Expedia.com
StayForLong
Hotels.com
Booking.com
Προβολή και των 15 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 9 Ιουλίου 2022

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ. Υπέροχο πρωινό με ποικιλία. Ιδιωτική παραλία, νερά πεντακάθαρα. Μέριμνα για τις μέδουσες με ειδικό δίχτυ. Προσωπικό ευγενέστατο και εξυπηρετικό. Φυσικό περιβάλλον, ηρεμία, παράδεισος. Δωμάτιο υπέροχο. Σίγουρα θα ξαναπάμε!

• Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
Ευχαριστούμε, _U2109OP
Η κριτική έγινε: 28 Ιουνίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Παραμένει για πολλα χρονια εξαιρετική επιλογη αυτο το ξενοδοχειο !! Η τοποθεσια ειναι μαγική !! Η καθαριότητα στο 10 , το προσωπικό ευγενέστατο , τα πάντα ολα έτσι όπως πρέπει να ειναι για να περάσεις τις ημέρες διαμονή σου σε υψηλό επίπεδο άνεσης και ποιότητας !! Σας ευχαριστούμε πολυ !!!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Escape817516
Η κριτική έγινε: 23 Ιουνίου 2022

Όπως κάθε χρόνο επέλεξα για ξεκούραση το συγκεκριμένο ξενοδοχείο καθώς μου προσφέρει ότι χρειάζομαι όπως άνεση, χαλάρωση,υπέροχη παραλία και θάλασσα και φυσικά καλό φαγητό και καλή διάθεση!! Φέτος τοποθετήθηκε και δίχτυ ασφαλείας εντός της θάλλασσας για τις μωβ μέδουσες,αν και ακόμα δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνιση τους στη περιοχή.
Επίσης, θα ήθελα να σχολιάσω πολύ θετικά την είσοδο νέων υπέροχων πιάτων στο μενού του εστιατορίου όπως τα χειροποίητα κανελλόνια γεμιστά με γαρίδες και καβούρι και τον πύργο παγωτού!
Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη έκθεση για το συγκεκριμένο μέρος.....αλλά ένα είναι σίγουρο....θα επιστρέψω σύντομα!!!!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Δωμάτιο με θέα στη θάλασσα φυσικά!!!
    • Αξία
    • Ποιότητα ύπνου
Ευχαριστούμε, Eleni D
Η κριτική έγινε: 13 Ιουνίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Σε εξαιρετική τοποθεσία, με πολύ ωραίο φαγητό και μεγάλη ποικιλία στο πρωινό. Το προσωπικό ευγενικό, εάν εξαιρέσεις μια περίπτωση. Τηρούσαν τα μέτρα εκεί που έδιναν το μπουφέ στο πρωινό και καθόσουν σε ανοιχτό χώρο. Πολύ ωραία θάλασσα μπροστά.
Στα αρνητικά η έντονη υγρασία στα δωμάτια, τα σεντόνια ήταν μούσκεμα και ότι είναι δύσκολη η μετακίνηση εάν κάποιος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Πολλά σκαλιά πάνω κάτω κ έντονα ανηφορικά.
Δεν ξέρω εάν ανταποκρίνεται βέβαια στις υπερβολικές τιμές που το έδιναν για Αύγουστο. Για την εποχή που πήγαμε εμείς ήταν κομπλέ.

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, MayiaKap
Η κριτική έγινε: 11 Ιουνίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ καλύτερο από κάθε προσδοκία μας. Όλα τέλεια, η ευγένεια, η εξυπηρέτηση, η καθαριότητα, το φαγητό, η θέα. Ευχαριστούμε όλο το προσωπικό για την άψογη φιλοξενία. Πεντακάθαρη και η θάλασσα, στην οποία τοποθετήθηκε προστατευτικό δίχτυ για τις μέδουσες που εμφανίστηκαν φέτος σε όλη την Ελλάδα.

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, poppy879