Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές (2.291)
Φιλτράρισμα κριτικών
2.293 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1.168
648
323
110
44
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
Περισσότερες γλώσσες
1.168
648
323
110
44
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
3 - 8 από 2.293 κριτικές
Η κριτική γράφτηκε 9 Αυγούστου 2018

Εξαιρετικό ξενοδοχείο, άψογες παροχές, υπέροχο non-stop φαγητό και ποτό και άρτια καταρτισμένο και φιλικό προσωπικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους: Μαρία (Παιδότοπο), κ. Κώστα Διάκου (Διευθυντή Εστιατορίων), κ. Γιώργο (Γενικό Διευθυντή), κ. Ρένα (Διευθύντρια Υποδοχής), Δημήτρη, Ειρήνη και Κώστα (Μπαρ), Αλεξάνδρα, Ηλίας και Ζαν (Εστιατόριο), κ. Ιβόνη (Σουβενίρ) για την ζεστή φιλοξενία, την απίστευτα φιλική εξυπηρέτηση, την προσοχή και την αγάπη που μας δείξατε...κάνατε τις διακοπές μας αξέχαστες!!! εισ το επανιδείν!!!!

Συμβουλή: όλα τα δωμάτια έχουν πολύ ωραία θέα!
  • Διαμονή: Αύγουστος 2018, ταξίδι με οικογένεια
    • Αξία
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, RonaDr
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η VAS_G., General Manager του Eden Roc Resort Hotel & Bungalows, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 9 Αυγούστου 2018
Μετάφραση Google

Dear RonaDr

Thank you for awarding us the highest possible rating for your recent stay at Eden Roc Resort hotel.

We are happy to have provided you with an enjoyable experience and to know that our brand concept focusing on quality was so much appreciated by yourself.

Our colleagues are our most prized assets as it is through them that we can show the true “Eden Roc Resort’s” hospitality as a caring family providing unparalleled services straight from the heart. We appreciate your kind words and compliments and it will be my pleasure to share your thoughts with the team in recognition of their hard work and dedication.

Your positive thoughts have been shared with the entire team. We look forward to your next visit. We hope that you will travel to Rhodes soon and make The Eden Roc Resort your preferred destination once again.

Sincerely.
George V. - General Manager
Eden Roc Resort Hotel

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 5 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Έχω την τιμή μου να δουλέψω στο ξενοδοχείο Εδεν Ροκ στο Spa και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον διευθυντή τον εστιατορίων τον κ. Κώστα Διάκου για την καλύτερη εξυπηρέτηση όχι μόνο τον πελατών αλλά και του προσωπικού του ξενοδοχείου.
Είναι από τα σπάνια ξενοδοχεία που πραγματικά νοιάζονται για το προσωπικό τους και στην κουζίνα για εμας προσφέρουν καλά φαγητά και μάλιστα σε ποικιλία !
Ευχαριστούμε πολύ !
Επίσης και όλοι οι πελάτες είναι πολύ ευχαριστημένοι και αναφέρουν συνεχώς ότι τους προσφέρουν τα καλύτερα πιάτα και στα 6 εστιατόρια του ξενοδοχείου !

Διαμονή: Ιούνιος 2018, ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς
Ευχαριστούμε, Olga O
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η VAS_G., General Manager του Eden Roc Resort Hotel & Bungalows, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 6 Ιουλίου 2018
Μετάφραση Google

Dear Olga O

Thank you for awarding us the highest possible rating for your impression by working with us at the Eden Roc Resort hotel.

Our colleagues are our most prized assets as it is through them that we can show the true “Eden Roc Resort’s” hospitality as a caring family providing unparalleled services straight from the heart. We appreciate your kind words and compliments and it will be my pleasure to share your thoughts with the team in recognition of their hard work and dedication.

The dining scene in the “Eden Roc” is pretty impressive. Our Culinary options of the "Six A la Carte Restaurants" plus the main buffet Restaurant are indeed very special. Our intention was to make every guest feel as if he is eating at a different Restaurant of high quality every night and we believe we have achieved it.

I am delighted to know that our staff contributed their outmost to your overall experience in the best of ways and that you felt the true meaning of Greek Hospitality.

It is our pleasure working with you at the Eden Roc Resort Hotel.

Sincerely.
George V. - General Manager
Eden Roc Resort Hotel

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 22 Οκτωβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Μιας και ο Οκτώβρης μας έκανε καλές μέρες είπαμε να το εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε μια ακόμα απόδραση! δυστυχώς δεν γνωρίζαμε ότι το ξενοδοχείο ήταν η τελευταία μέρα της σεζόν και θα έκλεινε, παρόλα αυτά επειδή είχα ακούσει καλά σχόλια τόλμησαμε να πάμε και να συνεχίσουμε έπειτα για αλλού! όπως καταλάβατε το ξενοδοχείο υπολειτουργούσε και αν και τα δωμάτια του ήταν ελεύθερα σχεδόν όλα!, ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί το έτοιμα μας για διπλό κρεβάτι.Ενα ακόμα αρνητικό ήταν η δυσανασχετήση κάποιων από το προσωπικό με το "άντε ποτέ θα φύγουν", σίγουρα η μετά από μια φουλ σεζόν θα είναι κουρασμένοι αλλά πρέπει κάπως να το διαχειριστουν ώστε να μην γίνεται αντιληπτό από τους πελάτες! μάλιστα μια σερβιτόρα στην κεντρική σάλα φαγητού όταν πλησιάσαμε να ρωτήσουμε κάτι άρχισε να κουνά το χέρι της πέρα δώθε και να λέει επίμονα 'closed'.. Φυσικά όταν κατάλαβε ότι μιλάμε Ελληνικά και τις δείξαμε ότι δεν θέλουμε κάτι απλά θέλαμε να πάμε στο μπαρ της παραλίας, γλύκανε λίγο! Κατά τα άλλα το προσωπικό στο σύνολο του ήταν ευγενικό και πρόθυμο!!το δωμάτιο καθαρό και το φαγητό αρκετά καλό.. Μάλιστα κάναμε και leit check out μετά από αίτημα μας πριν την κανονική αποχώρηση μας γιατί θέλαμε να κάνουμε ηλιοθεραπεία! Πάντως θα το επισκεφτόμουν ξανά γιατί το ξενοδοχείο έχει δυνατότητες

Διαμονή: Οκτώβριος 2017, ταξίδι με τον/την σύντροφο
1  Ευχαριστούμε, Nikolas A
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η GeorgeV-EdenRoc, General Manager του Eden Roc Resort Hotel & Bungalows, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 25 Οκτωβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Nikolas A

I would like to convey our sincere gratitude for your feedback.

We sincerely value and appreciate your feedback towards our team members and services provided as it is comments from our valued guests that enable us to improve our services and facilities.

Despite we made sure that all departments stayed operational until the lst day we regret that you got the feeling that we were closing. Please accept our apologies in case you pervceived some actions as rude but bare in mind that this is the staff that has been highly praise during the season by the vast majority of our guests.

I would like to welcome the opportunity to invite you to stay with us again during your next trip to Rhodes please don’t hesitate to contact me directly at manager@edenroc.gr in case you wish to make your next booking. I can then personally take care of your reservation and stay.

Sincerely.
George V. - General Manager
Eden Roc Resort Hotel


Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 10 Οκτωβρίου 2017

Το ξενοδοχείο ήταν άριστο.
Μείναμε σε Bungalow με δίκη του πισίνα κ τα παιδιά ξετρελάθηκαν .
Όλοι ήτανε πολύ εξυπηρετικοί κ φιλικοί κυρίως στον χώρο του πρωινού του ξενοδοχείου
Αλλά κ στην reception.
Συνιστούμε ανεπιφύλακτα την διαμονή σε αυτό το όμορφο κ ζεστό ξενοδοχείο!

Συμβουλή: Πολύ καλή τοποθεσία του ξενοδοχείου κυρίως για οικογένειες
  • Διαμονή: Οκτώβριος 2017, ταξίδι με οικογένεια
    • Τοποθεσία
    • Δωμάτια
    • Εξυπηρέτηση
1  Ευχαριστούμε, Vassilakis R
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η GeorgeV-EdenRoc, General Manager του Eden Roc Resort Hotel & Bungalows, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 11 Οκτωβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear Vassilakis R

Thank you for awarding us the highest possible rating for your recent stay at Eden Roc Resort hotel.

I am delighted to know that everybody contributed their outmost to your overall experience in the best of ways and that you felt the true meaning of Greek Hospitality throughout your stay.

Overall, the customer service is really what makes the hotel so impressive.

It was our pleasure hosting you in Eden Roc Resort Hotel and we look forward to welcoming you again very soon in order to create another unforgettable experience.

Sincerely.
George V. - General Manager
Eden Roc Resort Hotel

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική γράφτηκε 5 Οκτωβρίου 2017

Κρατάω πάντα μια επιφύλαξη διαβάζοντας τις κριτικές πελατών στο trip advisor. Σε αυτό το ξενοδοχείο τίποτα από όσα διάβασα δεν είναι υπερβολικό. Ξεκινώ από το προσωπικό που είναι πάντα χαμογελαστό και με πολύ καλή διάθεση να εξυπηρετήσει. Οι χώροι και τα δωμάτια του πολύ καθαρά!!! Η τοποθεσία του είναι πραγματικά εξαιρετική...
Σε πολύ μικρή απόσταση από την πόλη και με μια μαγευτική θέα.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

  • Διαμονή: Σεπτέμβριος 2017, ταξίδι με οικογένεια
    • Τοποθεσία
    • Ποιότητα ύπνου
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, chris1969Athens
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ο/η GeorgeV-EdenRoc, General Manager του Eden Roc Resort Hotel & Bungalows, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 7 Οκτωβρίου 2017
Μετάφραση Google

Dear chris1969Athens

I was delighted to learn that your overall stay here was such a success, and that our team was able to create such a memorable experience. They do work hard to ensure all our guests’ expectations are met, and I am so pleased to learn that they were able to do so for you. They go above and beyond to help you nothing is too much trouble.

Everyone goes above and beyond to provide you with a relaxing and memorable stay by exceeding your expectations.

So much vitality and dedication to ensuring the visitors truly enjoy themselves without being overly intrusive.

It was our pleasure hosting you in Eden Roc Resort Hotel and we look forward to welcoming you again very soon in order to create another unforgettable experience.

With our warmest regards from the island of the Sun -Rhodes-.

Sincerely.
George V. - General Manager
Eden Roc Resort Hotel

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Δείτε περισσότερες κριτικές