“Δεν την συστήνω”
Κριτική για: Turkish Airlines

Η κριτική γράφτηκε 1 Μαρτίου 2024

Ταξίδεψα από Κωνσταντινούπολη Ανόι και είχαμε 2 ώρες καθυστέρηση χωρίς κανείς να μας ενημερώσει για το λόγο. Η οικονομική θέση είναι απαράδεκτη, πιο στενές δεν γίνονται οι θέσεις . Τραγικό να ταξιδεύεις για 11 ώρες Σ αυτή την κατάσταση. Είμαι 1,70 και χωρίς περιττά κιλά, ένιωθα όμως απίστευτα άβολα . Δύο μέρες μετά το ταξίδι και τα πόδια μου πονάνε πολύ. Σίγουρα η business class αξίζει αλλά δεν θα μπορέσω ποτέ να πληρώσω για αυτή.
Επιπλέον το προσωπικό ήταν αγενές . Ζήτησα από την αεροσυνοδό , καθώς μοίραζαν πρωινό, να αφήσει ένα και για την κόρη μου που βρίσκονταν εκείνη στιγμή τουαλέτα. Η απάντηση της ήταν " αν περιμένεις,θα σε σερβίρω" Μα τι κακο ζήτησα??
Σε μια άλλη στιγμή η αεροσυνοδός περνούσε από δίπλα μου, κι εγώ χρειαζομουν βοήθεια γιατι είχα πολύ ισχυρό πονοκέφαλο. Της μίλησα 3 φορές και δε με άκουσε οπότε αναγκαστικά την ακούμπησα στον ώμο για να με προσέξει. Γύρισε θυμωμένη και μου είπε " μη με ακουμπάς". Δε με ρώτησε τι ήθελα και αν χρειαζομουν κάποια βοήθεια.
Ήταν κακή εμπειρία, και δεν θα προτιμήσω ξανά την εταιρεία αυτή., ούτε την συστήνω για μακρινά ταξίδια. Ήταν σκέτη ταλαιπωρία.

Ημερομηνία ταξιδιού: Φεβρουάριος 2024
1  Ευχαριστούμε, Getaway42753088515
Κριτικές (37.856)
Γλώσσα

10 - 14 από 37.856 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 9 Ιανουαρίου 2024

Είχαμε 2 πτήσεις με αυτήν την εταιρεία, με τελευταίο προορισμό την Τανζανία, η 1η πτήση είχε 2 ώρες καθυστέρηση με αποτέλεσμα να χάσουμε και την επόμενη. Περιμέναμε ώρες ολόκληρες στο αεροδρόμιο της Κων/λης για να μας δώσουν ένα δωμάτιο εκείνη τη μέρα και να μας βάλουν σε νέα πτήση 24 ώρες αργότερα για Τανζανία τελικά. Το δωμάτιο ευτυχώς ήταν καλό. Όταν κάποτε καταφέραμε να φτάσουμε Τανζανία, αντιληφθήκαμε (εμείς και όλοι οι επιβάτες της προηγούμενης- χαμένης πτήσης) πως οι βαλίτσες μας δεν ήταν εκεί! Καταφέραμε να τις πάρουμε 4 μέρες αργότερα. Το καλό ειναι πως οι πτήσεις είναι οικονομικές, απλά δεν ξέρεις ποια μέρα θα φτάσεις στον προορισμό σου.

Ημερομηνία ταξιδιού: Νοέμβριος 2023
Ευχαριστούμε, Oplem_s
Η κριτική γράφτηκε 6 Ιανουαρίου 2024

Απαίσιο service, άφαντοι αεροσυνοδοί όταν τους χρειαζόμαστε και επικρατούσε χάος μέσα στο αεροπλάνο με παιδιά που έτρεχαν πάνω κάτω και έκαναν φασαρία χωρίς κανείς να κάνει κάτι με αποτέλεσμα να μείνουμε 12 ώρες ξύπνιοι. Στη ενδιάμεση πτηση μας έπρεπε να τρέξουμε 2,5 χλμ σ ένα απέραντο αεροδρομιο με κίνδυνο να χάσουμε την πτήση μας....

Ημερομηνία ταξιδιού: Δεκέμβριος 2023
Ευχαριστούμε, Explore00687930753
Η κριτική γράφτηκε 12 Νοεμβρίου 2023

Πολύωρη καθυστέρηση-τουλάχιστον 5 ωρών-με αποτέλεσμα να χάσουμε την ανταπόκριση Κωνσταντινούπολη-΄Οσλο. Στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης το μόνο που έκαναν ήταν να μας δώσουν εισητήρια για πτήση επομένης ημέρας.Τους εξηγήσαμε ότι με αυτό τον τρόπο χάναμε και την πτήση των νορβηγικών αερογραμμών από ΄Οσλο για Τρόμσο αλλά δεν πτοήθηκαν.Μετά από επιμονή του αρχηγού του γκρουπ μας βρέθηκε τελικά λύση και πετάξαμε εγκαίρως, ωστόσο σημειώνω την αγενέστατη συμπεριφορά τους απέναντί μας. Επιεικώς απαράδεκτοι.

Ημερομηνία ταξιδιού: Νοέμβριος 2023
Ευχαριστούμε, GrandTour617906
Η κριτική γράφτηκε 10 Αυγούστου 2023

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 18.50 όμως για λόγο που δεν μας διευκρίνισαν ποτέ η αναχώρηση καθυστέρησε 1 ώρα με αποτέλεσμα να χάσω ένα ιδιαίτερα σημαντικό ραντεβού

Ημερομηνία ταξιδιού: Αύγουστος 2023
1  Ευχαριστούμε, Stay51971968546
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.