Το "ξενοδοχείο" βρίσκεται σε ωραία αλλα κυρίως σε πολύ βολική τοποθεσία μέσα στον Κάτω Σταλό. Με δική του παραλία και μια πολύ ωραία πισίνα. Βρίσκεται πολύ κοντά στα Χανιά αλλά και στην Αγία Μαρίνα και τον Πλατανιά.
Για διακοπές κάποιου που αρκείται στα απαραίτητα είναι πολύ καλή περίπτωση, αν συνυπολογίσεις και την προσιτή τιμή των 80€ για το τρίκλινο.
Η εξυπηρέτηση δυστυχώς ήταν ελλειπέστατη. Την ημέρα της άφιξης, κι ενώ το check in είναι καθορισμένο για τις 14.00, δεχτήκαμε τηλέφωνο από το ξενοδοχείο στις 13.00 ενώ ταξιδεύαμε, για να μας ρωτήσουν τι ώρα φτάνουμε. Όταν εμείς απαντήσαμε στις 14.00, οι ιδιοκτήτες μας είπαν : " Εσείς δε θα με αφήσετε να φάω"!!!
Αυτό μας έκανε κακή εντύπωση αλλά και κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό!! Μείναμε 2 βραδιές σε τρίκλινο, 3 άντρες, και το δωμάτιο δεν καθαρίστηκε ποτέ!!! Όταν ρωτήσαμε στη ρεσεψιόν μας είπαν οι ιδιοκτήτες ότι η καθαρίστρια είχε ρεπό και δεν ήρθε!!! Τριήμερο 15/08 και δεν είχε καθαρίστρια??? Και τις δύο μέρες??15/08 & 16/08??? Τέλος στο ξενοδοχείο το βράδυ μπορούσε να μπει όποιος ήθελε, γιατί δεν υπήρχε κανένας από προσωπικό ή ιδιοκτήτες!!!