Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν μπήκαμε στο δωμάτιο. Για 90€ με πρωϊνό, σε high season, οι προσδοκίες μας ήταν μικρές. Ελπίζαμε σε καμία ακύρωση ώστε να μείνουμε κι' άλλες ημέρες, αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί. Μείναμε στο Νο 302 με φανταστική θέα, πετρόχτιστη καμάρα στο μπαλκόνι, μαρμάρινο πολύ φαρδύ πεζούλι, από όπου απολαύσαμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα και οι πιό αναπαυτικές πολυθρόνες σκηνοθέτη που έχουμε δει. Όσο για το δωμάτιο, είναι θα μπορούσα να πω, στο επίπεδο των Grecotel, Aldemar κλπ. Είναι πολύ μεγάλο, με πολύ μεγάλο μπάνιο. Νείχτιστο (3 ετών έμαθα) με τα πάντα μέσα εξαιρετικής κατασκευής. Τέλεια ηχομόνωση, αλουμίνια πολύ καλής κατασκευής, σίτα πλισέ, κουρτινάκι με μηχανισμό στο παραθυράκι της πόρτας. Πολύ ωραία νυουλάπια για την κουζινούλα που διαθέτει, ψυγειάκι, εξοπλισμό κλπ. Όλα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια είναι τέλεια. Το κρεβάτι υπέρδιπλο και τόσο άνετο το στρώμα με ανώστρωμα που ελιχε, ώστε αν δεν ήμασταν διακοπές δεν θα θέλαμε για κανέναν λόγο να σηκωθούμε. Με πουπουλένια 4 μαξιλάρια όλα " Κέντια". Τα σεντόνια επίσης "Κέντια" κι' αυτά. Το μπάνιο πέτρινο στυλ πάρα πολύ μοντέρνο με ανοιχτή ντουζιέρα κτιστή, κρυφό φωτισμό, κεντητές με το δίχρωμο λογότυπό τους οι πετσέτες κλπ. Ανεμιστήρας οροφής με πολύ ωραίο design, αθόρυβος. Air conditions, 32" Lg τηλεόραση. Το πρωϊνό πολύ καλλο. Μέχρι ρυζόγαλο και γλυκά κεράσι και βύσσινο είχε. Η Άλκηστις στην υποδοχή μας σκλάβωσε με την ευγένειά της και την εξυπηρέτησή της στα πάντα. Η ιδιοκτήτρια πολύ καλός άνθρωπος και ευγενέστατη. Η κοπέλα...Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν μπήκαμε στο δωμάτιο. Για 90€ με πρωϊνό, σε high season, οι προσδοκίες μας ήταν μικρές. Ελπίζαμε σε καμία ακύρωση ώστε να μείνουμε κι' άλλες ημέρες, αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί. Μείναμε στο Νο 302 με φανταστική θέα, πετρόχτιστη καμάρα στο μπαλκόνι, μαρμάρινο πολύ φαρδύ πεζούλι, από όπου απολαύσαμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα και οι πιό αναπαυτικές πολυθρόνες σκηνοθέτη που έχουμε δει. Όσο για το δωμάτιο, είναι θα μπορούσα να πω, στο επίπεδο των Grecotel, Aldemar κλπ. Είναι πολύ μεγάλο, με πολύ μεγάλο μπάνιο. Νείχτιστο (3 ετών έμαθα) με τα πάντα μέσα εξαιρετικής κατασκευής. Τέλεια ηχομόνωση, αλουμίνια πολύ καλής κατασκευής, σίτα πλισέ, κουρτινάκι με μηχανισμό στο παραθυράκι της πόρτας. Πολύ ωραία νυουλάπια για την κουζινούλα που διαθέτει, ψυγειάκι, εξοπλισμό κλπ. Όλα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια είναι τέλεια. Το κρεβάτι υπέρδιπλο και τόσο άνετο το στρώμα με ανώστρωμα που ελιχε, ώστε αν δεν ήμασταν διακοπές δεν θα θέλαμε για κανέναν λόγο να σηκωθούμε. Με πουπουλένια 4 μαξιλάρια όλα " Κέντια". Τα σεντόνια επίσης "Κέντια" κι' αυτά. Το μπάνιο πέτρινο στυλ πάρα πολύ μοντέρνο με ανοιχτή ντουζιέρα κτιστή, κρυφό φωτισμό, κεντητές με το δίχρωμο λογότυπό τους οι πετσέτες κλπ. Ανεμιστήρας οροφής με πολύ ωραίο design, αθόρυβος. Air conditions, 32" Lg τηλεόραση. Το πρωϊνό πολύ καλλο. Μέχρι ρυζόγαλο και γλυκά κεράσι και βύσσινο είχε. Η Άλκηστις στην υποδοχή μας σκλάβωσε με την ευγένειά της και την εξυπηρέτησή της στα πάντα. Η ιδιοκτήτρια πολύ καλός άνθρωπος και ευγενέστατη. Η κοπέλα που σερβίρει ακόμη κι ' εκείνη ευγενέστατη, και γελαστή. Κανείς εκεί μέσα δεν φαίνεται να κάνει αγγαρεία. Συγχαρητήρια. Συνεχίστε έτσι. Θα σας επισκεφτούμε ξανά για περισσότερες μέρες την επόμενη φορά.Περισσότερα
Εμφάνιση λιγότερων