Μείναμε στο Αύρα Μπιτς για 3 βράδια το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Για να είμαι ακριβής είχαμε κλείσει ένα δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα για τέλος Ιουλίου! Μας είχαν πει τότε πως τα δωμάτια με θέα τη θάλασσα κοστίζουν 95€ ανά διανυκτέρευση, ενώ αυτά χωρίς θέα κοστίζουν 80€. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όμως αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τις ημερομηνίες για τέλος Αυγούστου. Τους ενημερώσαμε κάποιες μέρες νωρίτερα τηλεφωνικώς και μας είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά θα μας έβαζαν σε δωμάτιο χωρίς θέα γιατί στα άλλα δεν υπήρχε διαθεσιμότητα για τις νέες ημερομηνίες. Εμείς φυσικά το δεχτήκαμε αλλα θεωρήσαμε και δεδομένο (κακώς) πως θα πληρώσουμε 80€ ανά βραδιά όπως μας ειχαν πει οτι κόστιζε το συγκεκριμένο δωμάτιο. Τελικά, όταν έφτασε η ώρα της εξόφλησης, μας το χρέωσαν 95€ (όσο και τα δωμάτια με θέα) κι όταν ρωτήσαμε γιατί συνέβη αυτό, μας είπαν πως οι τιμές που μας είχαν πει ίσχυαν για τέλος Ιουλίου που δεν είναι τόσο high season όσο το τέλος του Αυγούστου!!!! Δεν έφερα αντίρρηση γιατί δε συνηθίζω να τσακώνομαι, αλλά το θεώρησα μεγάλη κοροϊδία!!
Σε σχέση με τις παροχές του ξενοδοχείου γενικά εχω να κανω τα παρακάτω θετικά κι αρνητικά σχόλια:
+Είχε βολικό πάρκινγκ για τους ενοίκους κι έτσι ήμασταν πιο ήσυχοι για το αυτοκίνητό μας.
+Το δωμάτιο διέθετε και κλιματιστικό και ανεμιστήρα οροφής που λειτουργούσαν πολύ καλά.
+Ήταν ευρύχωρο, καθαρό και όμορφα διακοσμημένο.
-Το Ίντερνετ στο δωμάτιο μας δεν έπιανε καλά. Συνεχώς αποσυνδεόταν. Στους κοινόχρηστους χώρους ήταν εντάξει.
-Στο δωμάτιό μας η τουαλέτα μύριζε άσχημα καθώς είτε υπήρχε πρόβλημα με την αποχέτευση είτε δεν είχε καλό εξαερισμό.
-Η τουαλέτα επίσης δεν ήταν πολύ λειτουργική αφού δεν είχε χώρους για τα πράγματά μας. Για να καταλάβετε τι εννοώ, δεν υπήρχε καν ποτηράκι για τις οδοντόβουρτσες. Τα ακουμπούσαμε όλα γύρω γύρω στο νιπτήρα. Κι οταν θέλαμε να κανουμε μπάνιο, κατεβάζαμε το καπάκι της λεκάνης κι ακουμπούσαμε εκεί πανω τα σαμπουάν, αφρόλουτρο ή χτένα. Γενικά, δεν ήταν καθόλου βολικό και δεν έκλεινε καλά κι η πόρτα.
-Τ' ότι στο σκοινί για το άπλωμα των ρούχων στο μπαλκόνι υπήρχαν μόλις τρία μανταλάκια (2 άνθρωποι=2 πετσέτες+2 μαγιό=4 μανταλάκια στη χειρότερη) θα το θεωρήσω απλή αβλεψία, γιατί πόσο να κοστίζουν λίγα μανταλάκια παραπανω;;
-Το πρωινό ήταν πολύ φτωχό και χωρίς χαρακτήρα. Τα πάντα ήταν σε έτοιμες αγοραστές συσκευασίες. Δεν υπήρχε πχ μια πίτα ή δυο διαφορετικά είδη χυμών ή κάτι άλλο που να δείχνει οτι κάποιος έχει ασχοληθεί.
-Το προσωπικό ήταν από ψυχρό κι απόμακρο ως αγενές. Τη δεύτερη μέρα η καθαρίστρια άνοιξε την πόρτα μας με άνεση και μπήκε μέσα, ενώ ήμασταν εκεί (ήταν μόλις 10 το πρωι) κι αντί να ζητήσει συγγνώμη, μας ρώτησε αν θα αργήσουμε να φύγουμε!!!
Όπως καταλάβατε, δεν πρόκειται να ξαναπάω στο συγκεκριμενο ξενοδοχείο κι ο λόγος δεν είναι τόσο τα λεφτά, όσο το ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ως ξενοδοχείο γενικά! Αν σε όλα τα άλλα ήταν εντάξει, δε θα έκλαιγα τα λεφτά που δώσαμε κι ας ήταν παραπάνω από όσα έπρεπε.