“Όλα τέλεια!!!”

Ψαροταβέρνα Τσαμπίκος
Κουζίνες: Ελληνική, Μεσογειακή, Θαλασσινά
Στοιχεία εστιατορίου
Η κριτική γράφτηκε 29 Σεπτεμβρίου 2021

Πριν λίγο καιρό κάναμε το τραπέζι του γάμου μας σε αυτό το υπέροχο μαγαζι!Και εμεις και οι καλεσμένοι μας μείναμε τόσο ευχαριστημένοι από το πολύ νόστιμο και χορταστικό φαγητο,την εξυπηρέτηση,και φυσικά την φανταστική θέα της θάλασσας!Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους,στον κύριο Τσαμπικο και στα παιδιά του,τον Κώστα και την Θεοδώρα που με την οργάνωση τους και την βοήθεια τους έκαναν ακόμη πιο όμορφη αυτήν την ξεχωριστή μέρα της ζωής μας!!!

Ημερομηνία επίσκεψης: Σεπτέμβριος 2021
1  Ευχαριστούμε, smarok320
Κριτικές (146)
Γλώσσα

6 - 10 από 146 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 12 Σεπτεμβρίου 2021

Πραγματοποιήσαμε το τραπέζι του γάμου μας εκεί την περασμένη Κυριακή και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Απίστευτος χώρος διπλα στην θαλασσα, ατμοσφαιρικός,μαγικός...νόστιμο και προσεγμένο φαγητό και μενού,που μαλιστα εξυπηρέτησε και κάποιους vegan καλεσμένους, προσαρμόζοντας το μενού ακόμη και τελευταία στιγμή χωρίς να τους έχουμε ενημερώσει, έμειναν κατενθουσιασμένοι !! Το προσωπικό με γρήγορη εξυπηρέτηση και πάνω απο όλα με χαμόγελο !!! Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όλους!

Ημερομηνία επίσκεψης: Σεπτέμβριος 2021
    • Ποιότητα
    • Εξυπηρέτηση
    • Φαγητό
Ευχαριστούμε, kalliopev413
Η κριτική γράφτηκε 23 Αυγούστου 2021

Οτι χειροτερο εχω γνωρισει τα τελευταια χρονια
Επισκεφτηκα το συγκεκριμενο μαγαζι με την οικογενεια μου λογω που μεναμε σε ενα διπλανο ξενοδοχειο ,το Παρκινγκ ηταν ανετο και η θεα φανταστικη κατι που μας εκανε εντυπωση οταν κατσαμε στο τραπεζι οχι ομως ολα τα υπολοιπα που ακολουθησαν.
Παραγκειλαμε ο καθενας απο μια μεριδα καλαμαρακια 1 σαλατα χωριατικη 1 τζατζικι,2 πατατες,1 χταποδι σχαρας.
Οταν ηρθανε τα φαγητα ηρθε και η απογοητευση τα καλαμαρακια γευστικα αλλα πολυ μικρες οι μεριδες αναλογα το κοστος(12€)το τσατζικι επισης λιγο ,η σαλατα και οι πατατες ητανε ενταξει,το χταποδι σχαρας ξεχαστηκε δεν ηρθε με τα φαγητα, μετα απο 10 λεπτα οταν φαγαμε ρωτησα τον σερβιτορο ο οποιος μας το εφερε τελικα μετα απο μιση ωρα που ειχαμε φαει κομμενο σε κομματακια σε ενα μικρο πιατακι και το μισο λαδερο και καμμενο ηταν το ποιο χαλια χταποδι που εχω δοκιμασει ποτε στην ζωη μου μου εφερε αναγουλες,στο τελος οταν ζητησαμε τον λογαριασμο δεν μας προσφεραν γλυκο η φρουτο οπως στο διπλανο τραπεζι που ηταν Αγγλοι φαινεται οτι οι Ελληνες ειναι 2ης κατηγοριας πελατες.

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2021
Ευχαριστούμε, Alani1971
Η κριτική γράφτηκε 13 Ιουλίου 2021

Καλεσμένοι σε εκδήλωση συγγενικού προσώπου.Πραγματικά ότι χειρότερο υπάρχει σε ποιότητα φαγητού και υπηρεσίας.Όλα ήταν κάτω του μετρίου.Οι μερίδες πολύ μικρές φανταστείτε ένα τραπέζι οκτώ ατόμων να σερβίρονται 6 μπιφτεκια και σαλάτες που δεν έφτανα ούτε για δοκιμή άσε που για να τις φας πρέπει να είσαι κάμπια.Δεν μπορώ να φανταστώ σε ένα επίσημο τραπέζι να σερβίρουν τέτοια ποιότητα …αλλά μπορώ να φανταστώ τι μπορούν να σου σερβίρουν αν είσαι ένας πελάτης απλός .Τα χειρότερα

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2021
1  Ευχαριστούμε, 441spyross
Η κριτική γράφτηκε 12 Ιουλίου 2021 μέσω κινητής συσκευής

Ύστερα από επιλογή του εστιατορίου για εκδήλωση γάμου η έμπειρα δεν ήταν τίποτα παραπάνω από δραματική! Τα φαγητά απλά δεν τρωγόντουσαν, σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι δεν έφαγαν το κύριος πιάτο καθώς ήταν απλά σκέτο χάλι! Μερίδες δυο ατόμων τις πρόσφεραν για τέσσερα άτομα όσο αφορά τα ορεκτικά. Η σαλάτα απλά σκέτο μαρούλι χωρίς λάδι και όταν ζητήσαμε να μας φέρουν λάδι δεν το έφεραν πότε! Το προσωπικό άκρως απαράδεκτο και αγενέστατο αφού μετά από κάποια στιγμή μας πετούσαν τα πιάτα και έφευγαν και όταν ζητούσαμε να μας φέρουν κάτι απλά μας αγνοούσαν! Όσο για την τιμη ήταν απλά στον θεό καθώς δεν άξιζαν ούτε ευρώ για αυτά που πρόσφεραν! Απλά μην το επιλέξετε! Από τις χειρότερες εμπειρίες που έχω ζήσει!

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούνιος 2021
1  Ευχαριστούμε, Inspire41526711750

Ψαροταβέρνα Τσαμπίκος: Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτό το μέρος είδαν επίσης

Κοσκινού, Καλλιθέα
Καλλιθέα, Ρόδος

Ψαροταβέρνα Τσαμπίκος: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθέστε φωτογραφίες

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.