1)Μακριαααααα.το αφεντικό μιλάει απαίσια στον κόσμο είναι αγενέστατος βρίζει τον κόσμο που αφήνει τα λεφτά του στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Δεν δέχεται καμία παρατήρηση για το εγκαταλειμμένο μαγαζί του που εχει βρώμικα ποτήρια βρώμικα μαχαιροπήρουνα.περιμενα μισή ώρα για να πληρωσω και πήγα η ίδια στο ταμείο βέβαια αυτό δεν άρεσε γιατί είδα το χάος μέσα στο κατάστημα,και τα λόγια του ιδιοκτήτη ξεκίνησαν λέγοντας σιγά μωρη διακοπές είσαι..
Και σου λέει δεν σε έχουμε ανάγκη.
2) η απάντησή σας συνεχίζει και δείχνει την αγένεια σας. Για σας είναι πολύ όμορφο2 αντρες να επιτίθεστε με βρισιές σε μία γυναίκα με παιδί στο χέρι. Ο ανδρισμός σας είναι στα χαμηλότερα επίπεδα.50 χρόνια με κανένα είδους ανακαινίσεις παλιά χαμηλά πλαστικά τραπέζια και γάτες που περπατάνε πάνω στα τραπέζια και πάνω στα πιάτα.Όπως είπατε δεν μας έχετε ανάγκη και εγώ παροτρύνω τον κόσμο να μη σας επισκεφτεί.
Περαστικά σας
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.