Το καλύτερο και πιο νόστιμο φαγητό στην Μεσσηνία, υπάρχει μονάχα στην εξαιρετική και καταπληκτική ταβέρνα της Ρίνας. Ήμουν στο Ρωμανός, για λίγες ημέρες διακοπές στο Costa Navarino στις αρχές του μηνός. Συγκεκριμένα την Κυριάκη 1 Νοεμβρίου, μετά το μπανάκι στην πανέμορφη θάλασσα, πεινούσαμε τρελά, και αποφασίσαμε, εγώ, η οικογένεια μου και η παρέα μου να επισκεφθούμε την ταβέρνα της Ρίνας για να απολαύσουμε τα εξαιρετικά εδέσματα και τα καταπληκτικά και πεντανόστιμα φαγητά της κυρίας Ρίνας για ακόμα μια φορά. Συγκεκριμένα, απολαύσαμε για αρχή μερικά νόστιμα ορεκτικά, μια μερίδα από ένα καταπληκτικό σαγανάκι, μια μερίδα από ένα πεντανόστιμο σπέσιαλ τζατζίκι, μια μεγάλη πιατέλα από μια καταπληκτική χωριάτικη σαλάτα στην οποία υπήρχε σαν έξτρα παντζάρι και καρότο και μια μερίδα από τους καταπληκτικούς και λαχταριστούς κολοκυθοκεφτέδες. Για κύριο γεύμα απολαύσαμε μια μερίδα από νοστιμότα κεφτεδάκια με γαρνιτούρα μια επική κόκκινη σάλτσα που τα φάγαμε μαζί μια απίστευτη μακαρονάδα και μια πιατέλα από πεντανόστιμες, λαχταριστές και φρέσκες γαρίδες, Τα δυο κύρια πιάτα που απολαύσαμε στο δείπνο μας είναι από τα καλύτερα πιάτα του εστιατορίου, είναι από τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος και τα δυο πιάτα ήταν πεντανόστιμα και λαχταριστά. Επίσης, όταν ζητήσαμε τον λογαριασμό, το εστιατόριο μας κέρασε γλυκό, συγκεκριμένα μας κεράσανε μια μερίδα από μια λαχταριστή και φανταστική χαλβαδόπιτα, και μια μερίδα από μια φανταστική και λαχταριστή πορτοκαλόπιτα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Ρίνα, τον Πετράν και τον Σωτήρη για την άριστη φιλοξενία και για την άψογη εξυπηρέτηση. Είμαι σίγουρος ότι θα ξανά επισκεφθώ πολύ σύντομα το εστιατόριο, για να απολαύσω ξανά τα καταπληκτικά και εξαιρετικά φαγητά της κυρίας Ρίνας.