Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
xara p
Αθήνα, Ελλάδα

Ideal for family vacations, clean, with friendly atmosphere, nice breakfast, close to the beach.

Κριτική για: Afrodite Hotel
4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 1 Αυγ 2014
Πήγαμε οικογενειακώς για 5 μέρες και περάσαμε εξαιρετικά. Πεντακάθαρο, πετσέτες και σεντόνια άλλαζαν καθημερινά, πολύ φιλικό προσωπικό και εξαιρετικό πρωινό. Νομίζω ότι είναι οι καλύτεροι λουκουμάδες που έχω φάει ποτέ! Ωραίοι χώροι, με μεράκι φτιαγμένοι, πισίνα για τα παιδιά, wi-fi, και η παραλία Πανόρμου στα 50 μέτρα. Πραγματικά ξεκουράστηκα και του χρόνου θα ξαναπάω φέρνοντας μεγαλύτερη παρέα.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2014
Συμβουλή: Αν το δωμάτιο είναι ανατολικό, θα κοιμάστε πολύ καλά το μεσημέρι. Αν είναι δυτικό, θα κοιμάστε...
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
4,0 από 5 κύκλουςΠοιότητα
5,0 από 5 κύκλουςΚαθαριότητα
4,0 από 5 κύκλουςΕξυπηρέτηση
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Απάντηση: 23 Ιουλ 2016
Thank you very much for your kind words, we will be glad to visit us again and explore more beautiful places on the island.
Vassilis Saratsiotis
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
    Αναστασία Studios & Apartments
        Κριτικές (229)
        229 αποτελέσματα
        35 - 40 από 229 κριτικές
        Η κριτική έγινε: 14 Ιουλίου 2014

Το μοναδικο ξενοδοχειο που με εκανε να αισθανθω σαν το σπιτι μου ,πλουσιο πρωινο με λουκουμαδες ,κρουασαν ,τοστ,και πολλα αλλα καλουδια,και μετα το πρωινο καναμε γυμναστικη στο γυμναστηριο το οποιο διεθετε το ξενοδοχειο! ησυχο πολυ καθαρο ,πετσετες σενδονια μας τα αλλαζαν καθε μερα το δωματιο ειχε τα παντα ,ωραια πισινα ,πολυ πρασινο μεσα στο ξενοδοχειο,και δυο υπεροχους ιδιοκτητες τον κυριο βασιλη και την κυρια λιτσα που κανανε τα παντα για να μας εξυπερετησουν !! ο δε πανορμος ειχε τα παντα πολυ καλο φαγητο και πολυ καλες τιμες!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Αριστο καθαρο ξενοδοχειο!
        Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2014
        • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
        Ευχαριστούμε, Damianos66
        Ο/η Vasilis S, Διευθυντής του Afrodite Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 24 Ιουλίου 2016

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε ξανά.

Η κριτική έγινε: 29 Ιουνίου 2014

Επιλέξαμε αυτό το ξενοδοχείο με μια φίλη μου για να πραγματοποιήσουμε τις διακοπές μας φέτος κ η εμπειρία μας ήταν καταπληκτική. Το πρωινό με φρέσκα φρούτα και ζαρζαβατικά κομμένα από τον κήπο μας εντυπωσίασε, το ίδιο και η συμπεριφορά του προσωπικού, που ήταν ευγενικό και φιλόξενο. Το ξενοδοχείο πεντακάθαρο και πολύ κοντά στην καταπληκτική παραλία του Πανόρμου, που κάναμε τις βουτιές μας. Αξέχαστες θα μας μείνουν και οι ώρες που απολαμβάναμε το καφεδάκι μας δίπλα στην πισίνα, ή κάναμε βόλτες στον κήπο με τα τριαντάφυλλα! Δεν πρέπει να παραλείψω και το τεράστιο parking, που μας διευκόλυνε αρκετά αναφορικά με το αυτοκίνητο. Λατρέψαμε τη Σκόπελο και το Αφροδίτη και σίγουρα θα το επισκεφτούμε και του χρόνου!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2014
        • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
        Ευχαριστούμε, Dimitra C
        Ο/η Vasilis S, Διευθυντής του Afrodite Hotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 23 Ιουλίου 2016

Η κριτική έγινε: 1 Νοεμβρίου 2013

Δύο φίλοι μου και εγώ κάναμε τις διακοπές μας στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο το δεύτερο δεκαπενθήνερο του Αυγούστου και μείναμε πραγματικά κατενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση του προσωπικού . Πρόκειται για ένα πολύ καθαρό ξενοδοχείο με ευρύχωρα δωμάτια και γενικά πολύ ωραία διακόσμηση. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκαναν οι ιδιοκτήτες του , ο κύριος Βασίλης και η κυρία Λίτσα , καθώς ήταν πολύ ζεστοί , φιλικοί και ευγενικοί με όλο τον κόσμο και προπαντώς πρόθυμοι να ακούσουν οτιδήποτε και να κάνουν ότι περνούσε από το χέρι τους ,έτσι ώστε όλοι να ήταν ικανοποιημένοι. Όσο για τις υπηρεσίες , ήταν ... άψογες . Πολύ καλό και πλούσιο πρωινο με σπεσιαλιτέ κάτι απίθανους λουκουμάδες . Οι ανέσεις που παρείχε το ξενοδοχείο ήταν επίσης εξαιρετικές , με αποκορύφωμα μια πολύ όμορφη , μεγάλη και πάντα καθαρή πισίνα . Τέλος, όσον αφορά την περιοχή, ο Πάνορμος είναι πανέμορφος και καταπράσινος με πεντακάθαρα θαλασσινά νερά . Οι φίλοι μου και εγώ περάσαμε καταπληκτικά και συνιστούμε ανεπιφύλαχτα στον κόσμο να τον επισκεπτεί και να απολαύσει τη διαμονή του στο ''Afrodite Hotel''.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2013
        • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
        Ευχαριστούμε, spyroskoukoulis1

Η κριτική έγινε: 5 Αυγούστου 2013

Μείναμε 3 βράδια στο ξενοδοχείο. Είναι πεντακάθαρο και ήσυχο! Πολύ όμορφη διακόσμηση. Ο ιδιοκτήτης ένας εξαίρετος κύριος και ευγενέστατος...Η τοποθεσία είναι 50 μέτρα από την παραλία Πανόρμου.Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή. Το προτείνω ανεπιφύλακτα

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2013
        • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
        1  Ευχαριστούμε, Parginos

Η κριτική έγινε: 22 Ιουλίου 2013

Στο ξενοδοχείο φιλοξενηθήκαμε δύο οικογένειες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
        Η φιλοξενία ήταν άριστη και το προσωπικό φιλικό και εξυπηρετικό. Οι κοινόχρηστοι χώροι ήταν άνετοι και ζεστοί και τα δωμάτια ευρύχωρα και καθαρά. Όσο για την περιοχή, ο Πάνορμος είναι εξαιρετικός όπως και η Σκόπελος. Παντού πράσινο και νερά κρυστάλλινα και καθαρά.
        Ιδανικός τόπος για οικογένειες!
        Περάσαμε πολύ όμορφα και σίγουρα θα ξαναπάμε σύντομα να χαρούμε την φύση και την απλόχερη φιλοξενία των κατοίκων του νησιού.
        Ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες διακοπές που μας χαρίσατε...

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2013
        • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια