Για δευτερη φορα επισκεφτηκαμε αυτο το πραγματικα πανεμορφο ξενοδοχειο και για δευτερη φορα μας εντυπωσιασε η αψογη εξυπηρετηση του προσωπικου,η καθαριοτητα και το φαγητο.Για το ξενοδοχειο ειχα γραψει το 2018.Ενα στολιδι ειναι.Τωρα διαθετει και Water Park(μακρια απο τα δωματια).Ενας Παραδεισος για μικρα αλλα και "μεγαλα" παιδια.Tο πρωινο πλουσιοτατο καλυπτει ολα τα γουστα και τις ορεξεις.Το ιδιο και το βραδυνο( μπουφες)με μεγαλη ποικιλια παραδοσιακων και μοντερνων πιατων με φρεσκα και εξαιρετικης ποιοτητας προιοντα.Το ιδιο και η Κρητικη γωνια με τις υπεροχες λιχουδιες πρωι και βραδυ.
Συγχαρητηρια στον Σεφ κυριο Νικο για τις επιλογες του.Στον μπουφε ο Μαρκος παντα ευδιαθετος και προθυμος να σου προτεινει και να σου βαλει στο πιατο τον καλυτερο μεζε.Ο Service Manager Αντωνης καλοσυνατος, φιλικοτατος,ευγενεστατος,παντα,παρων για να σε κανει να νιωθεις σαν το ιδιο σου το σπτι.
Συγχαρητηρια σε ολους:αχθοφορους(γκρουμ),ρεσεψιον,μανατζερ,σεφ,
μαγειρους,βοηθους,μαιτρ,σομελιε,σερβιτορους,καμαριερες και .....και φυσικα στα παιδια των κρατησεων που εκαναν περισσοτερα απο αυτα που επιθυμουσαμε.Κατα τη γνωμη μου τα αστερια του
Ανεμος ειναι το προσωπικο του.Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους και καλη συνεχεια.Ενα ενα σιγουρο:να ειμαστε ολοι καλα και θα τα ξαναπουμε.
Κυριακος,Ουρσουλα,Δημητρης,Julie,Στεφανος,Ντορις και Λεο