Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Νικόλαος Σ

Η εμπειρία μου στο BOUTIQUE 5

Κριτική για: Boutique 5 Hotel & Spa
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 16 Αυγ 2024
Επισκέφτηκα το ξενοδοχείο Boutique 5 της HHCollections!!! Είναι πολύ όμορφο με απίστευτη θέα και το προσωπικό παρά πολύ εξυπηρετικό. Επισκέφθηκα επίσης το χώρο του Spa και έκανα ένα από τα καλύτερα μασάζ με την Ροζέτα. Συστήνω σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο ξενοδοχείο!!
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε για δουλειά
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Ο/η H HOTELS COLLECTION, General Manager του Boutique 5 Hotel & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Απάντηση: 22 Αυγ 2024
Dear Nikolaos,

Thank you for your kind review of Boutique 5 Hotel & Spa.
We are so glad to hear that you enjoyed our facilities and services. Our team takes great pride in providing exceptional service, and we are pleased that you found the staff helpful during your stay.
We are also glad that you had a memorable experience at our "Bliss" Spa and that Rosetta's massage met your expectations. Your recommendation means a lot to us, and we look forward to welcoming you back for another exceptional stay.

Warm regards,
H Hotels Collection
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Classic Villa
Δωρεάν WiFi
Δωρεάν πάρκινγκ
Κιοτάρι: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 24 Ιουλίου 2019

Υπέροχο ξενοδοχείο,φανταστική διαμονή,τρομερή θέα στο απέραντο γαλάζιο!Πολύ άνετα και όμορφα δωμάτια από πλευράς αισθητικής και διακόσμησης!εξαιρετικό φαγητό και αξέχαστες στιγμές απόλαυσης από τον μοναδικό σεφ Jo Douvlis!!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2018
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Vaggelisrocco
Η κριτική έγινε: 4 Σεπτεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Το καλύτερο ξενοδοχείο..άψογη εξυπηρέτηση..πολυ καθαρο!οι υπάλληλοι ευγενικοί και πρόθυμοι. Οι τιμές προσιτές και ανάλογες με τις παροχές του ξενοδοχείου .πιστευω ειναι ένα πολυ καλο ξενοδοχείο που μπορει κανεις να περάσει τελεια!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2017
1  Ευχαριστούμε, Katerina P
Η κριτική έγινε: 13 Αυγούστου 2017

Αρκετά καλό αλλά δεδομένης της τιμής περιμένει κανείς το τέλειο. Η συντήρηση της ιδιωτικής πισίνας ήταν απαράδεχτη (αρμοί και πλακίδια είχαν φύγει, είχε άμμο). Πολύ χρονοβόρα η διαδικασία του check in και του καλωσορίσματος. Πήγαμε για ένα βράδυ, καταφέραμε να μπούμε στο δωμάτιο στις 16,00, οπότε δεν απολαύσαμε την πισίνα για την οποία δώσαμε τόσα χρήματα, αφού χάσαμε ουσιαστικά τη μέρα. Για όλα πρέπει να προηγηθεί κράτηση (δείπνο, μακιγιάζ στο σπα δυο μέρες πριν), ενώ η ποικιλία στο πρωινό υστερεί πολύ σε σχέση με ξενοδοχεία τριών και τεσσάρων αστέρων. Στο εστιατόριο το βράδυ είναι αδύνατο να απολαυσεις το δείπνο σου, αφού είναι τόσο σκοτεινά που μετα βίας βλέπεις το τι τρως, ενώ η λίστα κρασιών περιέχει ελάχιστες τοπικές ετικέτες. Πολύ φιλικό και ευγενικό προσωπικό, πολυ ωραίο ξενοδοχείο το οποίο ίσως θα επέλεγα πάλι για την αρχιτεκτονική του και μόνο, αφού δεν απόλαυσα καθόλου την διαμονή.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Αποφύγετε τα δωμάτια που βρίσκονται στο μπλοκ που βλέπει την καφετέρια- κάστρο στην παραλία.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
3  Ευχαριστούμε, Rafaella_Pap
Ο/η HHotels, Marketing & Communications Department του Boutique 5 Hotel & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 17 Αυγούστου 2017

Αγαπητή Rafailia P,

Ευχαριστούμε πάρα πολύ που αφιερώσατε το χρόνο σας για να δημοσιεύσετε την κριτική της πρόσφατης διαμονής σας στο Boutique 5 Hotel & Spa.

Χαιρόμαστε πάρα πολύ που σας άρεσε το ξενοδοχείο μας καθώς και το φιλικό προσωπικό μας, το οποίο είναι πάντα στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στους επισκέπτες μας την καλύτερη εξυπηρέτηση.
Παρόλα αυτά, θλιβόμαστε που δεν μείνατε πλήρως ικανοποιημένη κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία του check in είναι πάντα ευχάριστη και σύντομη για τους πελάτες μας. Λυπούμαστε πολύ που διήρκεσε παραπάνω από το καθιερωμένο δεδομένης της έλλειψης επίσημου εγγράφου και πιστωτικής κάρτας από πλευράς σας. Η εξακρίβωση στοιχείων κατά την άφιξη αποτελεί μια διεθνή πολιτική των ξενοδοχείων.

Όσον αφορά το Impressions εστιατόριο μας, οι κριτικές που λαμβάνουν για το φαγητό και τη ρομαντική ατμόσφαιρα είναι ως επί το πλείστον διθυραμβικές. Λυπούμαστε που στην περίπτωση σας δεν καταφέραμε να υπερβούμε τις προσδοκίες ώστε να απολαύσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, όπως οι υπόλοιποι επισκέπτες μας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας. Ελπίζουμε να έχουμε την χαρά να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο Boutique 5 δίνοντας μας τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Με εκτίμηση,
Boutique 5 Hotel & Spa

Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστης
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Η κριτική έγινε: 9 Ιουλίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Ένα ξεχωριστό και μοναδικό ξενοδοχείο με ειδικά προσεγμενους χώρους, με πολύ κομψή διακόσμηση, φιλικό και ευγενικό προσωπικό, nice bars, άψογη και εξαιρετική κουζίνα, από gourmet μέχρι όλα τα γούστα....

Ημερομηνία διαμονής: Απρίλιος 2017
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
2  Ευχαριστούμε, 909nikip
Η κριτική έγινε: 30 Ιουνίου 2017

μια μαγική διαμονή σε επίπεδα εξωτερικού , το δωμάτιο μοντέρνο και εκλεπτυσμένο,
το φαγητό εξαιρετικό φτιαγμένο από το δημιουργό του κύριο Νίκο Καραμάνη με γνώση και ταλέντο. μία μαγική διαμονή έστω και αν ήταν για μια βραδιά μόνο

Συμβουλή για το δωμάτιο: εποικινωνήστε με με την υποδοχή πρην πάτε θα φροντίσουν το καλύτερο για εσάς
Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2017
  • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
    • Ποιότητα ύπνου
    • Καθαριότητα
Ευχαριστούμε, NEXUSNN29
Ο/η HHotels, Marketing & Communications Department του Boutique 5 Hotel & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 1 Ιουλίου 2017

Αγαπητέ επισκέπτη,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε το Boutique 5 Hotel & Spa καθώς επίσης για τα θετικά σας σχόλια.

Χαιρόμαστε πάρα πολύ που απολαύσατε τη διαμονή σας μαζί μας και ιδιαίτερα την γαστρονομική εμπειρία στο Impressions Restaurant από τον ταλαντούχα μας σεφ.

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας και θα χαρούμε πολύ να σας ξαναδούμε σύντομα.

Με εκτίμηση,
Boutique 5 Hotel & Spa