StayForLong
Vio.com
Booking.com
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 29 Σεπτεμβρίου 2022 μέσω κινητής συσκευής

Τέλειο ξενοδοχείο!Με απίστευτη θέα στα νησάκια,μπροστά στη θάλασσα,πεντακάθαρα δωμάτια,ευγενικό προσωπικό πάντα με το χαμόγελο και να μας εξυπηρετήσει σε οτι χρειαστήκαμε!εξαιρετικό πρωινό! εξαιρετικός και ο εξωτερικός χώρος!.

Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, 611dimitrisg
Η κριτική έγινε: 21 Αυγούστου 2021

Αρχικά τοποθεσία απίστευτη δίπλα στην θάλασσα , το ξενοδοχείο υπέροχο , εξαιρετικό πρωινο με φρεσκότατα προϊόντα , φιλικό προσωπικό , Πάρκινγκ προσφέρει και στο ξενοδοχείο και έξτρα σε παραπλήσιο οικόπεδο!! Όσο για τα δωμάτια και την καθαριότητα Τα λόγια είναι περιττά !!

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Evdokia D
Η κριτική έγινε: 20 Αυγούστου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Από που να αρχίσω κ που να τελειώσω δεν ξέρω. Πρώτον μας είπαν για πληρης ανακαινισμένο δωμάτιο κ η ντουζιέρα στο μπάνιο ήταν παλια-αθλια για 100€ που δώσαμε, δεύτερον αμα έχεις λιγο sport αμάξι ή γενικά έχεις αμαξι να ξέρεις θα πληρωσεις ιδιωτικό πάρκινγκ γιατί έχει μόνο 3 θέσεις οι υπόλοιπες 4 που έχει η θα κλείσεις κάποιον η το αντίστροφο κ θα ψάχνει ο ενασ τον άλλον για ν βγαλετε τα αυτοκίνητα σας,τρίτον έλειπε από τα πράγματα μας ένα προσωπικό αντικείμενο (οχι υψηλής αξια) αλλά κ παλι. 4ον οι καθαριστριες απλα μαζέυουν τα σκουπιδια, δεν αλλαζουν ουτε σεντόνια ουτε πετσέτες.

Συμβουλή για το δωμάτιο: Βρείτε άλλο κατάλυμα.
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Venture40558112444
Η κριτική έγινε: 14 Αυγούστου 2021

Πανάκριβο για αυτό που προσφέρει.Καθολου εξυπηρετικό προσωπικό.Δεν εχει πάρκινγκ.Μονο 10 αυτοκίνητα.Ενα απλό δωμάτιο που δεν αξίζει σε καμία περίπτωση 100€.Δεν θα το πρότεινα διότι ειδικά το πάρκινγκ είναι μεγάλο θέμα.

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
1  Ευχαριστούμε, eodos
Η κριτική έγινε: 22 Αυγούστου 2019

Μόλις σήμερα 22/8/2019 επέστρεψα από ολιγοήμερες διακοπές στο Νυδρί. Το ξενοδοχείο Eva beach ήταν μια πολύ καλή επιλογή που με αποζημείωση για την επιλογή που έκανα στο ακέραιο. Το δωμάτιο υπέροχο ανακαινισμένο και πολύ καθαρό. Η ιδιοκτήτρια πολύ ευγενική καθώς και το προσωπικό. Ευχαριστούμε την κα. Χαρά, την κα Ασπα στην ρεσεψιόν και την Δώρα στο μπαρ. όλο το προσωπικό ευγενέστατο. Η παραλία μεσα στα πόδια μας πεντακάθαρη με τις φροντίδες του ξενοδοχείου.καταπληκτική θεα. Άριστη επιλογή το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!!!!! Ευχαριστούμε, Ραμπαβίλα Νικολίτσα

Συμβουλή για το δωμάτιο: Ζητήστε τη βοήθεια από την κα. Χαρα ή οποία είναι πρόθυμη να σας καλύψει τις ανάγκες σας.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2019
    • Αξία