πολύ σας περιμένουμε και πάλι!
Μοναδικη εμπειρία !! Επαγγελματική , υπεύθυνη και φιλική εξυπηρέτηση .Απόλυτη ελευθερία στην εκδρομή μας με δυνατές συγκινήσεις
Ευχαριστούμε σας περιμένουμε ξανά!!
Επιλέξαμε την συγκεκριμένη εταιρία και τελικά σταθήκαμε πολύ τυχεροί!!Αν και κάποια πράγματα μόνο τυχαία δεν είναι!Όταν οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και αγαπούν αυτό που κάνουν η επιτυχία είναι σίγουρη!
Βασίλη και Έφη ευχαριστούμε για την υπέροχη εμπειρία που μας προσφέρατε με το τόσο προσεγμένο, πεντακάθαρο και γρήγορο σκαφάκι που μας νοικιάσατε, ταυτόχρονα με την υπέροχη τοποθεσία έκαναν την μέρα μας μαγική!!
Ευχαριστούμε πολύ!! Σας περιμένουμε ξανά!
Εξαιρετικη εξυπηρετηση απο τον κυριο Βασιλη,ο ανθρωπος μας εντυπωσιασε με τις γνωσεις του,τον συστηνουμε ανεπιφυλακτα,καλες βολτες σε ολους!!!!
Ευχαριστώ πολύ!! Σας περιμένουμε ξανά!