Εξαιρετικό κ φιλόξενο προσωπικό, άψογη καθαριότητα ολου του ξενοδοχείου κ ειδικα των δωματίων,προσεγμένη διακόσμηση που διατηρεί το παραδοσιακό στοιχείο! Η διαμονή μας ήταν υπέροχη..
Σίγουρα θα το επισκεφτούμε ξανα!!!!!!
- Δωρεάν WiFi
- Δωρεάν πάρκινγκ
Σίγουρα θα το επισκεφτούμε ξανα!!!!!!
Κουκλιστικο, περιποιημένο, καθαροτατο, διακοσμημενο με πολύ γούστο.
Η περιποίηση της Δώρας άψογη και φιλική.
Η διαμονή μας ήταν πολύ ευχάριστη, δε μας έλειψε τπτ .
Το πρωινό με υπέροχα home made καλούδια φτιαγμένο από την Μάνια !!
Το συνιστώ!!!
Ένας όχι ιδιαίτερα μεγάλος ξενώνας, με πολύ περιποιημένα δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, όμορφα και καθαρά μπάνια, με συμμάζεμα και αλλαγή πετσετών κάθε μέρα, ωραίο πρωινό σε έναν πολύ ζεστό χώρο. Η Δώρα και ο Πέτρος, υπεύθυνοι στην υποδοχή και την εξυπηρέτηση ήταν φιλικοί και πάντα πρόθυμοι να μας ικανοποιήσουν και να μας καθοδηγήσουν.
Στα αρνητικά θα πρέπει να βάλω το γεγονός ότι δεν έχει πρόσβαση για καροτσάκια και ΑΜΕΑ και ότι δεν έχει μπαλκόνια, οπότε την καλοκαιρινή περίοδο που πηγαίναμε για μπάνια, δεν είχαμε να απλώσουμε τα μαγιό και τις πετσέτες. Υπήρχε απλώστρα, αλλά δεν την έβλεπε καθόλου ήλιος.
Τιμή σε σύγκριση με ποιότητα / εξυπηρέτηση: καλή!
Ένα πανέμορφο νεοκλασικό στεγάζει ένα φιλόξενο ξενοδοχείο! Μόλις φτάσαμε μας καλωσόρισαν με ένα μεγαλύτερο δωμάτιο από ότι είχαμε κλείσει καθώς είχαν μια ακύρωση!
H διακόσμηση του δωματίου είναι εναρμονισμένο με την αρχιτεκτονική του κτηρίου, πεντακάθαρο και πολύ άνετο. Τα σεντόνια και οι πετσέτες μοσχοβολούσαν και τα στρώματα ήταν πολύ άνετα.
Αυτό που μας κέρδισε όμως, είναι το πρωινό! Πρώτη φορά είδα σε ξενοδοχείο φρεσκοστημένο χυμό πορτοκαλιού! Τα προϊόντα όλα ήταν Α' ποιότητας, χειροποίητα και τοπικά. Εύγε!
Η τοποθεσία του είναι δίπλα στο παρκινγκ του λιμανιού και μέσα στο κέντρο της πολης.
Αξίζει το κάθε ευρώ του, το συστήνω!
Τα κλινοσκεπάσματα ήταν άριστης ποιότητας (cocomat), τα είδη της κουζίνας ήταν ολοκαίνουρια, υπήρχε μηχανή για καφέ Nespresso, το πρωινό ήταν εξαιρετικό και υπερπλήρες. Η διακόσμηση συνδύαζε κλασσικά στοιχεία με μοντέρνες πινελιές. Ευχαρίστως θα ξαναπάμε!
Μείναμε 6 μέρες! Περάσαμε υπέροχα και πραγματικά νιώσαμε πολύ άνετα και φιλικά!
Εύγε στη Δώρα και τον Πέτρο που δίνουν ψυχή, χαρακτήρα και μεράκι στο πανέμορφο αυτό ξενοδοχείο!
Σουπερ σουπερ επίσης η καθαριότητα!!!!
Σας ευχαριστούμε