Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων
GiannisMARIA
Μοσχάτο, Ελλάδα

Πεντακάθαρα Αξιεπενη εξυπηρέτηση

Κριτική για: Camping Kea
5,0 από 5 κύκλουςΗ κριτική γράφτηκε 20 Αυγ 2022μέσω κινητής συσκευής
Επιλέξαμε το συγκεκριμένο κατάλυμα για τις διακοπές μας στην Τζια και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι ! Πεντακάθαρα δωμάτια Εχει πραγματικά τα πάντα το δωμάτιο φουρνάκι ψυγείο air condition ντουλάπες τα πάντα !!! και είναι και εξερετικα διακοσμημενα και φιαγμενα , εξαιρετικη εξυπηρέτηση η καθαριότητα γινόταν πάντα στην ώρα της και ο υπεύθυνος κύριος Νίκος απόλυτα συνεργάσιμος και πολύ καλός άνθρωπος ! Στο επανειδην ! Στην επόμενη φορά στάνταρ θα τα ξανά πούμε !! ♥️♥️♥️
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2022
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την κριτική;
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.
One&Only Kéa Island Aerial View
Επιβραβεύσεις με το One Key
23.1 χλμ. από Camping Kea
7.4 χλμ. από Camping Kea
Písses: Δείτε περισσότερα ξενοδοχεία
Η κριτική έγινε: 16 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Συμπαθητικό κάμπινγκ, μικρό σχετικά. Αν κάποιος ψάχνει κοινωνικοποίηση, δεν προβλέπεται.
εμείς μείναμε στα τριγωνικά σπιτάκια που είναι σαν σκηνές, τα οποία ήταν αρκετά βολικά. Είχε μέσα ανεμιστήρα και πολύμπριζο.
Είναι αρκετά μακριά από τη χώρα και το λιμάνι και σίγουρα χρειάζεσαι αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις. Οι τιμές θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες. Γενικά μείναμε ευχαριστημένοι.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, mergeo
Η κριτική έγινε: 8 Αυγούστου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Όμορφο κάμπινγκ με αρκετή σκιά για τις σκηνές. Λίγο ακριβό σε σχέση με άλλα κάμπινγκ σε άλλα νησιά αλλά πραγματικά πάρα πολύ καθαρό. Το προσωπικό ευγενικό και πρόθυμο να εξυπηρετήσει. Πολύ όμορφη η τοποθεσία με καλή παραλία. Οι ξαπλώστρες 12€ το σετ.

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, GeorgeN565
Η κριτική έγινε: 29 Ιουλίου 2020

Κανονίσαμε να πάμε στο κάμπινγκ μια παρέα περίπου 10 ατόμων! Δεν είχαμε κάνει κράτηση παρόλα αυτά βρήκαμε πολύ καλό σημείο με σκιά! Είναι ένα ήσυχο κάμπινγκ, ιδανικό για κάποιον που θέλει να χαλαρώσει! Περασαμε πολύ ωραία! Μας έκανε πολύ καλή εντυπωση η συμπεριφορά όσων δούλευαν εκεί ευχαροι και πολύ φιλικόι! Μειονέκτημα του κάμπινγκ η θέση του είναι 20 λεπτά από το λιμάνι και χρειάζεσαι αυτοκίνητο! Την επόμενη φορά θα πάρουμε σίγουρα αυτοκίνητο! Τα δρομολόγια των λεωφορείων ήταν λίγα!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με φίλους
Ευχαριστούμε, Dimzaxos
Η κριτική έγινε: 14 Ιουλίου 2020

Πηγα με τις κορες μου το προηγούμενο Παρασκευοσαββατοκυριακο και περασαμε τελεια!Ειχε αρκετο κοσμο αλλα ο χώρος ηταν μεγάλος και δεν ημασταν ο ενας πανω στον αλλον!Ειχε παιδικη χαρα! Ηταν καθαρα και προσεγμενα! Οι ιδιοκτήτες ευχαριστοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν! Η παραλια ηταν οργανωμένη! Μας αρεσε πολυ και το κάμπινγκ και το νησι! Πηγαμε οπου μπορούσαμε! Πολυ ωραίες παραλιες και η ιουλιδα ηταν το αγαπημένο μας μερος!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι με την οικογένεια
Ευχαριστούμε, Aggievas
Η κριτική έγινε: 9 Ιουλίου 2020 μέσω κινητής συσκευής

Ειχαμε κλείσει στο κάμπινγκ ενα σπιτάκι για 3 μερες! Μείναμε πολυ ευχαριστημένοι! Οι τουαλέτες και οι κουζίνα ήταν καθαρές! Το προσωπικό ευγενικό! Οι τιμές στο μίνι μάρκετ και την καφετέρια καλες! Θα ξαναπαμε σίγουρα!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι