Εγκαρδιότητα, ευγένια, προθυμία, ενθουσιασμό, αυθεντική φιλοξενία... Όλα αυτά και πολλά περισσότερα θα βιώσει κανείς, αν επισκεφθεί το "Hideout Suites" στο υπέροχο νησί της Ίου. Ό,τι και αν γραφτεί θα είναι λίγο, καθώς ο τρόπος που μας φιλοξένησαν ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στην Ίο, νιώσαμε ότι ολόκληρο το νησί μας ανήκει. Και αυτό χάρη στο μεράκι και την υπερπροσπάθεια των ανθρώπων του ξενοδοχείου. Στο λιμάνι μας υποδέχθηκε ο ίδιος ο μάνατζερ -και ιδιοκτήτης συνάμα- του καταλύματος, κύριος Λευτέρης! Στην πορεία προς το ξενοδοχείο μας έκανε μια εμπεριστατωμένη περιγραφή του νησιού. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο μας επέτρεψαν να κάνουμε early check-in, δίνοντας μας και free upgrade. Το δωμάτιο ήταν καθ'όλη την διάρκεια της διαμονής μας αψεγάδιαστο. Το πρωινό ήταν πλούσιο, ποιοτικό, γευστικό και πάντα στην ώρα του, καθώς το σερβίρισμα γινόταν στο δωμάτιο. Η Σοφία, η οποία εργάζεται στην υποδοχή, ήταν η πυξίδα μας στο νησί. Μας έδωσε πολλές χρήσιμες πληροφορίες και μας έκανε να αισθανθούμε ντόπιες. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κατά την αναχώρηση μας μας επέτρεψαν να κάνουμε δωρεάν late check-out και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης μας πήγε ξανά μέχρι το λιμάνι. Φιλοξενία 5*+!!! Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς;
Αναντίρρητα, λοιπόν, όταν μιλάμε για το Hideout Suites, μιλάμε για το κορυφαίο κατάλυμα του νησιού!
P.S.We will be back!!!