“Πανέμορφη η τοποθεσία αλλά οχι και το φαγητό”
Κριτική για: Το Απόμερο

Το Απόμερο
Κουζίνες: Ελληνική
Επιλογές δείπνου: Αργά τη νύχτα, Κρατήσεις
Στοιχεία εστιατορίου
Επιλογές δείπνου: Αργά τη νύχτα, Κρατήσεις
Η κριτική γράφτηκε 13 Φεβρουαρίου 2023

Ωραία τοποθεσία, ωραίος χώρος μέτριο φαγητό
Το προσωπικό ευγενικό και φιλικό. Σχετικά καλή η εξυπηρέτηση
Το φαγητό δεν ανταποκρίνετε στη φήμη ττου μαγαζιού. Τα ψησίματα δεν τα πέτυχαν ...

Ημερομηνία επίσκεψης: Φεβρουάριος 2023
Ευχαριστούμε, RodolfosAnastas
Ο/η Info Apomero, Γενικός Διευθυντής του Το Απόμερο, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 28 Μαΐου 2023

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας
λυπούμαστε που δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας,
Θα ήταν χαρά μας αν είχαμε την ευκαιρία να σας αποδείξουμε ότι ήταν μια ατυχής ημέρα για εμάς.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Γλώσσα

Η κριτική γράφτηκε 7 Σεπτεμβρίου 2022

Το φαγητό ήταν υπέροχο
Τα φαγητά ήρθαν γρήγορα και η εξυπηρέτηση ήταν εκπληκτική
Το πρωί πιλοτικό επίσης είναι πολύ επικοινωνιακό και εξυπηρετικό
Σας το συστήνω και εγώ να φανταστείτε τα ξαναέρθω σίγουρα πολλές ακόμα φορές μέχρι το τέλος του ταξιδιού μου στην Χίο

Ημερομηνία επίσκεψης: Σεπτέμβριος 2022
Ευχαριστούμε, M8936HAsofiag
Η κριτική γράφτηκε 18 Αυγούστου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Πηγαμε παρεα 7 φίλων στο απομερο επειδή μας το πρότειναν φίλοι λογω του καλού φαγητού που εχει αλλα δυστυχώς δεν μας ενημέρωσαν για το άθλιο σέρβις και το ειρωνικό ύφος ενός συγκεκριμένου σερβιτόρου.
Οταν παραγγείλαμε ο σερβιτόρος δεν επιβεβαίωσε την παραγγελία.
Οταν άρχισαν να έρχονται οι μερίδες το ενημέρωσα ότι υπάρχει ακόμα μια μεριδα και με ειρωνικό ύφος μου ειπε οτι θα ερθει. Οταν όλοι έφαγαν τις μερίδες τους τον ενημέρωσα ότι ακομα περιμένουμε μια μερίδα παει μεσα στην κουζίνα να δει τι γίνεται, επιστρέφει και λεει οτι τελικα του διέφυγε μια μερίδα. Αλλάξαμε το πιάτο σε μοσχάρι με μακαρουνες και αυτος έφερε ζυγούρι.
Φυσικά όλοι είχαν φάει και εγω κατέληξα να ειμαι ο μόνος που έτρωγα στο τραπέζι.
Κριμα τετοιο μαγαζι να έχει τόσο κακό σερβις

Ευχαριστούμε, Road783718
Η κριτική γράφτηκε 16 Αυγούστου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Το επισκέφθηκα με φίλους, ειχε φοβερή θέα και εξυπηρετικο προσωπικο, μέχρι που 6 ώρες μετα, 2 από τα 7 άτομα της παρέας πάθαμε τροφική δηλητηρίαση με συνεχείς εμετούς, πιθανόν απο το κοκκινιστό μοσχαράκι με τα χιώτικα μακαρόνια. Ίσως εφταιξε η μη συνεπής συντήρηση ή οι πρώτες ύλες, αλλά όπως και να έχει δεν μείναμε ικανοποιημένοι από την επίσκεψή μας.

3  Ευχαριστούμε, VasilikiBebe
Ο/η Info Apomero, Γενικός Διευθυντής του Το Απόμερο, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 10 Ιουλίου 2023

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας αλλά επιτρέψτε μας να αμφιβάλουμε για την κριτική σας διότι το ίδιο φαγητό σερβίραμε σε 200 πελάτες και μας δώσανε συγχαρητήρια, εννοείτε ότι στα 30 χρόνια λειτουργίας μας ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα στις πρώτες ύλες μας που επιλεγούμε και ετοιμάζουμε σχολαστικά.
Θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί όταν δυσφημείτε ένα καταξιωμένο εστιατόριο ή αν πράγματι υπάρχει δηλητηριάσει να καταγγείλετε το κατάστημα στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Η δυσφημήσει μπορεί να φέρει ποινικές ευθύνες.

Η κριτική γράφτηκε 8 Αυγούστου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Διαβάσαμε καλά σχόλια και είπαμε να το επισκεφτούμε το μαγαζί ήταν άδειο και μας ρώτησαν αν υπάρχει κράτηση είπαμε όχι και ότι δεν μπορούν να μας εξυπηρετήσουν ενώ στον εσωτερικό χώρο είχε κενά τραπέζια άστρωτα δεν το πρότειναν καν ! Προφανώς δεν ήθελαν να πουλησουν για 2 άτομα ! (Τρώμε πολύ πάντως)

2  Ευχαριστούμε, giotakan

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας
δεν υπάρχει επαγγελματίας που να μην επιθυμεί την εξυπηρέτηση του πελάτη και αν υπάρχει δεν είναι επαγγελματίας.
Ο λόγος που δεν σας εξυπηρετήσαμε είναι ότι υπήρξε έλλειψη προσωπικού,
Επαγγελματικά για εμάς είναι προτιμότερο να μην δεχτούμε άλλους πελάτες από το να τους έχουμε να περιμένουν.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης

Το Απόμερο: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Χίος, Νησιά Του Βορειοανατολικού Αιγαίου

Το Απόμερο: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.