Δείτε τα καλύτερα
Μια μοναδική εμπειρία με καγιάκ!

Η κριτική έγινε: 30 Αυγούστου 2020
Giorgos N
Οικογένεια

Η κριτική έγινε: 25 Ιουνίου 2020
kostaskis
Σαντορίνη, Ελλάδα
μέσω κινητής συσκευής
Διαβάστε και τις 122 κριτικές

Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.
Κριτικές (122)
122 αποτελέσματα
1 - 6 από 122 κριτικές
Η κριτική έγινε: 30 Αυγούστου 2020

Φτάνοντας στην ακτή Καρύδι πρέπει να συνεχίσεις μέχρι το τέλος. Από εκεί συνεχίσαμε μια όχι τόσο κουραστική αλλά πολύ όμορφη διαδρομή πέντε περίπου λεπτών, σύμφωνα με τις πινακιδες, για να δούμε το μικρό ξύλινο σπιτάκι των παιδιων. Τα παιδιά ήταν πολύ ευγενικά και από το τηλέφωνο αλλά και από κοντά. Χαμογελαστοί όπως ακριβως θέλει κανείς την "παρέα" του όταν πάει σε ένα τέτοιο μέρος. Μας εξυπηρέτησαν γρήγορα και μας εξήγησαν όλα όσα χρειάζεται να ξέρει κάποιος που κάνει πρώτη φορά καγιάκ ενώ για να προστατέψουμε τα πράγματα μας μας έδωσαν και μια αδιάβροχη τσάντα. Απο την άλλη, η εμπειρία που είχαμε ήταν μοναδική και θα την ξανά καναμε/κάνουμε σίγουρα. Ήταν η πρώτη μου φορά σε καγιάκ αλλά ήταν τόσο εύκολο που μέσα σε μόλις 2 ώρες με στάσεις φτάσαμε (λίγο κουρασμένοι) στο Blue Lagoon. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και καλή παρέα. Για εμένα πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ και μια και δυο και τρεις φορές, γιατί είναι μια μοναδική εμπειρία!!!

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2020
2  Ευχαριστούμε, Giorgos N
Ο/η SurfnMountain, Ιδιοκτήτης του Surf Vourvourou, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 2020

Χαιρόμαστε πολύ που βοηθήσαμε να περάσετε όμορφα τη μέρα σας. Σας περιμένουμε για την επόμενη εμπειρία ίσως με sup αυτή τη φορά...

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 25 Ιουνίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Τα παιδιά ήτανε πραγματικά πάρα πάρα πολύ εξυπηρετικά νοικιάσαμε ένα ποδήλατο με τη γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου και ήτανε καταπληκτικό το προτείνω ανεπιφύλακτα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούνιος 2020
Ευχαριστούμε, kostaskis
Ο/η SurfnMountain, Ιδιοκτήτης του Surf Vourvourou, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Ιουλίου 2020

Κώστα ευχαριστούμε για την κριτική σου, χαρήκαμε για την γνωριμία και ελπίζουμε να τα πούμε και στα δικά σου μέρη...

Η κριτική έγινε: 9 Αυγούστου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Καταπληκτικό μέρος με πολύ καλό προσωπικό που αγαπάει την δουλειά του Επίσης είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Πρόστιμο σε όποιον επισκεφτεί την βουρβουρού να πάει

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2019
Ευχαριστούμε, spiroskiose06
Ο/η Surf-Vourvourou, Ιδιοκτήτης του Surf Vourvourou, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 10 Αυγούστου 2019

Ευχαριστούμε Σπύρο!

Η κριτική έγινε: 4 Αυγούστου 2019

Το πιο κατάλληλο μέρος για να μάθει κάποιος wind surf απο τους καλύτερους instructors που πραγματικά αγαπάνε αυτο που κάνουνε!Μερος που πρέπει να επισκεφτεις αν βρεθείς στην περιοχή της Σιθωνίας,ιδανικό και για παιδιά!
Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2019
Ευχαριστούμε, Kaklamanou E
Ο/η Surf-Vourvourou, Ιδιοκτήτης του Surf Vourvourou, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 5 Αυγούστου 2019

Και σεις η καλύτερη σερφοοικογενεια!

Η κριτική έγινε: 19 Ιουνίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καλή εμπειρία.Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό,άρτια εκπαιδευμένο και πολύ υπομονετικό!Απο το πρώτο μάθημα wind surfing,καταφέρνεις να σταθείς όρθιος στην σανίδα.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούνιος 2019
1  Ευχαριστούμε, papadopouloun