Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ωραίο και καθαρό με άψογη εξυπηρέτηση! Κοντά στη παραλία και εύκολο για οπουδήποτε να πας! Έχει πανέμορφη θέα και με την πισίνα του! Όλες οι παροχές ήταν πολύ καλές και θα το συνιστούσα! Έχει και ταβέρνες για φαγητό σε κοντινή απόσταση και super market -
Ημερομηνία διαμονής: Δεκέμβριος 2021
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Είναι όμορφο καθαρό ξενοδοχείο σε περιοχή κοντά στη θάλασσα πας με τα πόδια ,ήσυχο μέρος άλλα έχει στην περιοχή από ολα ( εστιατόρια,ταβέρνες ,και για νυχτερινή ζωή μπαρ κ.λ.π.) Θα το πρότεινα να πάτε για διακοπές!!
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
Ρωτήστε το χρήστη bsnjimakos για το Luis Apartments
Ευχαριστούμε, bsnjimakos
Ο σύζυγός μου και εγώ έχουμε μείνει στο Luis αρκετές φορές μέχρι σήμερα και μας αρέσει πολύ εκεί. Είναι σα δεύτερο σπίτι μας. Ο Νίκος και η οικογένειά του σε κάνουν να νιώθεις καλοδεχούμενος και το φαγητό είναι υπέροχο. Η πισίνα είναι η καλύτερη και τη λατρεύω, καθώς έχω ρευματοειδή αρθρίτιδα και η είσοδος και η έξοδος από την πισίνα είναι τόσο εύκολη. Μόλις κάναμε κράτηση για να ξαναπάμε το Μάιο του 2013. Ανυπομονώ. Πάντα περνάμε φανταστικές διακοπές. Τελευταία πήγαμε το Σεπτέμβριο του 2011. Δυστυχώς δεν πήγαμε πέρσι. Wendy και Martin McColl.
Ρωτήστε το χρήστη Wendy M για το Luis Apartments
Ευχαριστούμε, Wendy M
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.co.uk. Προβολή πρωτότυπου
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Αυτή η υπηρεσία ενδέχεται να περιλαμβάνει μεταφράσεις που υποστηρίζονται από τη Google. Η Google αποποιείται όλες τις εγγυήσεις που σχετίζονται με τις μεταφράσεις, ρητές ή σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εγγυήσεων ακρίβειας, αξιοπιστίας και τυχόν σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό και μη παραβίασης.
mamacass2015
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο