Πολυ κακή εμπειρία, το μόνο ωραίο ήταν η τοποθεσία του ξενοδοχείου και η θέα που είχαν κάποια δωμάτια. Οι υποδομές του ξενοδοχείου ήταν πολύ παλιές, η πισίνα όχι κάτι το ιδιαίτερο, στο γκαράζ οι περισσότερες θέσεις στάθμευσης δεν χωρούσαν ούτε ένα μικρό αυτόκινητο,το ασανσέρ με μεγάλες καθυστερήσεις, τα δωμάτια ΤΡΑΓΙΚΑ , οι κλειδαριές εποχής του 70’,οι καρέκλες στο μπαλκόνι σπασμένες, στρώμα και μαξιλάρια παρά πολλών χρόνων και καθόλου βολικά, δεν είχαν μπει καν στην διαδικασία να συντονίσουν την τηλεόραση του δωματίου. Το πρωινό ήταν οκ,όχι κάτι το ιδιαίτερο!!! Την τελευταία μέρα χάσαμε τον φορτιστή μας μέσα από το δωμάτιο, δεν τον είχαμε βγάλει από την πρίζα,απο την ημέρα που πήγαμε στο ξενοδοχείο, κάναμε άνω κάτω το δωμάτιο,κοιτάξαμε παντού αλλα δεν τον βρήκαμε ποτέ τελικά.Το αναφέραμε στην ρεσεψιόν μήπως χάθηκε κάπως με την αλλαγή σεντονιών (αν και τον είχαμε στην πρίζα και όχι πάνω σε κάποιο έπιπλο ή κρεβάτι) μας είπαν ότι μίλησαν με την καθαρίστρια και εκείνη την ημέρα δεν άλλαξαν σεντόνια το έψαξαν παρόλα αυτά στα πλυντήρια αλλά δεν βρήκαν κάτι, πολύ περίεργο να χαθεί ένας φορτιστής από την μια στιγμή στην άλλη μέσα από το δωμάτιο.Δεν έκαναν κάτι άλλο για να μας εξυπηρετησουν πάνω σε αυτό. Γενικά πολυ υπερεκτιμημένο το ξενοδοχείο για αυτά που προσφέρει, το πολυ για 70€ την βραδιά ειναι η αξία του και όχι 150€ που πληρώναμε εμείς… χρειάζεται σίγουρα ανακαίνιση για να μπορούν να ζητάνε αυτές τις τιμές. Δεν θα ξανά πήγαινα και δεν σας το προτείνω με τίποτα.