Επισκεφθήκαμε το ξενοδοχειο για τις ημέρες του Πάσχα μετά από την εξαιρετική περσινή εμπειρία του καλοκαιριού που μας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Πρώτη ευχάριστη έκπληξη: Συναντήσαμε το περσινο team σχεδόν αυτούσιο !!! πράγμα πολύ σπάνιο τη σημερινή εποχή, οπότε απευθείας σιγουρευτηκάμε οτι η διαμονή μας θα κυμανθεί στα περσινα υψηλά standards, γεγονός που επαληθεύτηκε στο έπακρον !!
Τα γεύματα όλα TOP CLASS με υλικά που κακά τα ψέματα σπάνια συναντάς σε ξενοδοχεία και δη σε αλυσίδες...ο σέφ ο ιδιος με πιατα gourmet για τα πασχαλινα γεύματα με απίστευτες γεύσεις. Το προσωπικό στο 95% ήταν το ίδιο με πέρισυ, όλα δούλευαν στον αυτόματο σαν υπολογιστής. Μπορεί να φαίνονται υπερβολικά τα σχόλια μου αλλά πιστεψτε με μετά από πολλες εμπειρίες σε 5* ειδικά στην αρχη της σεζον οπου ολοι ψαχνονται και κανουν μαθηματα στους νεους υπαλληλους (με οτι αυτο συνεπάγεται....) είναι πολυ σημαντικό να βρίσκεις υπηρεσίες που δουλεύουν ρολοι από την πρώτη στιγμη !
Κώστα, Αλέξανδρε, Γιάννη (και άλλους που ξεχνάω) ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση στα γεύματα και την ανοχή σας για τις σκανδαλιες των μικρων μας....
Για τον Κώστα τον υπεύθυνο στην παραλία τα είπαμε και πέρισυ....ο άνθρωπος δεν υπάρχει....κλωνοποιήστε τον....!!!τα παιδια μας δεν θέλουν να πάνε σε άλλη παραλία εξαιτίας αυτού του υπέροχου Κρητικού με την ενέργεια και τη χαρά που σπάνια συναντάς.
Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στο διευθυντή του ξενοδοχειου κο Βασίλη Ουρανό, ο άνθρωπος αυτός έχει καταφέρει να συντονίσει ενα μεγάλο αριθμο προσωπικου και να τους κάνει οικογένεια. Σπάνια συναντάς τέτοιο κλίμα σε τέτοια ξενοδοχεία. Προσωπική εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε χρειαστει και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, δεν σου χαλάνε χατίρι ποτε....!! Μπράβο σας μακάρι να συνεχίσετε έτσι.
Μοναδικό αρνητικό (αν μπορείς να βρείς αρνητικο...) οτι νομιζω πως χρειαζεται φρεσκαρισμα η συνολικη εγκατάσταση αρχίζει και δειχνει σημαδια γήρανσης σε κάποια πράγματα. Οι κοινοχρηστοι χωροι ειναι super, θα θέλαμε να υπάρχει έστω και ένα μικρό δωμάτιο play room για παιδάκια, βρείτε κάπου μέρος να το κάνετε είναι σημαντική προσθήκη.
Ευελπιστούμε να σας δούμε και το καλοκαίρι, θα είστε και πάλι η πρώτη μας επιλογή!
Εις το επανιδείν !!!