Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
MarinaFilippou
Κάλυμνος, Ελλάδα

Απίστευτη φιλοξενία, άψογοι άνθρωποι!

Κριτική για: Michelangelo Resort & Spa
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 20 Οκτ 2024
Επισκέπτομαστε κάθε χρόνο το ξενοδοχείο! Το προσωπικό και η διεύθυνση πολύ εξυπηρετικοί και φιλόξενοι! Το φαγητο πανέμορφο! Η τοποθεσία μοναδική! Ιδιαίτερα φέτος με το μωρο Μας πρόσεξαν ακόμη περισσότερο! Ο,τι και να πω είναι λίγο για άλλη μια φορά!
Ημερομηνία διαμονής: Οκτώβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
1.3 χλμ. από Michelangelo Resort & Spa
3.585
3.585
1 - 6 από 4.903 κριτικές
Η κριτική έγινε: 25 Ιουνίου 2024

Κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο είχαμε θερμή υποδοχή τόσο Εμεις όσο και το παιδί μας με ένα γευστικό welcome drink!
Το δωμάτιο ήταν καταπληκτικό και πολύ καθαρό. Η θέα καταπληκτική από το μπαλκόνι που μείναμε. Επίσης, η θέα από την πισίνα (infinity pool) είναι κάτι μοναδικό στο νησί της κω και αξίζει να αφιερώσεις εκεί τη μέρα καθώς μπορείς να απολαύσεις υπεροχα κοκτειλς στο pool bar! Το φαγητό στο εστιατόριο είχε εξαιρετική ποιότητα και πολλές επιλογές σε όλα τα γεύματα της ημέρας! Ο χώρος είναι διαμορφωμένος και μεγάλος ωστε όλοι οι πελάτες να είναι ευχαριστημένοι! Το προσωπικό ήταν ευγενικό σε όλη τη διάρκεια της διαμονής μας και ο διευθυντής επαγγελματίας και φιλόξενος. Θα επισκεφτούμε ξανά το υπεροχο Michelangelo!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Enjoy the delicious cocktails and the a la carte restaurant mediterraneo!!
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2024
    • Δωμάτια
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Iliana A
Ο/η Venia Sassalou, Μάρκετινγκ του Michelangelo Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 21 Ιουλίου 2024

Αγαπητέ Asa87654,

Σας ευχαριστούμε θερμά που επιλέξατε το Michelangelo Resort and Spa για τη διαμονή σας στην Κω και για τα θετικά σχόλια που αναρτήσατε.

Είναι ιδιαίτερη χαρά να γνωρίζουμε ότι μείνατε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις μας. Σας ευχαριστούμε θερμά για τα σχόλια σας όσον αφορά στην εξυπηρέτηση, το ευγενικό προσωπικό, το δωμάτιο, το φαγητό στο κεντρικό εστιατόριο και την υπέροχη θέα !

Θα είναι τιμή μας να σας υποδεχτούμε ξανά το ερχόμενο καλοκαίρι και να σας προσφέρουμε ακόμα μια φορά αξέχαστες διακοπές.

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 20 Οκτωβρίου 2023

επισκέφτηκα το εν λόγο ξενοδοχείο την περίοδο του Σεπτεμβρίου με την γυναίκα μου και η εμπειρία ήταν αξέχαστη , το δωμάτιο καθαρό και άψογο η εξυπηρέτηση πολύ ευγενική και το φαγητό επίσης καλο , αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η θέα στην πισίνα που το κάνει να αξίζει την επίσκεψη

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Σωτήρης Μ
Ο/η Venia Sassalou, Μάρκετινγκ του Michelangelo Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2023

Αγαπητέ _Χ7793ΥΑ,
Σας ευχαριστούμε θερμά για την βαθμολογία σας και για τα καλά σας λόγια σχετικά με τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας.
Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα,

Η κριτική έγινε: 8 Σεπτεμβρίου 2023

το σήμα στο κινητό στο δωμάτιο ήταν δυσεύρετο λόγω του ότι βρισκόταν στο ισόγειο κατά τα λοιπά όλα υπέροχα με άψογη εξυπηρέτηση το φαγητό πολύ όμορφο πολλές επιλογές καθαριότητα καθημερινή η θέα φοβερή

Συμβουλή για το δωμάτιο: Καλό θα είναι οι πετσετες στην πισίνα να μην μένουν μόνες με τις ώρες στην ξαπλώστρα και δεν μπορούν οι υπόλοιποι άνθρωποι να κάτσουν
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2023
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    • Ποιότητα
    • Τοποθεσία
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, Popi M
Ο/η Venia Sassalou, Μάρκετινγκ του Michelangelo Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπητοί Popim917,

Σας ευχαριστούμε που αναρτήσατε τα σχόλια σας.

Λυπούμαστε που δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και αναχωρήσατε με τις συγκεκριμένες εντυπώσεις. Έχουμε ενημερώσει ήδη τον διευθυντή του ξενοδοχείου για τα σχόλια σας σχετικά με το σήμα του κινητού και θα προβούμε άμεσα σε ανάλογες ενέργειες. Παρόλα αυτά σας ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια σε ότι αφορά στην υπόλοιπη διαμονή σας!

Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να σας καλωσορίσουμε στο μέλλον και να σας αποδείξουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Με εκτίμηση,
Michelangelo Resort & SPA

Η κριτική έγινε: 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ομολογώ ότι είναι από τα καλύτερα φαγητά που έφαγα σε εστιατόρια . πολύ γευστικές και προπαντός ζεστά πιάτα και ωραία θέα η θάλασσα ..
αδύναμο σε ποικιλία κρασιού..
το σέρβις πολύ αδύναμο για τέτοιο ξενοδοχείο,
Ηήρθαν πιάτα που δεν παραγγείλαμε.
η σερβιτόρα πολύ απότομη
ο μετρ στον κόσμο Του και δεν έχει τρόπους.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
1  Ευχαριστούμε, Liolio123
Ο/η Venia Sassalou, Marketing του Michelangelo Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2021

Αγαπητοί Liolio123,

Σας ευχαριστούμε που αναρτήσατε τα σχόλια σας.

Λυπούμαστε που δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και αναχωρήσατε με τις συγκεκριμένες εντυπώσεις. Έχουμε ενημερώσει ήδη τον διευθυντή του ξενοδοχείου για τα σχόλια σας σχετικά με το service και το προσωπικό και θα προβούμε άμεσα σε ανάλογες ενέργειες. Παρόλα αυτά σας ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια σε ότι αφορά στα ζεστά πιάτα του εστιατορίου μας και την θέα στη θάλασσα!

Ελπίζουμε να έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία να σας καλωσορίσουμε στο μέλλον και να σας αποδείξουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Με εκτίμηση,
Michelangelo Resort & SPA

Η κριτική έγινε: 20 Αυγούστου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Κάναμε μια σχετική κριτική για τη συμπεριφορά του προσωπικού , και αφού το θέμα «διευθετήθηκε» την ίδια μέρα , οι σερβιτόροι γελούσαν μαζί μας. Στο δωμάτιο μας υπήρχαν αμέτρητα μυρμήγκια και αφού έκαναν μια υποτιθέμενη απολύμανση , τα μυρμήγκια ήταν ακόμα εκεί , την τελευταία μέρα σαν «χάρη» για να σβήσουμε και την αρνητική κριτική που είχαμε κάνει μας έβαλαν σ ένα άλλο δωμάτιο μέχρι την αναχώρηση , στην αρχή μείναμε άναυδοι με το δωμάτιο , καθώς ήταν ανώτερο απο αυτό που μέναμε αλλά διακρίναμε μεγαλύτερο πρόβλημα με τα μυρμήγκια , τόσο που το βιντεοσκοπισαμε ,καθώς σκαρφάλωναν στα παπούτσια μας . Πήγαμε λοιπόν στη ρεσεψιόν αμέσως διότι ήδη είχαμε βίωσει μια τραγική εμπειρία με το προσωπικό και την καθαριότητα ώστε να φύγουμε οσο τον δυνατόν πιο γρήγορα , ζητήσαμε τον διευθυντή ώστε να του δείξουμε το βίντεο και μας είπαν πως ξεκουράζεται και έμμεσα μας είπαν να μην τον ενοχλήσουμε . Απαράδεκτο για έναν διευθυντή 5αστερου ξενοδοχείου να είναι απών απο την εργασία του και επίσης να μην μπορείς να επικοινωνήσεις και μαζί του, να τονίσω πως ο διευθυντής ήταν γενικώς άφαντος σε σχέση με αλλά ξενοδοχεία όπου ο διευθυντής είναι φιλόξενος και μιλάει στον κόσμο . Βάση της δικιάς μας εμπειρίας σε ξενοδοχεία ήταν απλά απαράδεκτο . Μετα απο την αρχική τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθυντη , ήρθε στο ξενοδοχείο και η αντιμετώπιση του προς αυτά που αναφέραμε ήταν άκρως επιθετική , τόσο που μας έβαλε τις φωνές . Επίσης , μια κυρία που πιθανώς να είναι η γραμματέας του μας απάντησε πως «σιγα μυρμήγκια είναι» και της απαντήσαμε να πάει εκείνη να μείνει μαζί τους . Πραγματικά το προσωπικό χαλάει όλη την εικόνα του ξενοδοχείο , ο μόνος άξιος εργαζόμενος που αντιλαμβάνεται και γνωρίζει το αντικείμενο είναι ο μετρ του εστιατορίου. Να επιλέγετε με μεγαλύτερη προσοχή το προσωπικό σας και να δέχεστε τις κριτικές ή τουλάχιστον να έχετε λίγο φιλότιμο , οχι όλα να αφορούν τα χρήματα . Καταφέρατε να χαλάσετε τις διακοπές ενός ζευγαριού με την αποτρόπαια συμπεριφορα σας.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
3  Ευχαριστούμε, J531JWgeorgem
Ο/η Venia Sassalou, Μάρκετινγκ του Michelangelo Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2021

Αγαπητέ J531JWgeorgem,

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο σας και για την επιλογή στο ξενοδοχείο μας.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι θα μας ενοχλούσε κι εμάς μια αντίστοιχη εμπειρία και συμπεριφορά σε κάποιο κατάλυμα. Σας ζητάμε ταπεινά συγνώμη για την αναστάτωση που άθελα μας καταφέραμε να προκαλέσουμε κατά τη διαμονή σας. Πιστέψτε μας δεν ήταν στα σχέδια μας να σας προκαλέσουμε τέτοια αναστάτωση.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι η κριτική σας είναι σημαντική για εμάς και θα ληφθούν τα ανάλογα μέτρα ώστε να αποφύγουμε τυχόν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε θερμά.