Μείναμε 11 νύχτες. Περίμενα κάτι μακράν καλύτερο κ δυστυχώς δεν ανταμείφθηκα.
Θα αναφέρω τ αρνητικά πρώτα. Η θάλασσα τραγική κ δεν το αναφέρει πουθενά, κύμα καθημερινά ακόμα κ χωρίς αέρα κ κόκκινες σημαίες λόγω επικινδυνότητας. Καθόλου λοιπόν φιλική προς τα παιδιά αλλά κ τους ενήλικες.
Το ξενοδοχείο δείχνει να απευθύνεται σε ξένο κοινό καθώς οι πελάτες ήταν στο 95% ξένοι. Το μειονέκτημα σε αυτό για εμένα ήταν ότι τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά κ δε μιλάνε αγγλικά οπότε δε μπόρεσαν να συναναστραφουν με τις κοπέλες του παιδότοπου οι οποίες δεν γνώριζαν ελληνικα, κ δεν συμμετείχαν σε καμία δραστηριότητα. Αυτό τους χάλασε τη διάθεση κ κατά συνέπεια κ τη δική μου κ των διακοπών μου.
Ευτυχώς υπήρχε παιδική χαρά κ έπαιζαν εκεί λίγο μόνοι τους.
Όλα στο ξενοδοχείο έδειχναν να οργανώνονται για τον ξένο τουρισμό. Ένιωθα κυριολεκτικά παρείσακτη στον χώρο.
Το σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο είναι στη μέση του πουθενά, εγώ φταίω που δεν το διάβασα πριν πάμε.
Ας αναφέρουμε κ τα θετικά όμως. Πολύ όμορφα δωμάτια, άνετα τεράστια καθαρά κ minimal.
Οι πισίνες αρκετές με πρόσβαση για παιδιά παντού.
Τρενάκι κάνει βόλτες κάθε μέρα σε όλη την έκταση του ξενοδοχείου προκειμένου να δει εύκολα κανείς τον χώρο που είναι πολύ μεγάλος.
Τα εστιατόρια συμπαθητικά κ αυτό διότι φαίνεται ότι ανήκουν στο μη ανακαινισμένο κομμάτι του ξενοδοχείου κ σου θυμίζουν δεκαετία 90 ως προς τη διακόσμηση κ όχι μόνο. Παρόλα αυτά, πλούσιο το μπουφέ πρωί κ βράδυ, όπως κ το φαγητό των παιδιών με αρκετή ποικιλία και πολλές ώρες της ημέρας. Προσωπικά όμως δε μου άρεσε η βαβούρα κ ο χαμός κ η φασαρία στα μπουφέ οπότε θα αναφέρω ότι το sushi bar, με έξτρα χρέωση εστιατόριο, ήταν το καλύτερο εστιατόριο για εμένα λόγω φαγητού, ησυχίας, υπεροχης διακόσμησης κ θέας.
Δεν επέλεξα εγώ τις φετινές διακοπές οπότε δε μελέτησα ούτε στο ελάχιστο που πάμε ώστε να είμαι προετοιμασμένη από πριν για την τοποθεσία κ το κοινό του ξενοδοχείου. Δεν θα ξανακάνω τέτοιο λάθος.
Στο τέλος της διαμονής μας ανέφερα τα παράπονα μου στον διευθυντή κ τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την ευγενική προσφορά του.