Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Zeitnehmer
Αθήνα, Ελλάδα

Ανάμεσα σε 3 ελληνικές οροσειρές!

Κριτική για: Hotel Vardousia
4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 6 Ιαν 2018
Περάσαμε για δεύτερη φορά το 3ήμερο της Πρωτοχρονιάς στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο με όλη την οικογένεια.
Η διαμονή αυτή τη φορά ήταν καλύτερη από την προηγούμενη. Στη λογική τιμή περιλήφθηκε αξιοπρεπής ημιδιατροφή. Στην τιμή ανήκε και το πρωτοχρονιάτικο γεύμα, αρκετά πλούσιο και εορταστικό.
Το δωμάτιο με πολύ καλή θέα, άνετο και ζεστό. Το κλίμα υποδοχής και εξυπηρέτησης ήταν ιδιαίτερα φιλικό, οικογενειακό και εξυπηρετικό. Μας φέρθηκαν πολύ καλά και μας εξυπηρέτησαν πάντα με χαμόγελο τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και οι εργαζόμενοι σε αυτό. Στην τιμή συμπεριλήφθηκε και η μουσική βραδυά της παραμονής Πρωτοχρονιάς μαζί με το εορταστικό γεύμα, όπου ο ταλαντούχος Άρης μας συντρόφευσε με έντεχνο και λαϊκό ελληνικό τραγούδι ανεβάζοντας το κέφι όλων των θαμώνων.
Γενικά η ξενοδοχειακή μονάδα ενδείκνυται για οικογένειες με παιδιά, το τεράστιο και πλούσιο σε δραστηριότητες play room στο υπόγειο συμβάλλει σε αυτό, ενώ οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό κάνουν ό,τι μπορούν για να εξυπηρετήσουν γονείς με παιδιά και προσωπικές ανάγκες-επιθυμίες.
Το τεράστιο κεντρικό τζάκι έκαιγε συνέχεια, το μεγάλο lobby είναι ζεστό και πολύ όμορφο, ενώ καθαριζόταν σωστά από το προσωπικό, όπως επίσης υπάρχει bar με ψαγμένες ετικέτες σε ποτά αλλά και επώνυμα καπνά, που δεν βρίσκεις εύκολα,
Αν θέλαμε να βελτιώναμε κάτι θα ήταν η γευστική ποιότητα του χυμού και του ψωμιού στο πρωινό αλλά και η σταθερή, ζεστή διατήρηση της θερμοκρασίας των φαγητών του πλούσιου εορταστικού μενού.
Το συστήνουμε σε κάθε απαιτητικό οικογενειάρχη, που θέλει να ξεφύγει από τη φθορά των μεγαλουπόλεων και να ζήσει διακοπές μέσα σε ένα εξαιρετικό για τα ευρωπαϊκά δεδομένα φυσικό τοπίο χλωρίδας και πανίδας αλλά και με παράδοσιακό, ρουμελιώτικο οικιστικό ρυθμό στο χωριό..Επιπλέον οι διαδρομές για περπάτημα είναι άφθονες και χαρακτηριστικές!
Το χαμόγελο προς εμάς δεν έλειψε ποτέ και από κανέναν!
Ευχαριστούμε όλη την οικογένεια και το προσωπικό της επιχείρησης.
Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2017
Συμβουλή: Τα δωμάτια που βλέπουν μπροστά και βρίσκονται στον β΄όροφο.
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
5,0 από 5 κύκλουςΤοποθεσία
4,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
5,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
  • Expedia.com
Κριτικές (44)
44 αποτελέσματα
28 - 33 από 44 κριτικές
Η κριτική έγινε: 13 Νοεμβρίου 2017

Να ξεκινήσουμε με τα καλά που είναι η θέση του ξενοδοχείου με το δικό του πάρκινγκ, οι άνετοι και ευχάριστοι χώροι και η ευγένεια-εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών. Δυστυχώς τα μείον βάρυναν πιο πολύ. Πήγαμε Νοέμβριο με χαμηλότερη θερμοκρασία τους 10 βαθμούς κι όμως η θέρμανση ήταν ανεπαρκής. Τι θα γινόταν αν είχαμε κάτω του μηδενός; Το στρώμα ύπνου ικανοποιητικό αλλά τα σκεπάσματα λίγα και ζητήσαμε επιπλέον κουβέρτα. Το ψυγειάκι του δωματίου άδειο και το τηλεκοντρόλ με εξασθενημένες μπαταρίες. Ο οδηγός για τα κανάλια της τηλεόρασης είχε γραφτεί προ αμνημονεύτων χρόνων και δεν ίσχυε. Το wi-fi μες στο δωμάτιο ανύπαρκτο, έπιανε μόνο στο ισόγειο. Το μπάνιο, ενώ ήταν ευρύχωρο, είχε μια ντουσιέρα ..για παιδιά κι ένα μικρούτσικο νιπτήρα και καθρέφτη. Τέλος το πρωινό ήταν φτωχό σε ποικιλία, ο καφές άνοστος, το ψωμί και το κέικ μπαγιάτικα, τα βραστά αβγά παγωμένα. Πληρώσαμε 65 ευρώ τη βραδιά σε μια νεκρή περίοδο ενώ έχουμε μείνει σε καλύτερα καταλύματα και με 50.

Ημερομηνία διαμονής: Νοέμβριος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Τοποθεσία
    • Δωμάτια
7  Ευχαριστούμε, Ρενα Μ
Η κριτική έγινε: 9 Αυγούστου 2017

Προσεγμένο ξενοδοχείο σε εκπληκτική τοποθεσία, μέσα στα έλατα! Το επισκεφθήκαμε τέλη Ιουνίου. Έχει καταπληκτική θέα, τα δωμάτια είναι καθαρά και ικανοποιητικά σε μέγεθος, η πισίνα του γεμάτη και καθαρή, μαγικό και ασυνήθιστο να βουτάς μέσα σε ένα κατάφυτο τοπίο, κολυμπήσαμε και το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Σε πολύ κοντινή απόσταση από τον Αθανάσιο Διάκο και αρκετά κοντά στην Παύλιανη με τον υπέροχο δρυμό της.Ικανοποιητικό πρωινό και καλό φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Η ιδιοκτήτρια πολύ φιλική και εξυπηρετική, προσφέρθηκε να μας δείξει τη θέα στη Γκιώνα και στα Βαρδούσια από την ταράτσα του κτιρίου, να μας κατατοπίσει σχετικά με την περιοχή και να μας προτείνει διαδρομές προκειμένου να δούμε όσα περισσότερα ήταν δυνατό στο σύντομο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Τοποθεσία
    • Καθαριότητα
1  Ευχαριστούμε, melina_en_l_air
Η κριτική έγινε: 18 Απριλίου 2017

Πηγαμε για Πασχα στο ξενοδοχειο και ενθουσιαστήκαμε. Οι ιδιοκτήτες πολύ φιλικοί , οι υπάλληλοι πολύ εξυπηρετικοί όλοι με το χαμόγελο. Η θέση του ξενοδοχείου είναι κααταπληκτική μεσα στα έλατα.Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και από το ξενοδοχείο και γενικά από τη γύρω περιοχή που μοιάζει με επείγιο παράδεισο.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Όλα τα δωμάτιο έχουν υπέροχη θέα
Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα
    • Δωμάτια
Ευχαριστούμε, john_K_xalkida
Η κριτική έγινε: 9 Ιανουαρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Επιλέξαμε το hotel vardousia γιατί βρισκόταν σε ένα υπέροχο σημείο μέσα στα έλατα και με θέα την Γκιώνα και τα επιβλητικά Βαρδούσια. Το δωμάτιο μας ήταν φωτεινό, όμορφο και καθαρό με θέα τα χιονισμένα βουνά. Η κυρία Γιώτα η ιδιοκτήτρια πάντα ευγενική και πρόθυμη να βοηθήσει σε ότι χρειαστηκαμε. Το πρωινό ήταν εξαιρετικό. Όλα ήταν χειροποίητα με ντόπια προϊόντα. Επίσης μια ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι το ξενοδοχείο διαθέτει και εστιατόριο και είχαμε την ευκαιρία να γευτουμε υπέροχα πιάτα από τον χρυσοχέρη μάγειρα τους! Το ξενοδοχείο είναι σε απόσταση αναπνοής από το χωριό και πολύ κοντά στην Παύλιανη. Οπότε θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πλήθος δραστηριοτήτων. Περάσαμε ένα υπέροχο τριήμερο στο hotel vardousia! Θα σας επισκεφτούμε σύντομα. Ευχαριστούμε για όλα!

Ημερομηνία διαμονής: Ιανουάριος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
2  Ευχαριστούμε, Stela T
Η κριτική έγινε: 9 Οκτωβρίου 2016

Η κριτική που κάνω αφορά την επικοινωνία μέσο mail που είχα με το ξενοδοχείο. Κάνω μια κράτηση μέσο mail με το ξενοδοχείο, μου επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν 2 δίκλινα δωμάτια για το 3ημερο της 28ης οκτωβρίου το mail έχει υπογραφή της κας Γιώτας, και όταν παίρνω τηλέφωνο μετά από μερικές μέρες για σιγουριά μου λένε ότι δεν υπάρχει καμία κράτηση και ότι το όνομα μου τους είναι άγνωστο , με διαβεβαιώνουν ότι θα ξανακοιτάξουν της κρατήσεις και θα επικοινωνήσουν μαζί μου, και το πιο τραγικό δεν μπήκαν στην διαδικασία ούτε ένα τηλέφωνο να με πάρουν !!!!!!!! και ούτε μια συγνώμη να μου ζητήσουν από κει και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2016
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
13  Ευχαριστούμε, gregoryk846