Το W Costa Navarino ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου και μου χάρισε μια αξέχαστη διαμονή τον Οκτώβριο. Το δωμάτιό μου ήταν ένας ιδιωτικός παράδεισος, με κομψή διακόσμηση και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το άνετο κρεβάτι και τα απαλά σεντόνια με προσκάλεσαν σε έναν βαθύ ύπνο. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ήταν εξαιρετικές. Απόλαυσα τις βουτιές στην πισίνα, τις χαλαρωτικές στιγμές στο spa και τις προπονήσεις στο γυμναστήριο. Το vibe του ξενοδοχείου ήταν πολύ κομψό και χαλαρωτικό. Η γαστρονομική εμπειρία στο W Costa Navarino ήταν μια αποκάλυψη. Η ποικιλία των μεσογειακών και διεθνών γεύσεων με ενθουσίασε. Κάθε γεύμα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που με κατέκτησε. Το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν εξαιρετικά φιλικό και πρόθυμο να βοηθήσει σε κάθε μου ανάγκη. Ο κ. Κωνσταντίνος Κανάρης ξεχώρισε για την άψογη οργάνωση και την προσοχή του στη λεπτομέρεια, κάνοντας τη διαμονή μου ακόμα πιο ευχάριστη. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου ήταν πολύ βολική. Συνολικά, το W Costa Navarino είναι ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει την πολυτέλεια, την άνεση και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όλους όσους αναζητούν μια αξέχαστη διαμονή. Σίγουρα θα επιστρέψω και του χρόνου!