Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Τοποθεσία με εκπληκτική θέα και απόλυτη ηρεμία . Η θέση του ξενοδοχείου είναι πραγματικά προνομιακή, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση στις υπέροχες παραλίες του. Οι εγκαταστάσεις ήταν εξαιρετικά φροντισμένες, καθαρές και σχεδιασμένες με γούστο, δημιουργώντας μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης. Ειδικά η πισίνα του 24 και οι κοινόχρηστοι χώροι ήταν τέλεια διαμορφωμένοι για χαλάρωση και ξεκούραση. Ωστόσο, αυτό που έκανε τη διαμονή μας πραγματικά ξεχωριστή ήταν οι άνθρωποι. Το προσωπικό ήταν ιδιαίτερα φιλικό και εξυπηρετικό, φροντίζοντας να ικανοποιήσουν κάθε μας ανάγκη με χαμόγελο και επαγγελματισμό. Η ζεστή φιλοξενία τους έκανε τις διακοπές μας αξέχαστες. Το ξενοδοχείο αυτό είναι ένας παράδεισος στη Σκόπελο και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση και φροντίδα στις διακοπές τους.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Καταπληκτικό συγκρότημα. με ευγενέστατο και εξυπηρετικό προσωπικό, πολύ καλή τοποθεσία , ωραία θάλασσα,εξαιρετικό πρωινό και φαγητό,είχαμε επιλέξει πακέτο με ημιδιατροφή,καθαριότητα σε όλους τους χώρους.Με λίγα λόγια αψεγάδιαστο.
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2023
Ρωτήστε το χρήστη sokratis g για το Adrina Resort & Spa
1 Ευχαριστούμε, sokratis g
katkat-0522
Η κριτική έγινε: 5 Σεπτεμβρίου 2023 μέσω κινητής συσκευής
Η διαμονή μας στο Adrina resort & spa θα μας μεινει αξέχαστη!! Το συγκρότημα παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και βρίσκεται σε μια τοποθεσία εξαιρετικού φυσικού κάλλους. Ειναι χτισμενο σε μια κατάφυτη πλαγιά που καταλήγει σε μια υπέροχη ιδιωτική παραλϊα με κρυστάλλινα νερά! Η θέα είναι μαγική , το πρωινο εξαιρετικό, και το εστιατόριο πολύ υψηλού επιπέδου! Το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό! Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχειρήση που λειτουργεί άψογα κάτω απο το άγρυπνο βλέμμα των ιδιοκτητών! Πραγματικά ανυπομονώ για την επόμενη φορά που θα το ξαναεπισκεφθώ!
Ρωτήστε το χρήστη katkat-0522 για το Adrina Resort & Spa
Ευχαριστούμε, katkat-0522
Υπεροχο σημεο, πολυ όμορφο ξενοδοχείο, όλα προσεγμένα, το προσωπικό ευγενέστατο και χαμογελαστό, εξαιρετικο πρωινό, εχει τα παντα. Ξεκουραση! Είναι η δευτερη φορα που το επισκεπτόμαστε κι οπωσδήποτε θα επανέλθουμε,
Ρωτήστε το χρήστη marinasymv για το Adrina Resort & Spa
1 Ευχαριστούμε, marinasymv
Εξαιρετικό συγκρότημα με άψογες υπηρεσίες, ευγενέστατο προσωπικό, μεγάλη ποικιλία φαγητών, άριστη καθαριότητα και απίστευτη οργάνωση! Σας ευχαριστούμε για όλα και ανυπομονούμε να σας δούμε του χρόνου!Π.Α.
Ρωτήστε το χρήστη popi a για το Adrina Resort & Spa
Ευχαριστούμε, popi a
Εξαιρετικό ξενοδοχείο με καταπληκτικό service άριστες παροχές. ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. Ανάλογες ήταν κ οι κριτικές φίλων που συστήσαμε από Ελλάδα κ Εξωτερικό που φιλοξενήθηκα νστο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Εκπλήσσομαι ειλικρινά από τα κακεντρεχη σχόλια ορισμένων...σκοπιμότητα?????
Συμβουλή για το δωμάτιο: Να το επισκεφτούν κ να το συστήνουν ανεπιφυλακτα
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2023
Ρωτήστε το χρήστη Asimina P για το Adrina Resort & Spa
Ευχαριστούμε, Asimina P
Ο/η Paikos Rodopoulos, Owner του Adrina Resort & Spa, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 24 Αυγούστου 2023
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και την αναφορά στα κακεντρεχή σχόλια.
Τις περισσότερες φορές το TripAdvisor αναγνωρίζει αμέσως τους χρήστες που προσπαθούν να "ξεγελάσουν" άλλους χρήστες με τις ψεύτικες καταχωρήσεις τους! Τα σχόλια αυτά διαγράφονται και ο χρήστης γίνεται ban. Κάθε επόμενο σχόλιο των παραπάνω χρήστών ελέγχεται προσεκτικά.
Με την ευκαιρία, θα πρέπει να αναφέρουμε μια δεύτερη κατηγορία πελατών που δεν αναφέρουν ποτέ τα παράπονά τους κατά τη διαμονή τους (???). Πολλές φορές αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί οι πελάτες θεωρούν οτι θα κάνουν ακόμα μία κριτική στο TripAdvisor και θα έχουν περισσότερα contributions. Αυτοί οι πελάτες αν είχαν πραγματικά οποιοδήποτε πρόβλημα απλά θα μπορούσαν να το αναφέρουν και εμείς θα είχαμε τουλάχιστον μία ευκαιρία να βρούμε μία λύση για να γίνουν καλύτερες οι διακοπές τους.
Είμαστε στα ξενοδοχεία μας 24/7/365 για όλους!
Ευχαριστούμε και πάλι!
Αναφορά απάντησης ως ανάρμοστηςΕυχαριστούμε. Εκτιμούμε τη συμβολή σας.
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.