Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Alexandros K
Αθήνα, Ελλάδα

Μαγική εμπειρία!

Κριτική για: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΡΙΝΟΣ
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 20 Απρ 2023μέσω κινητής συσκευής
Υπέροχη θέα!
Πάρα πολύ βολική τοποθεσία, μέσα στο Μπατσί!
Όλα τα εστιατόρια και τα μαγαζάκια άμεσα προσβάσιμα με τα πόδια σε 1 λεπτό!
Ευγενικό και χαμογελαστό προσωπικό, πεντακάθαρα μεγάλα δωμάτια και φυσικά πεντανόστιμο πρωινό!
Βασίλη και Αλεξάνδρα είστε οι καλύτεροι!
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
0.2 χλμ. από ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΡΙΝΟΣ
    13.0 χλμ. από ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΡΙΝΟΣ
    13.1 χλμ. από ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΡΙΝΟΣ
    Μπατσί: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
    Η κριτική έγινε: 21 Αυγούστου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Αν υπήρχαν πάνω από 5 αστέρια θα τα έβαζα !!
    Τι να πρωτοπείς για αυτή την υπέροχη διαμονή …
    Σε φανταστική τοποθεσία, στο κέντρο του Μπατσίου, δίπλα σε όλα τα μαγαζιά και την παραλία..
    Όλο το ξενοδοχείο με ασύλληπτη και εκλεπτυσμένη αισθητική..
    Τα δωμάτια πεντακάθαρα (με καθημερινό καθαρισμό)και φυσικά καλόγουστα, με ένα στρώμα κρεβατιού για συνεχή ξεκούραση..
    Το πρωινό του Βασίλη φανταστικό και πεντανόστιμο !
    Όλο το προσωπικό είναι άριστο, πάντα πρόθυμο με χαμόγελο και ευγένεια..
    Βασίλη και Αλεξάνδρα σας ευχαριστούμε για όλα !
    Είστε τοπ !!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2022
    Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, Dimitra A
    Η κριτική έγινε: 20 Ιουλίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Το ξενοδοχείο είναι πολύ όμορφο και καθαρό. Όλο το προσωπικό ήταν ευγενικό και διαθέσιμο για να μας εξυπηρετήσει! Το δωμάτιο πραγματικά ήταν πολύ άνετο και φροντισμένο! Το φαγητό επίσης εξαιρετικό με πολλά ντόπια προϊόντα. Η τοποθεσία είναι στα συν μιας και με τα πόδια πάει κανείς τόσο στην θάλασσα όσο και στα μαγαζιά! Είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψουμε του χρόνου σε αυτό το αγαπημένο μέρος!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2022
    Ευχαριστούμε, Pathfinder322865
    Ο/η ALEXANDRA LOGOTHETI, Owner του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΡΙΝΟΣ, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 23 Ιουλίου 2022

Αγαπητή Pathfinder322865,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τα όμορφα σχόλια που γράψατε για το Krinos Suites. Μας εμπνέετε να συνεχίσουμε αυτή την πρόσπάθεια με τον ίδιο ρυθμό και προς την ίδια κατεύθυνση. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και πάλι στον Κρίνο!

Με εκτίμηση,

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
    Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
    Η κριτική έγινε: 9 Αυγούστου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Ήταν η καλύτερη επιλογή στις διακοπές μας. Ίσως το πιο φιλικό ξενοδοχείο προς παιδιά που έχω συναντήσει...ολα ήταν φανταστικα... Η τοποθεσία το κρεβάτι (cocomat) το πρωινό (στην βεράντα μας λόγω covid) με άψογη εξυπηρέτηση και φιλική προς το περιβάλλον αντιμετώπιση. Με τις υπέροχες πίτες του Βασίλη του ιδιοκτήτη και όλα σπιτικά και τόσο μα τόσο προσεγμένα. Όλα πεντακάθαρα άνετα και δίπλα στην θάλασσα και στα εστιατόρια της περιοχής. Πολύ κοντά και η παραλία του Κυπρι φοβερή για παιδάκια καθαρή με ότι χρειάζεται μια οικογένεια αλλά και στον Φελλός, μια από τις πιο ωραιες παραλίες του νησιού.

Ευχαριστούμε, E107SGmariap

Αγαπητή E107SGmariap,
    Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που απολαύσατε τη διαμονή σας μαζί μας και γνωρίσατε όλες τις ομορφιές της Άνδρου και ελπίζουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να σας καλωσορίσουμε και πάλι.

Η κριτική έγινε: 28 Ιουλίου 2021

Φοβερό ξενοδοχείο με την ατμόσφαιρα και την καλαισθησία που νιώθεις ότι μένεις στην Άνδρο της παλιάς εποχής... Τέλεια τοποθεσία και σούπερ πρωϊνό με πολύ προσεγμένα υλικά και επιλεγμένες γεύσεις! Η φιλοξενία από τα παιδιά του ξενοδοχείου είναι κάτι που δεν συναντάς εύκολα πια...Το συστήνω ανεπιφύλακτα

• Ποιότητα
      • Τοποθεσία
    Ευχαριστούμε, chemitra90

Αγαπητή chemitra90,

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που απολαύσατε τη διαμονή σας μαζί μας και ελπίζουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να σας καλωσορίσουμε και πάλι.

Η κριτική έγινε: 20 Ιουλίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Σε πολύ καλό σημείο στην παραλία Μπατσι προσεγμένα και πολύ καθαρά δωμάτια αλλαγη πετσετων καθημερινά και πετσέτες για την παραλία, με καλό πρωινό. Φιλικότατος και εξυπηρετικοτατος ο ιδιοκτήτης με πρόσχαρο προσωπικό, έκανε την παραμονή μας πολύ ευχάριστη.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Δημόσιο πάρκινγκ στα 200 μέτρα. Υπάρχουν περί τα 20 σκαλιά μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου.
    Ευχαριστούμε, stagio1

Αγαπητέ stagio1,