Οι χαμηλότερες τιμές για τη διαμονή σας
Εξασφαλίστε τη χαμηλότερη τιμή από αυτούς τους ιστότοπους
Priceline87 $
eDreams87 $
Vio.com87 $
Agoda.com87 $
Etrip87 $
StayForLong
Προβολή και των 9 προσφορών
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Η κριτική έγινε: 16 Ιουλίου 2020

Εξαιρετικό κ φιλόξενο προσωπικό, άψογη καθαριότητα ολου του ξενοδοχείου κ ειδικα των δωματίων,προσεγμένη διακόσμηση που διατηρεί το παραδοσιακό στοιχείο! Η διαμονή μας ήταν υπέροχη..
Σίγουρα θα το επισκεφτούμε ξανα!!!!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
Ευχαριστούμε, Y127IV_
Η κριτική έγινε: 12 Ιουλίου 2020

Κουκλιστικο, περιποιημένο, καθαροτατο, διακοσμημενο με πολύ γούστο.
Η περιποίηση της Δώρας άψογη και φιλική.
Η διαμονή μας ήταν πολύ ευχάριστη, δε μας έλειψε τπτ .
Το πρωινό με υπέροχα home made καλούδια φτιαγμένο από την Μάνια !!
Το συνιστώ!!!

Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2020
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδι σαν ζευγάρι
1  Ευχαριστούμε, AquaMarine450
Η κριτική έγινε: 13 Αυγούστου 2018

Ένας όχι ιδιαίτερα μεγάλος ξενώνας, με πολύ περιποιημένα δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, όμορφα και καθαρά μπάνια, με συμμάζεμα και αλλαγή πετσετών κάθε μέρα, ωραίο πρωινό σε έναν πολύ ζεστό χώρο. Η Δώρα και ο Πέτρος, υπεύθυνοι στην υποδοχή και την εξυπηρέτηση ήταν φιλικοί και πάντα πρόθυμοι να μας ικανοποιήσουν και να μας καθοδηγήσουν.
Στα αρνητικά θα πρέπει να βάλω το γεγονός ότι δεν έχει πρόσβαση για καροτσάκια και ΑΜΕΑ και ότι δεν έχει μπαλκόνια, οπότε την καλοκαιρινή περίοδο που πηγαίναμε για μπάνια, δεν είχαμε να απλώσουμε τα μαγιό και τις πετσέτες. Υπήρχε απλώστρα, αλλά δεν την έβλεπε καθόλου ήλιος.
Τιμή σε σύγκριση με ποιότητα / εξυπηρέτηση: καλή!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Στη σουίτα δεν είχε θόρυβο, αλλά ούτε και παράθυρα. Διέθετε βέβαια φεγγίτες, από τους οποίους φωτιζόταν το δωμάτιο επαρκώς και αεριζόταν.
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2018
    • Ποιότητα ύπνου
Ευχαριστούμε, Kyriaki P
Η κριτική έγινε: 31 Μαΐου 2018

Ένα πανέμορφο νεοκλασικό στεγάζει ένα φιλόξενο ξενοδοχείο! Μόλις φτάσαμε μας καλωσόρισαν με ένα μεγαλύτερο δωμάτιο από ότι είχαμε κλείσει καθώς είχαν μια ακύρωση!
H διακόσμηση του δωματίου είναι εναρμονισμένο με την αρχιτεκτονική του κτηρίου, πεντακάθαρο και πολύ άνετο. Τα σεντόνια και οι πετσέτες μοσχοβολούσαν και τα στρώματα ήταν πολύ άνετα.
Αυτό που μας κέρδισε όμως, είναι το πρωινό! Πρώτη φορά είδα σε ξενοδοχείο φρεσκοστημένο χυμό πορτοκαλιού! Τα προϊόντα όλα ήταν Α' ποιότητας, χειροποίητα και τοπικά. Εύγε!
Η τοποθεσία του είναι δίπλα στο παρκινγκ του λιμανιού και μέσα στο κέντρο της πολης.
Αξίζει το κάθε ευρώ του, το συστήνω!

Συμβουλή για το δωμάτιο: Ήσυχα δωμάτια
Ημερομηνία διαμονής: Μάιος 2018
    • Αξία
Ευχαριστούμε, Eleni A
Η κριτική έγινε: 29 Αυγούστου 2017

Τα κλινοσκεπάσματα ήταν άριστης ποιότητας (cocomat), τα είδη της κουζίνας ήταν ολοκαίνουρια, υπήρχε μηχανή για καφέ Nespresso, το πρωινό ήταν εξαιρετικό και υπερπλήρες. Η διακόσμηση συνδύαζε κλασσικά στοιχεία με μοντέρνες πινελιές. Ευχαρίστως θα ξαναπάμε!

Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2017
    • Ποιότητα ύπνου