Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
makatsio
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Καλό

Κριτική για: Athos Hotel
4,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 29 Αυγ 2016μέσω κινητής συσκευής
Όμορφο ξενοδοχείο σε καλή τοποθεσία,το δωμάτιο μας δεν ήταν μεγάλο αλλά ήταν άνετο,η καθαρίστρια ερχόταν κάθε μέρα,το πρωινό δεν ήταν πλούσιο αλλά ήταν ικανοποιητικο με ωραία θέα στην πισίνα. Έχει και ένα υπαίθριο μπαράκι υσηχο με ωραία ατμόσφαιρα που κυρίως μάζευε ξένους πελάτες αλά έτυχε να πάμε κάνα δυο φορές όταν γυρνούσαμε το βράδυ στο ξενοδοχείο και ήταν ότι πρέπει για ένα ποτάκι πριν να ανέβουμε στο δωμάτιο. Γενικά ένα καλό καθαρό και όμορφο ξενοδοχείο με πολύ ευγενικό προσωπικό χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2016
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
Property Building & Parking Area
    1.2 χλμ. από Athos Hotel
    Πισίνα
    Νυδρί: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
    Η κριτική έγινε: 5 Αυγούστου 2015

Μείναμε στο ξενοδοχείο τον Ιούλιο 2014. Τηλεφωνικώς ο ιδιοκτήτης μου είχε πει ότι μπροστά στο ξενοδοχείο θα μπορούμε να κάνουμε μπάνιο στην θάλασσα. Μπροστά είναι το λιμάνι. Μας εξήγησε ότι τα δωμάτια θα είναι πλαϊνά και θα βλέπουν λίγο θάλασσα και τον κήπο. Τα δωμάτια ήταν πολύ μικρά, όχι και τόσο καθαρά, το μπαλκόνι ελάχιστο και έβλεπε σε μία οικοδομή. Κήπος στις πλαϊνές πλευρές του ξενοδοχείου δεν υπάρχει. Το πρωϊνό κάκιστο, για βούτυρο είχε μαργαρίνη και όταν ρωτήσαμε αν έχουν βούτυρο, μας έδωσαν κρυφά για να μην το δουν τα γκρουπ των ξένων!!!!!!! Ο ένας ιδιοκτήτης αγενέστατος. Το πιο απίστευτο που δεν μας έχει ξανασυμβεί, όταν ζήτησα την ταυτότητά μου πίσω μετά από λίγες ώρες, μου απάντησε ότι θα μου την δώσει όταν φύγουμε, που θα εξωφλήσουμε τις διανυκτερεύσεις!!!! Εννοείτε μετά από απαίτηση δική μου, μου την έδωσε. Τα φωτοτυπικά μηχανήματα είναι πλέον πολύ φτηνά............

Συμβουλή για το δωμάτιο: Μπροστινά δωμάτια θέα θάλασσα αλλά πολύς θόρυβος από τον κόσμο στην πισίνα
    Ημερομηνία διαμονής: Σεπτέμβριος 2014
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
    Ευχαριστούμε, Χριστιάνα Π
    Η κριτική έγινε: 29 Σεπτεμβρίου 2014

Εμεινα στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο το καλοκαιρι του 2014 τον μηνα ιουλιο...εμεινα σε ένα απλο δωματιο το οποιο εβλεπε στον τοιχο του απέναντι δεν εμεινα καθολου ευτχαριστημενος διοτι πληρωνα 100 ευρω την βραδια και όταν κατεβαινα στην πισινα δεν ειχε ξαπλωστρα να καθισω..και ο λογος???γιατι οι εξυπνοι τουρίστες από τ διπλα ξενοδοχειο, που αμφιβαλλω αν πληρωναν το μισο από ότι πληρωνα εγω, ερχονταν κάθε απόγευμα και εκανα το μπανιο τους στην πισινα που πληρωνα εγω...τα δωματια μικρα, οι διάδρομοι στρωμενοι με χαλι καλοκαιριάτικα και δημιουργουσαν μια αποπνηκτικη ατμοσφαιρα τα μεσιμερια...δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος

• Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
      • Ποιότητα ύπνου
    1  Ευχαριστούμε, adamp767
    Η κριτική έγινε: 2 Σεπτεμβρίου 2014

ageneis idiokthtes...aparadekth suberifora...eixame kanei krathsh..eixame dwsei prokatavolh mas eipan oti den isxuei h krathsh mas...prospa8hsan na mas vgaloun trelous kai den apologh8hkan pote. h xeiroterh ebeiria.

• Καθαριότητα
    Ευχαριστούμε, guuuuiuui
    Η κριτική έγινε: 30 Ιουλίου 2014 μέσω κινητής συσκευής

Το ωραιότερο ξενοδοχείο στο νυδρι. Βρίσκεται μπροστά στο λιμάνι, κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ γιατί κάθε βράδυ μπορούσαμε να βγαίνουμε στο νυδρι μεντα πόδια. Η πισίνα μοναδική, μεγάλη και πεντακάθαρη. Το προσωπικό χαμογελαστό και ευγενέστατο. Έρση και Σουζάνα ευχαριστούμε που μας κάνατε να νιώσουμε άνετα. Γιάννη (barman) ευχαριστούμε για το μοναδικό σου τρόπο να κάνεις τους πελάτες να αισθάνονται όμορφα. Ευχαριστούμε για όλα. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Κανένα αρνητικό σημείο. Μόνο λίγο το ψυγείο του δωματίου ίσως κάποιες φορές ήταν λίγο θορυβώδες....

Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
    Ευχαριστούμε, stevenbro
    Η κριτική έγινε: 1 Σεπτεμβρίου 2012

Επισκεφθηκαμε την λευκαδα τον περασμενο αυγουστο για ενα τετραημερο και μειναμε παρα πολυ ευχαριστημενοι. καταπληκτικες παραλιες και καταπρασινο νησι. οσον αφορα το ξενοδοχειο βρισκετε στο νυδρι, το πιο τουριστικο μερος του νησιου, εχει πολυ καλη τοποθεσια κοντα στο κεντρο αλλα μακρια απο την βαβουρα του κεντρου. εχει ανακαινιστει προσφατα και σου δινει μια ευχαριστη αισθηση, το δωματιο μας ηταν αρκετα φωτεινο και πολυ καθαρο, το μπανιο μονο ηταν λιγο μικρο. η πισινα ειναι πολυ μεγαλη και καθαρη οπος και το jacuzzi. γενικος περασαμε πολυ καλα και θα επιστρεψουμε στο μελλον σιγουρα.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2012
    • Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι