Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
Apostolos S
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Απολαυστικές διακοπές

Κριτική για: Living Theros Luxury Suites
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 1 Οκτ 2024
Εξαιρετικό προσωπικό ( ιδίως ο διευθυντής) ενός εξαιρετικού ξενοδοχείου σε ένα υπέροχο μέρος
Η περιποίηση η προθυμία η ευγενια όλων ήταν μοναδική
Οι δε πληροφορίες για όλο το νησί που πήραμε από έναν παθιασμένο με τον τόπο του άνθρωπο (τον διευθυντή) έκανε την εμπειρία μας πιο ευχάριστη και πιο πλούσια
Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Elayio Houses
Κριτικές (133)
133 αποτελέσματα
1 - 6 από 133 κριτικές
Η κριτική έγινε: 1 Οκτωβρίου 2024

Από τα καλύτερα δωμάτια που έχω μείνει, υπέροχη θέα στη θάλασσα, απίστευτη εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό κ τον ιδιοκτήτη, πεντακάθαρο, εξαιρετικό βασιλικό πρωινό, ύπνος μοναδικός στο αφράτο κ ονειρικο κρεβάτι!
Τα λόγια νομίζω είναι λίγα να περιγράψουν την διαμονή μου σ αυτό το ξενοδοχείο που θύμιζε ότι βγήκε από παραμύθι!!
Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους
Ευχαριστούμε, Παναγιωτα Σ
Η κριτική έγινε: 1 Σεπτεμβρίου 2024

Η διαμονή μας στο Theros Living Suites ήταν υπέροχη!!
Ότι και να γραψω δεν θα μπορούσα να περιγράψω την ομορφιά αυτού του ξενοδοχείου, την εξυπηρέτηση του προσωπικού του Theros , ιδιαίτερα του κ Παναγιώτη που φρόντισε η διαμονή μας να ειναι υπέροχη!!
Και όλα αυτά σε ενα πανεμορφο χωριό την μοναδική Καρδιανή!!
Mε όλα τα παραπάνω δεν μπορεις να μην αγαπήσεις αυτό το κατάλυμα!!
Το πρωινό πολύ ωραιο, με τοπικά προϊόντα και κυρίως πολυ healthy!!!
Πεντακάθαρα δωμάτια, θέα που σου κόβει την ανάσα , άπλετη φύση , φοβερη αρχιτεκτονική !!
Ανυπομονούμε να ερθουμε ξανά στο Theros Living Suites και σε αυτους τους υπέροχους ανθρώπους!!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Αν βρεθείτε στην Τήνο , να επιλέξετε το Theros Living Suites για να έχετε μία υπέροχη διαμονή!
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2024
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, FNektaria
Η κριτική έγινε: 5 Αυγούστου 2024

Το κατάλυμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Πρόκειται για ένα συγκρότημα εξαιρετικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής μέσα σε ένα παραδοσιακό και γραφικό χωριουδάκι την Καρδιανή. Η βίλα που επιλέξαμε είχε συγκλονιστική θέα στο Αιγαίο και μέσα από το τζακούζι σου έδινε την ψευδαίσθηση της καλντέρας. Την καρδιά μας έκλεψε ο υπεύθυνος του καταλύματος κ. Παναγιώτης με την φιλοξενία του και την ευγένειά του. Η πολυτέλεια, η χαλάρωση και η ησυχία που ζήσαμε τις ημέρες αυτές μας κάνουν σύντομα να θέλουμε να επισκεφτούμε ξανά αυτό το μέρος!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2024
    • Καθαριότητα
    • Εξυπηρέτηση
Ευχαριστούμε, Στεύη Κ
Η κριτική έγινε: 9 Μαΐου 2024 μέσω κινητής συσκευής

Όμορφο ξενοδοχείο, διαφορετικό από τα συνηθισμένα σε ένα ιδιαίτερο χωριό.

Ο κ. Παναγιώτης που το διευθύνει ήταν εξαιρετικός, επαγγελματίας που θα μπορούσε να σταθεί στα ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Ουσιαστικά μας βοήθησε να οργανώσουμε το ταξίδι μας κάνοντας κρατήσεις το μεσημέρι και βράδυ του Μ. Σάββατου, Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα. Το παραπάνω ενώ δουλεύαμε και δεν είχαμε καθόλου χρόνο να ασχοληθούμε.

Όλα τα εστιατόρια ήταν όπως έπρεπε και θέλαμε, διάβασε τις ανάγκες μας.

Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, κλασατο ξενοδοχεία με ανέσεις, σε πολύ γραφικό χωριό, αξιομνημόνευτη εμπειρία.

Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2024
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, panagiotisd825
Η κριτική έγινε: 1 Αυγούστου 2023

Εξαιρετική φιλοξενία!!!! Τα προσφέρει όλα!! Πολυ ωραίο πρωινό απίστευτη θέα και το προσωπικο πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει !!!!! Σε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά χωριά της Τήνου πολύ κοντά σε θάλασσα !!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2023
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι χωρίς παρέα