Φτάσαμε στο ξενοδοχείο νωρίς το πρωί της Κυριακής της 6ης Οκτωβρίου, ήμασταν εννιά άτομα στην παρέα μας, εγώ, ο άντρας μου, η εξάχρονη κόρη μας, ο γιος μας, 22 ετών, με την αρραβωνιαστικιά του, οι γονείς μου και οι γονείς του άντρα μου. Οι υπάλληλοι της υποδοχής ήταν φιλικοί και φιλόξενοι, ολοκλήρωσαν γρήγορα και εύκολα το τσεκ-ιν, μετέφεραν επίσης τις αποσκευές μας στα δωμάτια και μας καλωσόρισαν μ' ένα ποτήρι λεμονάδα, κρουασανάκια και φρούτα. Τα δωμάτιά μας ήταν όλα μαζί, 639 ως 642, σε ιδανική θέση, ήταν ευρύχωρα και πολύ καθαρά, και διατηρήθηκαν έτσι από το σκληρά εργαζόμενο προσωπικό σ' όλη τη διαμονή μας. Το προσωπικό που φρόντιζε για την ψυχαγωγία μας δούλευε ακούραστα όλη την ημέρα. Η ποιότητα του φαγητού ήταν εξαιρετική, μεγάλη ποικιλία για να διαλέξεις σε κάθε γεύμα, προτού πάτε χάστε τουλάχιστον τρία κιλά, διότι σίγουρα θα τα πάρετε εκεί πέρα. Ορισμένοι παραπονέθηκαν για την ποιότητα των αναψυκτικών, για να είμαι ειλικρινής κανείς μας δε βρήκε κάποιο πρόβλημα σ' αυτά και ήπιαμε ένα σωρό, καθώς είχε ωραίο καιρό όλες τις μέρες που ήμασταν εκεί. Η μικρή μας δεν συμμετείχε στο παιδικό κλαμπ, γιατί είναι νερομπουρμπουλήθρα και πέρασε τον περισσότερο χρόνο της είτε στην πισίνα είτε στη θάλασσα. Η εκπρόσωπος της First Choice ήταν υπέροχη, πάντοτε διαθέσιμη για κουβεντούλα κι ένα φιλικό χαμόγελο. Δεν είχαμε βέβαια ποτέ κάποιο πρόβλημα κι έτσι δε χρειάστηκε να την απασχολήσουμε γι' αυτό, κι όμως κάθε μέρα φρόντιζε να μας μιλάει, βρήκε ακόμη και το χρόνο να μας δει και να μας αποχαιρετήσει πριν φύγουμε. Όλο το προσωπικό ήταν υπέροχο, πάντα είχαν ένα χαμόγελο για τον καθένα, ήταν όλοι πραγματικά φιλικοί και τους άρεσε να κάνουν κουβεντούλα. Της κόρης μας της άρεσε ν' ανεβαίνει στα μονόζυγα, φανταστικά για τα παιδιά, και το προσωπικό πραγματικά καλό με τα παιδιά. Αυτή ήταν η πρώτη μας φορά στην Κω και η πρώτη μας φορά επίσης σ' ένα Club Magic Life, σίγουρα θα ξαναπάμε και στα δύο, περάσαμε όλοι υπέροχα. Ευχαριστούμε το Club Magic Life και όλο το προσωπικό του.
1.217